DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ФСС-НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА!
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Делије Север
Ветеран


Joined: 31 Jan 2006
Posts: 1417

PostPosted: 30 Oct 2022 22:09    Post subject: ФСС-НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА! Reply with quote

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Idemo delije
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 11 Dec 2007
Posts: 753
Location: 11050

PostPosted: 31 Oct 2022 09:26    Post subject: Reply with quote



И ову гамад треба јебати, кад сам видео вест помислих неко је изјавио ово, кад оно ето спортски журнал узео да нам каже како смо освојили 5 титула од како овај излапели деда обитава по ФСС.
Што се ми бунимо кад смо узимали титуле откад је он ту? Па јебем ли вам мајку клошарску новинарску.
_________________
Донирај,помози!
ФОНДАЦИЈА ДЕЛИЈЕ
105-3206-14
Back to top
View user's profile Send private message
Небитан
ДЕЛИЈА


Joined: 29 Apr 2008
Posts: 104

PostPosted: 31 Oct 2022 11:25    Post subject: Reply with quote

Журнал већ данима ради кампању за Бјековићa, вероватно има још оваквих чланака и по другим местима, новинари говнари сви без изузетака.

Back to top
View user's profile Send private message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 31 Oct 2022 11:25    Post subject: Reply with quote

Нека буде борба непрестана ...
Звездо наша у овој борби нећеш бити сама Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
ВојникСевера
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 03 Apr 2018
Posts: 50

PostPosted: 31 Oct 2022 16:46    Post subject: Reply with quote

Зашто Бјековић нема против кандидата? Где је сад Немања Видић?
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 31 Oct 2022 17:12    Post subject: Reply with quote

Немања Видић, већ је објашњено на другој теми, само треба мало читати, је ту, али мале су му шансе да ће га неко подржати. Не зато што није спортски радник добар него зато што као и 90% свих, гура нос тамо где му није место. Свакако, било ко је прихватљивији него овако неко попут овог злотвора. Јебе се нама дал ће да буде Немања Видић или Расим Љајић или не знам ко све се не помиње, докле год није овековечени мрзитељ нашег клуба. Тренутно сада у савезу имамо људе који се негде декларишу као Звездаши, али Звезда од тога нема ама баш никакве користи, чак напротив. Тако да "само" ови злотвори не долазе у обзир и за то ћемо се борити до краја. Даље, ко ће да буде председник, ако има нормалан, полу нормалан, које год да је боје, то није проблем. Читајте мало форум пише све немој да сад мора да се црта и објашњава да су 1 и 1, 2.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 31 Oct 2022 17:40    Post subject: Reply with quote

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Буљави
ДЕЛИЈА


Joined: 05 Dec 2011
Posts: 230
Location: Београд

PostPosted: 31 Oct 2022 20:57    Post subject: Reply with quote

Генерале, јел можеш кад нађеш воље да напишеш коју реч о потенцијалној улози Немање Видића у српском фудбалу...и због мене и због осталих људи којима можда није најјаснији став наше трибине према таквом фудбалском имену? У неким претходним темама си спомињао његово заокруживање гласачког листића(не знам који избори су у питању) и намерног окретања ка камери да се види чији је...Пошто ништа нисам успео да ископам о тој теми, а као и већини Звездаша представља ми велико име нашег клуба, па можемо рећи и легенду, ако нађеш за сходно, појасни ми/нам свој или став групе...
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 31 Oct 2022 21:42    Post subject: Reply with quote

Не постоји став групе, постоји оно што се зове "здрава логика" зашто је нешто тако како јесте. Укуцај Немања Видић гласање на гуглу, толико имаш мозга ваљда, и све ће ти бити јасно ако већ и ниси то урадио, него хоћеш да чујеш и да имаш на папиру. Ја против човека ама баш ништа немам, верујем да сви тако размишљају, али знам шта је реалност. Човек се уплео у политику и он би као такав представљао опозицију ове земље(предпостављам). А не сећам се барем колико ја идем на утакмице, да је и једног јединог председника савеза поставио било ко други до државе што директно што индиректно. Није Пикси победио за председника него га је власт ставила тадашња, није Толе победио него га је власт ставила и тако даље и тако даље. Иначе, у тај део политика не сме да се меша и ко дође на место председника тешко може да се скине тек тако(најбољи пример је Толе), јер иако је докурчио чак и онима који су га довели, јако дуго још после нису могли да га скину одатле јер Уефа шатро строго забрањује мешање политике у спорт. Е сад замисли да представник опозиције узме функцију председника фудбалског савеза? То је као Телеком малтене да су преузели или хидро електрану...ај сад да не правим поређења нека, али ваљда ти је јасно шта хоћу да кажем? Дакле, он није примљен нити ће неко за њега гласати, као што нико не би гласао ни за Дулета Савића када је Толе био, а 1000 пута је већа легенда у сваком смислу те речи, тако је и ово. С тим што рецимо Дуле Савић није политички био ангажован нити давао било какве сигнале у било ком правцу. Човек исправан и на месту. Али неке ствари се прећуткују или се људи праве луди. Једноставно тако функционишу овде ствари и то није никаква новост за некога ко се фудбалом бави само мало више. Дубоко верујем да си знао све ово и пре него што се напише, али ето да не буде недоумице, сад пише. Дакле, ја или било ко у мом окружењу нема ништа против Видића као нашег бившег играча и човека из спорта, али декларисао се и определио на коју ће страну да иде, а то има своје даље неставке, мада ни то није кореткно ако хоћеш да имаш подршку нечију. Али опет кажем нема нико ништа против човека, али он је сам себи затворио врата поставивши се тако како јесте. Можда је он најбоље решење за Српски фудбал тренутно, али вероватно за оне који се на крају питају није у неком ширем смислу.
Исто јако битна ствар. Рекао сам је већ, нама су Звездаши у савезу долазили главе, па и сад управо то раде, и то "легенде", неке фудбалске неке чак навијачке. Кад седнеш тамо заборавиш чији си више изгледа када је Звезда у питању, док се ови држе као секта иако једни другима копају очи. Али кад је клуб у питању ту су сви да залегну. Куд ћеш боље илустрације овога од слике од вечерас где Бјековић и Вазура причају на улици? Код нас је то већ деценијама другачије.
Да рецимо постане Видић председник сигурно би се много тога променило. Дал на боље или горе, то не може нико да зна јер је ситуација таква какву је он наместио. А можда није морао, или јесте? На крају, ми знамо кога нећемо и то је оно чега се држимо и где нећемо погрешити 200%. Све остало...је улажење у блато да не кажем говна до гуше, а ту не улазимо јер знамо да ни једна ни друга страна нису исправне дал на овај или онај начин. Ако мене лично питаш, боље он него Бјековић Звездашки гледано наравно, али кад погледаш ширу слику, ко зна на шта би то испало када је тако како јесте. У Украјини ти је један светски боксер прослављени, између осталих, покренуо читав рат који је довео до неслућених размера. И ко зна где ће тек одвести. Наравно да не мислим да би Видић то радио, него само ширим слику ето за тебе и те који не разумеју колико је спорт битан држави а тек такво место. Можда он има бољу визију и боље виђење како треба то да се ради, али отишао је на страну која се вероватно и већини људи не свиђа да оставимо комплексе по страни. Тако да је то нешто укратко што би ја имао да напишем на твоје питање. И није можда лоше да се отворено каже како јесте, не трчки нова, директно и остали да објаве први наша саопштења што нас воле, него што виде да се отвара простор. Али, то нас не треба да интересује, али треба да знају људи како се окрећу ствари. Све остало да се напише била би лаж. тражио си моје мишљење, то је то.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Делије Север
Ветеран


Joined: 31 Jan 2006
Posts: 1417

PostPosted: 31 Oct 2022 23:03    Post subject: Reply with quote


Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Буљави
ДЕЛИЈА


Joined: 05 Dec 2011
Posts: 230
Location: Београд

PostPosted: 01 Nov 2022 05:35    Post subject: Reply with quote

Брате, веруј не-не веруј, први пут сам видео ово за гласачки листић, лоше сам претраживао. Хвала ти на одговору. Мене само као заљубљеника у Звезду и фудбал смарају сва та политичка уплитања у све што постоји. И не бих дошао овде или било где другде са неком нечасном намером, да провоцирам или тражим неке потврде. Већина на крају буде компромитована и покажу се супротно оног идеала који ми/нам Црвена Звезда представља. Са те стране остаје нам пар тих мохиканаца који умеју да изнесу и препознају ту причу за којом идемо. Бјековићу пуши курац, напред Звезда!
Back to top
View user's profile Send private message
Дебели
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 30 Jul 2011
Posts: 250

PostPosted: 01 Nov 2022 06:34    Post subject: Reply with quote

У складу са тим каква је политичка гарнитура од власти до опозиције у држави, а пошто је фудбал уско везан за исту, мислим да је прави кандидат Ђани Ћурчић. Да се ујединимо и будемо главни и у Руској думи.Гореће Београд, гореће Србија.

Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Маузер
ДЕЛИЈА


Joined: 21 Mar 2018
Posts: 202
Location: Негде у СвеСрбији

PostPosted: 01 Nov 2022 11:19    Post subject: Reply with quote

Срећна нам победа браћо

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bjekovic-odustao-od-fotelje-predsednika-fss/434987
_________________
Далмација, Кордун, Лика, Банија, Барања, Славонија
Back to top
View user's profile Send private message
bob-ant
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 29 Aug 2006
Posts: 616
Location: на пар км од Маре

PostPosted: 01 Nov 2022 11:57    Post subject: Reply with quote

"..Nažalost, sve ovo događa se na manje od mesec dana do početka Mundijala u Kataru, na koji se očekivalo da Orlovi otputuju s euforijom u narodu. Posle dešavanja u poslednja dva dana, pitanje je da li će biti tako i u kakvoj atmosferi će Stojkovićev tim putovati na Svetsko prvenstvo.."

И ајмо сад "звездашка јавности",прогутајте ово као увек ,као да мозга немате,и крените са коментарима.Ма у ствари кога боли к,носите се у пм и идите дувајте Бјековићу да лакше преболи,ипак је он легенда ...а ми само опрезно,много су ми лако одустали.
Back to top
View user's profile Send private message
Фабрицио
Ветеран


Joined: 04 Jun 2006
Posts: 1379
Location: Трибина "Бранислав Зељковић Зеља"

PostPosted: 01 Nov 2022 13:44    Post subject: Reply with quote

Да је среће, памети и правде не би се тако гледало, него бисмо послали кочију белу да нам председник савеза буде човек који је стекао светску славу у фудбалу. А притом сви знамо чувену причу о томе шта је био његов сан.

Све идиот до идиота у свим порама нашег фудбала, и тако дођемо до имбецилног разлога зашто један Немања Видић не може да буде председник савеза. Боли ме бре курац ко је за кога гласао, али у овом муљу је све важно и све може. Па и босански витез да буде председник савеза, пре тога комуњарско говедо и тако даље.

Сама чињеница да је кандидат био ова матора мајмунчина, осведочени муфљуз и смрдљивко, и да нас пљују што то хоћемо да срушимо тера ме да се пријавим у лудницу, мајке ми.
Бјековић еееј....
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2  Next

View previous topic :: View next topic
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop