DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Помоћ за децу спортисте из К.Каме
Goto page 1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> За спас Косова и Метохије
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Благоје Јовов
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 05 Nov 2008
Posts: 433

PostPosted: 26 Jul 2010 01:18    Post subject: Помоћ за децу спортисте из К.Каме Reply with quote

Quote:
Сваког дана слушам приче “Косово је Србија” међутим мало људи ту причу потврђује делима. Ја сам љубав према својој отаџбини потврдио тако што сам после успешне каријере у џиу џицу спорту вратио на Космету и донео прекопотребну помоћ младима основавши клуб под називом ЏИУ-ЏИЦУ,ЏУДО,КАРАТЕ клуб „TOMOENAGE-PMD” Косовска Каменица-Ранилуг.Који је уједно први и једини клуб на подручју АП Косова и Метохије који се бави едукацијом и учењем Џиу-џицу спорта уписан је и региистрован код Министарства омладине и спорта под редни бројем 18331.Број чланова клуба је из дана у дан већи и тренутно износи око 80-так.Чланови клуба су већ са неколико месеца рада извели пар презентација свих борилачких спортова,од којих је најјачи утисак оставила презентације поводом „ВИДОВДАНА 2010“.Многобројни присутни житељи Косовскопоморавског округа уживало је у демострацији борилачких спортова који су извели чланови клуба на свега 2 квадратна метра струњача позајмљених за ту прилику од Економско-трговачке школе Гњилане.Воља и жеља за доказивањем била је већа од свих препрека,тако да момци и девојке неки у кимонима,неки без кимона показали да су присутним другарима и пријатељима прави пут у живот.Кроз досадашњи рад у сали Дома култура,без струњача,и кимона,уз инпровизоване реквизите за вежбање,али са спотрски срцем у тим момцима видео сам јаку жељу за успех.

Целокупну ситацију уз доста пажње су пратили и представници нових органа Републике Косова који уз доста обећаних финансијских и матријалних средстава покушали да клуб ставе под њихову капу.Одлучно одбијајући њихове понуде,дајем доказ да Косово и Метохија немају цену.Тако да у овој борби који не водим за себе,већ са ту децу тражим подршку и помоћ.Која нам је у овим преломним тренуцима преко потребна.

Било каква могућа помоћ,додела основних средства за рад у виду техничких и матријалних средстава(струњаче,тренерке,кимона,штитнике,као и остале реквизите за квалитетније тренирање) напомињем да смо задовољни уколико би нам омогућили и доделили половне струњаче и кимона као и осталу половну пратећу опрему само да покажемо да Космет нема цену и да нисмо на продаји.Као аргумент свега горе реченог можемо Вам послати и снимак са наведене манифестације „ВИДОВДАН“ 2010,а сваки житељ Вам можете потврдити све ово.



У нади да ћете нам помоћи у борби унапред сам Вам захвалан.





Овлашћено лице за заступање

и представљање клуба:Предраг Ђорђевић



Дана:24.07.2010.године



Добио сам ову молбу данас на свом мејлу, значи треба да се помогне ко колико може, ја ову особу не знам за сада али свакако ћу ићи до К.Каменице јер смо радили ону акцију око скупљања књига за децу из К.Каменице,тако да сам се спријатељио и са децом и са професорима, таман да видим њихову нову библиотеку,сигурно су и неки ученици којима смо помогли чланови клуба па су мени писали да им помогнемо као што смо им већ једном помогли.

Размишљам и мислим да постоје 2 начина како да помогнемо.

Први начин је да ми се на ПП јаве они који могу директно да донирају ове ствари што је човек навео у упису, то ћемо да се договоримо како да дође до мене.

Други начин је да ме контактирате на ПП, да се нађемо у четвртак да почнем да скупљам новац, и да се после тог скупљеног новца купе неке од наведених ствари, наравно ово је за оне који ће ићи на утакмицу, а за остале који неће моћи да дођу а хтели би новчано да помогну нека ми се јаве на ПП да се договоримо

Два су начина па ви бирајте који хоћете!

Знате шта се догађало претходних дана, надам се да је у сваком од нас допринело да се што више окренемо ка КиМ-у, тужна ствар је што ако ми не помогнемо, нема ко други да помогне, наравно није довољно да се цимају једни те исти људи који се стално цимају, зато је свака "нова" помоћ добродошла!
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Четник
Ветеран


Joined: 13 Feb 2007
Posts: 1393

PostPosted: 26 Jul 2010 03:57    Post subject: Reply with quote

Ево неколико фотографија са фејс бук странице овог клуга, на којој се Предраг Ђорђевић захваљује на нашем предлогу да се помогне.На овом стварима се показује наша приврженост Косову и Метохији.Наша борба и поред свега не сме да престане.Знам да нису сви у могучности да дају новац али има и других начина да се помогне, а за то је потребна само воља а онај ко има воље наћиће начина да помогне.Помоћ може бити и та да се вест пренесе на што више места у тако дође до оних који могу да помогну.

Нешто више о клубу

ЏИУ-ЏИЦУ,ЏУДО,КАРАТЕ клуб „TOMOENAGE-PMD” Косовска Каменица-Ранилуг основан је 17.04.2010.године у општини Косовска Каменица-Ранилуг.На идеју за оснивање и рад овог клуба дошо је Ђорђевић Предраг,прослављени спортиста,вишеструки освајач превенстава Србије,КУП-а Србије и државни репрезентативац у џиу-џицу спорту у сезони од 2005-2008.године.
„На идеју оснивања клуба дошо сам из разлога што сам се осетио да човек није човек ако живот живи,и у току живота не остави неки траг да је живео.Сама замисао је била да децу повучем од порока са улице (алкохола,дроге и сл.).Свему томе је допринело и околина у којој Срби на Космету живе.“

Уједно је први и једини клуб на подручју АП Косова и Метохије који се бави едукацијом и учењем Џиу-џицу спорта уписан је и региистрован код Министарства омладине и спорта под редни бројем 18331.Број чланова клуба је из дана у дан већи и тренутно износи око 80-так.Чланови клуба су већ са неколико месеца рада показали да је воља,жеља и упорност њихова јача страна.Катастрофални услови рада нису пољуљали веру момцима и девојкама узраста од 6 до 27 година да су одабрали прави пут кроз живот.За само пар месеце рад чланови овог клуба извели су пар презентација свих борилачких спортова,од којих је најачио утисак оставила презентације поводом „ВИДОВДАНА 2010“.Многобројни присутни житељи Косовскопоморавског округа уживало је у демострацији борилачких спортова који су извели чланови клуба на свега 2 квадратна метра струњача позајмљених за ту прилику од Економско-трговачке школе Гњилане.Воља и жеља за доказивањем била је већа од свих препрека,тако да момци и девојке неки у кимонима,неки без кимона показали да су присутним другарима и пријатељима прави пут у живот.Кроз досадашњи рад у сали Дома култура,без струњача,и кимона,уз инпровизоване реквизите за вежбање,али са спотрски срцем у тим момцима видео сам јаку жељу за успех.Да клуб има озбиљне намера за рад и даље функционисање доказује и ПОЗИВ за учешће на државном КУП-у Србије у џиу-џици који ће се 19.септембра одржати у Алексинцу,који је дат од стране савеза.
Међутим додатну,ионако тешку ситуацију за сваког Србина на Косову загорчава шиптарски лоби који уз доста обећаних финансијских и матријалних средстава покушава да клуб стави под њихову капу.Одлучно одбијајући њихове понуде,дајем доказ да Косово и Метохија немају цену.Тако да у овој борби који не водим за себе,већ са ту децу тражим подршку и помоћ.Која нам је у овим преломним тренуцима преко потребна.Свака подршка је прекопотребана,јер тој деци која су будућност морамо показати своје право лице.

Овлашћено лице за заступање
и представљање клуба : Предраг Ђорђевић

______________________
064/677-82-49
Емаил : djordjevic.aca@hotmail.com








_________________
Back to top
View user's profile Send private message
ΔΥΤΙΚΗ_ΣΕΡΒΙΑ
Ветеран


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 1798

PostPosted: 26 Jul 2010 21:58    Post subject: Reply with quote

Почни брате да скупљаш паре! Ми са форума морамо бар 100-200 евра да скупимо, плус остале Делије, и да купимо бар 2-3 струњаче и 2-3 кимона! Ајде да се нешто ради, много смо се успавали! Не размишљај него почни да скупљаш. Од мене имаш 10 евра, нека се јаве и остали да видимо јел има људи... Ко неће јавно нека пошаље Благоју приватну поруку. А ти нас Благоје обавештавај колико новца си скупио. И распитајте се колико коштају нове струњаче и кимона. Идемо Делије!
_________________
Обновимо цркву у Љевоши:
https://www.youtube.com/watch?v=kbac0MAsnww&feature=youtu.be
Back to top
View user's profile Send private message
Четник
Ветеран


Joined: 13 Feb 2007
Posts: 1393

PostPosted: 27 Jul 2010 04:19    Post subject: Reply with quote

Quote:
2-3 кимона!

За сада се јавило неколико њих који имају опрему за тренирање јер су и сами раније тренирали па им остало, неки чак знају неке који су такође тренирали.Зато обавештавајте све редом да треба помоћ јер никад се не зна ко шта има и како може помоћи.Поред скупљања помоћи планира се посета деце како би им се поред материјален пружила и морална помоћ,позив за долазак смо добили од њих самих.Ко би волео да посети децу као и Прилепац, родно место кнеза Лазара нека се јави мени на пп да се договоримо.Можда неко има везе у некој од школи или било где где се може набавилити половна опрема.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Благоје Јовов
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 05 Nov 2008
Posts: 433

PostPosted: 27 Jul 2010 11:02    Post subject: Reply with quote

ΔΥΤΙΚΗ_ΣΕΡΒΙΑ wrote:
Почни брате да скупљаш паре! Ми са форума морамо бар 100-200 евра да скупимо, плус остале Делије, и да купимо бар 2-3 струњаче и 2-3 кимона! Ајде да се нешто ради, много смо се успавали! Не размишљај него почни да скупљаш. Од мене имаш 10 евра, нека се јаве и остали да видимо јел има људи... Ко неће јавно нека пошаље Благоју приватну поруку. А ти нас Благоје обавештавај колико новца си скупио. И распитајте се колико коштају нове струњаче и кимона. Идемо Делије!


За сада само 1 човек се јавио преко форума, ајмо Делије не чекајте да неко други да место вас, не може увек једни те исти да раде овакве ствари, треба нам још људи!

Ово што Четник прича, треба да се јаве довољно заинтересованих за један комби,он има одличан план да се Делије упознају са Косовом и Метохијом, тако да би спојили лепо и корисно и видели би културна и природна богатства КиМ-а а у К.Каменици би обишли тај спортски клуб као и школску библиотеку коју смо доста помогли са преко 1100 књига(само наша група је дала преко 700)
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Четник
Ветеран


Joined: 13 Feb 2007
Posts: 1393

PostPosted: 27 Jul 2010 14:01    Post subject: Reply with quote

Quote:
За сада само 1 човек се јавио преко форума, ајмо Делије не чекајте да неко други да место вас, не може увек једни те исти да раде овакве ствари, треба нам још људи!

Није само један мени се јавило неколико људи али треба нас још.Неки су најавили да ће дати нова на сам дан утакмице тако да то чекамо па ћемо после тога видети на чему смо.

Quote:
Ово што Четник прича, треба да се јаве довољно заинтересованих за један комби,он има одличан план да се Делије упознају са Косовом и Метохијом, тако да би спојили лепо и корисно и видели би културна и природна богатства КиМ-а а у К.Каменици би обишли тај спортски клуб као и школску библиотеку коју смо доста помогли са преко 1100 књига(само наша група је дала преко 700)

Многи можда и не занају али народ на Косову и метохији заиста цени оно што ми радимо за њих и звако ко је једном био на КиМ могао је да осети, радост од стране мештана кад му неко дође.Зато мислим да би било добро кад се скупи помоћ, а скупиће се у то несумљам, лепо сели у комби нас неколико и отишли да дамо и моралну помоћ и покажемо да нису остављени и заборављени.Што се тиче тачног времена кад ћемо ићи то све зависи од оних који буду хтели да иду.Ево сад је време одмора па искористите неколико дана да одете на Косово и Метохију и само место у којем је рођен Кнез Лазар.
Сви који би хтели да иду неке ми се јаве на пп а касније чемо се договорити око самог пута.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Благоје Јовов
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 05 Nov 2008
Posts: 433

PostPosted: 27 Jul 2010 19:23    Post subject: Reply with quote

За доношење пара пре утакмице искључиво се мени обратите.

За сада читавих 4 човека се јавило, обећано све укупно 50 евра, мора то мноого боље!

А ево и одговор дечка којег сам био упознао на Хуманитарном дружењу у С.Карловцима (имате детаљно у теми Косовски Божур) иначе његов брат држи овај клуб.

Quote:
Мој брат је тренер тог клуба и оснивач. На овај корак смо се одлучили после гомиле лажних обећања,понудио сам брату да покушамо са ПРАВИМ СРБИМА,јер су нас овдашњи,који су се продали шиптарима,саботирали,јер смо ми одбили да издамо Косово и будемо обележени грбом непостојеће државе. Јер част се не продаје.


Надам се да сада схватате шта значи помоћи овом клубу?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
ΔΥΤΙΚΗ_ΣΕΡΒΙΑ
Ветеран


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 1798

PostPosted: 27 Jul 2010 19:43    Post subject: Reply with quote

Идемо Делије, нема забушавања! Одрекните се пар пива или сличних глупости и дајте да скупимо довољан кеш за нашу браћу и сестре! Нових струњача има највероватније већ за 70ак евра, дај да видимо колико тога људима треба и да скупимо то! Кимона су од 50-150 евра изгледа. Видећемо са нашим клубовима јер они сигурно наручују негде по повољнијим ценама, таман да видимо да ли би могли да их позову у госте итд...
_________________
Обновимо цркву у Љевоши:
https://www.youtube.com/watch?v=kbac0MAsnww&feature=youtu.be
Back to top
View user's profile Send private message
KALNA
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 13 May 2006
Posts: 54

PostPosted: 27 Jul 2010 20:25    Post subject: Reply with quote

Дуго пратим форум и не пишем много,али сад сам морао.Да ли је могуће да се увек једни те исти људи јављају кад је помоћ за Косово и Метохија у питању.У делу о Срби и Србија и у теми стуб срама се пише све најбоље о нашој групи и као смо ми ово и како смо ми оно,а сад кад то треба делима показати нас нема нигде.Човек се није никоме другом обратио него нама, јер верује у нас.Благоје је колико знам сакупи доста књига за библиотеку у Каменици исто од наших екипа и то исто на мишиће.Ја знам да ће се помоћ скупити али као и увек то се све мора дебело цимати око тога.Кад би то ишло само мало лакше и кад неби писали толико о томе колико је битно да се помогне.
Back to top
View user's profile Send private message
Благоје Јовов
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 05 Nov 2008
Posts: 433

PostPosted: 28 Jul 2010 13:14    Post subject: Reply with quote

Од целе армије навијача за сутра су ми се јавила читава 7 човека, да су људи озбиљни као што нису ми би већ сутра сакупили паре и завршили би са овом акцијом, овако треба да се моле људи да им се пишу поруке да се зову да би се сетили да треба да помогну...
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
KALNA
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 13 May 2006
Posts: 54

PostPosted: 28 Jul 2010 13:21    Post subject: Reply with quote

После власт неваља Rolling Eyes а сми двећеке.Да ми ваљамо знали би шта и да гласамо.


http://www.youtube.com/watch?v=3ODXUmR8qho&feature=related
Back to top
View user's profile Send private message
ΔΥΤΙΚΗ_ΣΕΡΒΙΑ
Ветеран


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 1798

PostPosted: 28 Jul 2010 21:14    Post subject: Reply with quote

Полако брате, не може све преко ноћи... За сад 7, па кад остали виде да има напретка прикључиће се... Што пре да сазнамо колико нам укупно пара треба да бисмо купили све струњаче и кимона, нове. И онда да видимо колико имамо и колико нам фали. Напредоваће акција, само полако!
_________________
Обновимо цркву у Љевоши:
https://www.youtube.com/watch?v=kbac0MAsnww&feature=youtu.be
Back to top
View user's profile Send private message
Благоје Јовов
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 05 Nov 2008
Posts: 433

PostPosted: 28 Jul 2010 21:47    Post subject: Reply with quote

За оне који немају налог на д. нету

nnblagoje@gmail.com

Нажалост касно сам се сетио, али ко хоће сутра сам до 12 часова на интеренту па нека ми се јави на мејл, значи да остави број мобилног и име па ћемо се договорити да се нађемо испред Маре.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Анти нато
ДЕЛИЈА


Joined: 18 Jun 2010
Posts: 118

PostPosted: 29 Jul 2010 09:42    Post subject: Reply with quote

Благоје ако није проблем после утакмице нам јави колико се људи са форума јавило.
_________________
Један је Владика. Артемије.
Back to top
View user's profile Send private message
Благоје Јовов
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 05 Nov 2008
Posts: 433

PostPosted: 30 Jul 2010 00:46    Post subject: Reply with quote

3500 динара и 30 евра и то од читавих 8 човека, да је мене било срамота ко ми доноси паре, људи без посла, и клинци и то најмање 500 динара, каква свест свака част!

Овако покушам да исчупам колико тачно треба за боље услове за сада одговор је овакав, али надам се да ће да нам кажу од прилике колико да би могли себи да поставимо неки циљ

Quote:
Ми по списку имамо 83 чланова,од тога њих 30-40 редовно долази на тренинге.Тако да бих вам био захвалан да колико и шта можете да скупите и помогнете нам.Значи нека буде колико буде,али бар да буде оно право од Србина а на од шиптара.Највише ће ми значити да ви дођете и да тој деци улијемо подршку да нису сами и заборављени

_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> За спас Косова и Метохије All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2, 3  Next

View previous topic :: View next topic
Page 1 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop