DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2023-24
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13168

PostPosted: 05 Apr 2024 12:09    Post subject: Reply with quote

За спортске приче има толико инстаграм страница и ко зна чега...овде се то, бар не још, неће водити као прича.

Last edited by Генералштаб on 05 Apr 2024 15:17; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
здравкохерби
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Nov 2013
Posts: 354

PostPosted: 05 Apr 2024 13:20    Post subject: Reply with quote

Морао сам да испишем ово само на конто коментара горе од Бандинија да има залуталих људи који не осећају клуб. Нису то залутали људи,него људи који су дошли у халу и поред зацементираног 16 ог места. И ако им је на почетку као и сваке године обећавано све и свашта. То су људи ван копа,који нису навијачи и не може се очекивати од њих да они дижу атмосферу. Нећу ширити даље,праштајте што уђох мало у спортске теме.
_________________
Косово је душа Србинова!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13168

PostPosted: 05 Apr 2024 15:07    Post subject: Reply with quote

Али исто тако ниси могао и реалности да чујеш ни један звиждук према Човићу или било шта да вуче на било какву тензију. Она можда постоји само на друштвеним мрежама, али кад дођеш у халу и онакву каква је, опет видиш да је реалност нешто друго. Некада давно ми смо отерали управу РК а зато што када уђу у Лигу Шампиона ми се брукамо, продајемо бодове шта већ...е онда смо дошли дотле да титулу не можемо да узмемо а камоли да играмо Лигу Шампиона...треба знати кад се шта прича, ради, мења...и ако то радиш да не буде са коња на магарца, јер врло брзо може да се деси да оно што је по некима био магарац, у ствари је био коњ.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bandini
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Mar 2012
Posts: 423
Location: Лисабон

PostPosted: 05 Apr 2024 18:23    Post subject: Reply with quote

Моја је жеља да се не буде никад испод одређеног нивоа, тј. да будемо увек врло добри или одлични.

Никад нећу да укапирам то поистовећивање утакмице са ИМТ-ом у лиги која је таква каква је (небитни су резлози, све знамо) и најелитнијег европског такмичења у кошарци са једним од најелитнијим европским клубом, који је поред тога и братски, што даје још већу драж.

Друго, нико није очекивао пакао од атмосфере, али да бар коп буде бољи од онога што је био, јесте. Каква год да је хала, добро се чује разлика кад се загрува како треба и кад то није тако. Као и кад није како треба, колко није како треба.

Када се утакмица закувала, а видело се колико екипа тежи да победи, деловало је да је цела хала то осетила осим копа. Лево од копа на сектору 400 свака песма се примала, ал је то одоздоле одзвонило како треба само неколико пута. Осећало се да би људи навијали и није се звиждало, али у једном тренутку кад се ломила утакмица, зато што је скоро свака песма са копа брзо престајала, одједном је спонтано почело да се звижди. Не јер људе боли курац за братски тим или би да терају контру чим је нерешено, на почетуку су сви аплаудирали и поздравили, него јер су желели победу јебига, а кад нема песме са копа да се клуб бодри да се накачиш на њу, било је дај бар да ометамо звиждуцима. Не ради глава више у том тренутку. То је мој утисак.

Тренутак у коме се клуб налази:
Није се ни у једном тренутку осетило неко незадовољство, терање курца нити једна реч против управе, тренера и сл. иако смо 16., осетила се воља да се помогне, али понављам, као да се оданде одакле је највећа снага требало да дође није дошла. Капирам ја да има много утакмица, и нисам у мом упису узео све то у обзир признајем, али кад си већ дошо и дешава се шта се дешава, дал је бре могуће да и на 4 минута до краја навијање буде на истом нивоу ко и у 1. четвртини.

На крају оно на полувремену је нешто што много не ваља, и ту још једном само коп није аплаудирао. Буквално нико није ни погледао шта се дешава, нико није аплаудирао, док све остале трибине јесу. Какве везе има, што неко написа, да су то људи који су дошли иако смо 16. или што се има много утакмица у кратком периоду. Ако не поздравиш онакве људе који су изашли на терен да приме честитке, а хала их испрати ко да су ови што гађају тројке за 100евра. Ту сам очекивао да загрува песма једно 2 минута, да се захвалима свима јер смо клуб какав јесмо.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13168

PostPosted: 05 Apr 2024 21:41    Post subject: Reply with quote

Можда би ова утакмица и имала драж да допусте они около што звижде, овако, ово је било само да прође што пре да се не слуша више нешто што многима пара уши. Кажем опет, свашта би написао, али нећу, нека се још мало дозову људи памети ако могу, ја нисам ни од јуче нити сам први пут ушао на неку утакмицу, да не могу да осетим зашто и како се нешто ради. То може неком другом да се продаје прича. Нашао онај наш из управног одбора да скаче на њихову клупу нешто срчани после реакције кад је закуцао неко њихов када је цела хала сем копа звиждала. Браво мангупе, што ниси то радио на судије док су нас крали током целе сезоне?? Сад си нашао да скачеш и то на кога?? Зато није било ни воље ни енергије у копу, јер су међу нама била и браћа наша. И онда немаш једноставно вољу када човек стоји поред тебе, и што је најлуђе, они су научили на ово, а тамо малтене да нема звиждука. Али не вреди, не да се људима једноставно да иду преко тога. Није нормална атмосфера једноставно не осећамо се како треба, да би то био тај меч, ово је било више мучење. Од оних са стране зависи свака следећа са Олимпијакосом каква ће бити, наравно ово се односи на кошарку, у фудбалу се већ ништа не питају, али док то не дође на своје, немој да очекујеш енергију из копа када имаш ову ситуацију.
Зато је ИМТ био освежење, опуштање мозга и уживање...право навијачко. Ово је свирање курцу да се не увреди нико, из кога нема никакве добити. Ни за нас ни за клуб ни за нашу браћу.
И немој даље да се уплићемо у ову причу, јавио си се да мрачиш нешто потпуно нерезонски, или си дошао сад на утакмицу после ко зна колико па си нервозан што није било то чему ти тежиш. Имаш сву слободу као и свако други, да дођеш и поправиш све што не ваља на трибини и да будемо још бољи и сложнији. Ја би све дао да хала жели да разуме оно што знају иначе, да нас има на фудбалу још више, да смо још бољи и боље навијамо...али то је то од нас тренутно, максиму се извлачи. Дај Боже да људи попут тебе и твог размишљања да је ово лоше, заврну рукаве и одведу север не на лествицу изнад, него 5 лествица изнад. Ја ћу бити војник такве трибине и шта год да треба ту сам. Али да се пишу будалаштине овде без икаквог осећаја, то неће да може.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13168

PostPosted: 06 Apr 2024 14:48    Post subject: Reply with quote

https://www.youtube.com/watch?v=rkukS1fULRY
Да остане упамћено!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
здравкохерби
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Nov 2013
Posts: 354

PostPosted: 06 Apr 2024 19:12    Post subject: Reply with quote

Док смо још код кошарке изгледа да ће нам комшије после 3 године играти КЛС. Ето прилике да се после фудбала врати драж дербија и кошарци,још у Арени и ми и они мислим први пут у историји чини ми се,јер смо их до сад чекали само у Пиониру. Ако се буде имало слуха од управа клубова,може да то буде оно право. Тако да имаћемо до краја сезоне невероватан број утакмица што фудбал првенство и куп што кошарка. Мислим да за навијача не може бити веће посластице.
_________________
Косово је душа Србинова!
Back to top
View user's profile Send private message
Брус Ли
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 21 Jul 2022
Posts: 53

PostPosted: 06 Apr 2024 20:41    Post subject: Reply with quote

Без жеље да започињем било какве спортске теме,али одлично што после три године опет играју клс. Изгледа да нам је лига толики циркус да може да уђе ко кад оће и да се врати и ако би господа по правилима морали два ранга доле. Свакако одлична прилика да им се и у клс покаже где им је место и да опет буде тај Калемегдан у јуну.
Back to top
View user's profile Send private message
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 642
Location: Под Везувом

PostPosted: 07 Apr 2024 17:59    Post subject: Reply with quote

Комшије оће поново да буду срби изгледа. Није ИН само Евролига јер нису међу 8.
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13168

PostPosted: 15 Apr 2024 08:37    Post subject: Reply with quote






Ово није нормалан темпо ни за једну навијачку групу на свету сигурно! Много нас мрцвари то што свуда хоћемо максимум да извучемо а немогуће је једноставно. Имати утакмице какве су ИМТ, Олимпијакос ревијалну, гостовање у Сурдулици која је последња на табели, Вршац у купу средом на Маракани и на крају Железничар из Панчева...добро је да је прошло! Ово баш може да остави и ментално последице на људе који су све испратили. Дефинитивно се треба борити за неко скраћење лиге, да се извуку велики градови и фудбалски центри, да се у њих улаже а не у места која ни не знаш да постоје фудбалски а ничу стадиони, или да се у та места улаже али то мора брзо, јер ово је зајебавање људи да гледаш у низу овако утакмице и кад освајаш титулу и када је губиш, ма и када се бориш...тотално је небитно. Ово не може једноставно да извуче више људи. На северу нам константно у ових 3 утакмице фали по 1000 људи да то делује пристојно. То је оно на чему ми треба да радимо, али мислим да и треба видети шта је решење за нашу лигу и ка томе ићи, јер ово, у комбинацији са кошарком...једноставно није нормално да неко, поготову из другог града, који хоће све да испрати...долази у среду, па сутра у четрвртак па онда у недељу па опет у среду, па у недељу! На шта то личи? Сад иде плеј оф ал бар знаш да играш са тимовима из горњег дела табеле, иде дерби имаш Нови Сад гостовање, чини ми се Крушевац и Лучане...имамо прославу титуле, има ту занимљивих утакмица. Али ова депресија није реална кад прођеш ових 10 дана. Буквално и онима са најчвршћим живцима извлачиш реченице да је добро да је прошло ово.
Е сад када је прошло, ајде сад да се пробудимо и да дижемо атмосферу да то буде то на задњем колу! Гарантујем да нема веће неке навијачке групе у Европи која одради 5 утакмица за 10 дана оваквих.
Наша обавеза према клубу и трибини је да нас буде бар за још 1000 преко овога на овим сликама, када би се опет ових 10 дана поновило, али од сад па до краја...морамо да пунимо трибину све више и више, из кола у коло. Да се потврди титула и да се изборимо за дуплу круну!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OlegDS
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 31 Aug 2008
Posts: 346
Location: Београд,Москва

PostPosted: 16 Apr 2024 09:28    Post subject: Reply with quote

Ето, 2 дербиjа за редом код нас у размаку од 4 дана, много битно да буде препуно, ИДЕМО. ДУПЛА КРУНА ОЛЕ
_________________
Поздрав од ХУЛИГАНА са Београдских улица !!!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
bob-ant
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 29 Aug 2006
Posts: 618
Location: на пар км од Маре

PostPosted: 16 Apr 2024 20:07    Post subject: Reply with quote

..у Звезданој ноћи Партизану нема помоћи..
Back to top
View user's profile Send private message
здравкохерби
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Nov 2013
Posts: 354

PostPosted: 17 Apr 2024 13:53    Post subject: Reply with quote

15 000 просек гледалаца на Мари у регуларном делу сезоне,рекао бих да није лоше. Ако следеће сезоне успемо да попнемо тај број на 20 000,моћи ће да се каже да смо урадили добар посао. Е сад гледајући посете на различитим нашим утакмицама,мислим да би скраћење лиге на неких 12 клубова у многоме побољшало посету на нашем а и на свим другим стадионима,а и утицало би на квалитет лиге.
_________________
Косово је душа Србинова!
Back to top
View user's profile Send private message
zokriogi
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 16 May 2008
Posts: 525
Location: kosutnjak

PostPosted: 17 Apr 2024 21:13    Post subject: А Reply with quote

Гледам ове текме у лш и душа ме боли. Неке вештачке творевине се шепуре и глуме неке величине. Свака част рејалу, доказао по ко зна који пут зашто су то што јесу али опет нам нису ни до колена. 😁
Елем, “да и деца наша на Маракани, радују се светској титули” је врло обавезујући стих тако да нема изговора, нема оправдања да се свако од нас не потруди да утиче на било који начин да се доведе сваки човек на трибину и да се усади у лобању та свест да само са нама могу “…да полете рибе и запливају птице…”

“Јер за нас само…”

Сви на стадион!!!
_________________
Нек' песма ори се нек' грми стадион,
ти нећеш остати никад сама јер живот си мој!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26

View previous topic :: View next topic
Page 26 of 26

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop