DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2022-23
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bob-ant
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 29 Aug 2006
Posts: 617
Location: на пар км од Маре

PostPosted: 31 May 2023 20:51    Post subject: Reply with quote

Брате,ипак и ја мисим да ту не би смели да се мешамо..као што се нисмо мешали ни за Милоја,који ни по једном параметру није требао да буде смењен.Ја сам свакако очекивао да нови тренер ради резове..да не идемо у спортске приче али добар део тима нам је достигао зенит одавно,и реално је да,ако желимо виши ниво спортских успеха,добар број играча нема како физику тако и технику за тај виши ниво,колико год их ми волели.Очекујем да ни нпр Катаи неће играти колико је играо до сада,јер нажалост у Лш физички нема шта да тражи.Исто и за Борјана,који је ипак током ове сезоне имао пар киксева и лошијих периода.
Борјана не познајем лично али ми је веома драг.Предао је срце Звезди,и због тога је заувек у нашим.И због тога што воли Цз толико,учиниће верујем оно што је најбоље за Цз..а то је да испоштује мишљење тренера и не прави сукобе.А "Милан Борјан" ће се увек скандирати на Северу.
Нисам био срећан када је дошао странац за тренера,али кад је већ ту дај да пружимо човеку шансу да направи шта је замислио, на начин како мисли да је најбоље.Наше је да се осети подржаним,јер ако одмах кренемо да мрачимо,неће ваљати.
Back to top
View user's profile Send private message
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 642
Location: Под Везувом

PostPosted: 31 May 2023 20:56    Post subject: Reply with quote

Време ће показати ко је био у праву. Удравље свима.
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 31 May 2023 22:24    Post subject: Reply with quote

lucky luciano wrote:
Време ће показати ко је био у праву. Удравље свима.

Безобразан си, надам се задњи пут тим речником, јер ако наставиш нећеш моћи више овде да пишеш! Без даљег јављања!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
1945
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 07 Mar 2011
Posts: 292

PostPosted: 01 Jun 2023 06:33    Post subject: Reply with quote

Kada si vojnik kluba, kada si veliki zvezdas onda i u teškim momentima ,nepravednim momentima to i ostajes. Nije lep način da se kapitenu kluba saopštavaju stvari ovako. Telefonski poziv i mediji. S druge strane poznajuci njegov karakter verovatno nisu hteli da sačekaju početak priprema jer Borjan to svakako ne bi iskulirao i prenelo im bi se na svlačionicu, ovako vrvt hoće da kupe vreme da stvari legnu na svoje mesto. Borjan treba da bude gospodin i da kaže da ovo nije lep način da mu se saopšte ove stvari ali da je on vojnik kluba I da je interes Crvene zvezde na prvom mestu. Da prihvata da bude na klupi i da se svojim radom i angazovanjem ponovo izbori za mesto prvog golmana. Tako će pokazati svima da je iznad situacije , tako će pokazati da je gospodin i dokazace svima da je veliki zvezdas I da Zvezdu gleda kao na nesto gde i posle karijere želi da radi. Imali smo Kasiljesa, imali smo Bufona setite se samo njihovih situacija u Juventusu i Realu. To je sastavni deo sporta. Imali smo tenziju Totija pred kraj karijere ,takodje De rosija i da ne nabrajam dalje. Izvinjavam se na latinici!
Back to top
View user's profile Send private message
шумски_коњ
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 06 Feb 2012
Posts: 498

PostPosted: 01 Jun 2023 07:18    Post subject: Reply with quote

Наравно да нам је свима жао и знамо сви ко је и шта је Борјан. Што се мене тиче Звездина звезда...Али Звезда је већа од сваког појединца...Тренер је одговаран,после овог потеза тек ће бити притисак на њему али нема напредовања без изласка из зоне комфора
_________________
Јебеш паре ми смо фудбал!
Back to top
View user's profile Send private message
здравкохерби
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Nov 2013
Posts: 353

PostPosted: 01 Jun 2023 08:13    Post subject: Reply with quote

Добро је,ово место је живо и даље.Ајмо мало и на спортске теме,само нек се пише Very Happy Мислим да се превише диже хајка око овога,јер као прво тренер није отерао капитена и нашу легенду,брата,него му је само јавио да ће доћи нови голман и да он неће више бити први. Јел то легитимно право новог тренера? Јесте. Јел Борјан професионалац? Јесте. Прихватити одлуку такву каква јесте и наставиш даље да се бориш да покажеш да и даље можеш да будеш први голман Црвене Звезде. Нема потребе да се излази у медијима са изјавама,да се ствара нека негативна атмосфера свима је ваљда у интересу да клуб напредује. Имамо ми ту још неких,нама битних играча са њим којима сигурно није место у тиму загарантовано. Ал професионалац си брате,нема љутње. Црвена Звезда је изнад свих.
_________________
Косово је душа Србинова!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 01 Jun 2023 08:28    Post subject: Reply with quote

Прво треба људи са све нама и Борјаном да се не погубимо у овој ситуацији. Много ми је криво што је овако, али са друге стране ту је Борјан, треба да прихвати тренутно стање и да се избори опет за статус и у првих 11 а и капитена! Али сада се види ко је он најбоље. Можда је ово природни пут једноставно. Многи зову да питају, шта је ово, како зашто...али не свиђа ми се то што зову људи који нису редовни и којима је исто прича "то Терза хоце да га се реши"....немојте да дозволимо опет теорије завере да се кују и то опет да их кују они који не виђају стадион. Зову и људи који иду на утакмице, али далеко разумније гледају на све. Прво одакле некоме да је Борјан имао икакав проблем са Терзом? Одакле идеја да би Терза склонио најбољег голмана и себи копао јаму? Него људи опет по ко зна који пут, једва чекају нешто лоше, или бар они мисле да је лоше, да би могли да пљуну на онога кога хоће. Борјан је имао несугласице једино са Декијем, у које се Тера није мешао, тј. јесте, покушавао је да их доведе у ред и многи други су радили на склапању мира унутар наше породице. Али не знам одакле људима прича да је Терзић нешто крив за Борјана сад? Јел то зато што смо изашли са стадиона и бојкотовали због слике, а фантомске поруке, скрин шотови рекли да је зато што је имао нешто са капитеновом женом? Јел могуће да људи и даље мисле тако нешто иако је прошло колико времена, иако је 1000 пута речено немој да наседате на лажи, па ваљда сте били испрд трибине кад је причано?
За Борјана је ово можда и подстрек, прво да види колико га људи воле и цене, а онда и они који су умели да кењају нешто за њега да виде колико га људи воле и цене...па на крају и за новог тренера да осети притисак да то што ради није баш по нашим схватањима лагано и опуштено....што је најлуђе, ја имам осећај да није Борјан једини где ћемо се изненадити...али он је доведен за добре паре као тренер који улива поверење...увек смо кукали да треба пустити тренеру да ради свој посао....па ево сад управо то радимо иако су нам свима осећања другачија. Али...ако је за боље сутра Звезде, и ми и Борјан, и сви остали морају да разумеју то. Борјан може да седне на клупу али он је за нас и даље оно што јесте. И тиме би и доказао ко је и шта је по 100 ти пут, а верујем да би брзо ствари дошле на своје место.
Не треба ни притисак на тренера од старта ако има виђење да све то може много боље, а ми се ушушкали са резултатима које имамо и не помишљамо на ншто боље. Борјан је ту, данас можда још већи него јуче, без обзира на ову вест.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 01 Jun 2023 08:38    Post subject: Reply with quote

Code:
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3689032-barak-bahar-pravi-radikalnu-secu-u-zvezdi-katai-samo-rezervna-opcija

Ево како сам написао текст, тако отворим новине и видим ово...дакле, по свему судећи, није једини Борјан, а да видимо какве нас алтернативе чекају на позицијама наших легенди. Ово баш мораш да си смео да радиш и да имаш дебело покриће за овако нешто.[/code]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 642
Location: Под Везувом

PostPosted: 01 Jun 2023 09:04    Post subject: Reply with quote

Извињавам се ако сам пренаглио вођен емоцијама. Трудио сам се да укључим рацио али бес је велики. Немам ја проблем с тим да дође други голман и да Борјан буде резервни знам да би се врло брзо изборио за место на голу опет. Кажу матор је 35 год. Кажем није ено га Буфон има 45 и бори се да уведе Парму у Серију А. И још брдо голмама у позним годинама.
Мене је повредио начин на који је објављено могло је то пуно другачије. За Катаија сам очекивао искрено. Али зар не можеш да доведеш те замене па онда полако борба за 11 ако заслужују ако су бољи нек играју. И током тренинга у раскораку саопштиш то Борјану, Катаију . Они су Звездаши професионалци прихватили би све зарад бољег за Звезду. Овако је сурово по мени.
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 01 Jun 2023 09:09    Post subject: Reply with quote

lucky luciano wrote:
Извињавам се ако сам пренаглио вођен емоцијама. Трудио сам се да укључим рацио али бес је велики. Немам ја проблем с тим да дође други голман и да Борјан буде резервни знам да би се врло брзо изборио за место на голу опет. Кажу матор је 35 год. Кажем није ено га Буфон има 45 и бори се да уведе Парму у Серију А. И још брдо голмама у позним годинама.
Мене је повредио начин на који је објављено могло је то пуно другачије. За Катаија сам очекивао искрено. Али зар не можеш да доведеш те замене па онда полако борба за 11 ако заслужују ако су бољи нек играју. И током тренинга у раскораку саопштиш то Борјану, Катаију . Они су Звездаши професионалци прихватили би све зарад бољег за Звезду. Овако је сурово по мени.

Добар тренер зна шта је свлачионица...немој и ми да се правимо сад наивни. Друг је горе написао лепо што је вероватно кумовало оваквом саопштавању одлуке. Доведи ти 2-3-4 небитно...најзаслужнија играча што смо ту где јесмо, па им саопшти пред припреме да се не рачуна на њих...то би тек само луд човек урадио.Неке ствари једноставно морају да боле и то ово је једна од тих...али ако ће иза тога доћи још боље...немамо права да се бунимо, већ да легенде држимо где им је и место, па нека се докажу ако треба и по 1000. пут, сигуран сам да неком ко им очи није видео не могу да буду прецртани ако они докажу супротно. На крају крајева ако немају вољу да се доказују, онда можда и има смисла замена.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 642
Location: Под Везувом

PostPosted: 01 Jun 2023 09:14    Post subject: Reply with quote

https://www.rts.rs/sport/fudbal/5203037/milan-borjan-crvena-zvezda.html

Нећу више писати на ову тему.
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Фабрицио
Ветеран


Joined: 04 Jun 2006
Posts: 1379
Location: Трибина "Бранислав Зељковић Зеља"

PostPosted: 01 Jun 2023 09:25    Post subject: Reply with quote

То је спорт.
Процеси који се дешавају, и много веће легенде разних клубова су склањани у страну.
Тренер има своје визије, није ту никакав гол из корнера крив, то нема апсолутно никакве везе.
И начин на који му је саопштено, шта си очекивао?


Да ми је жао сад нешто посебно, и није баш. Одавно се не везујем за играче.

А и како оно беше, сви играчи пролазе и тренери и чланови управе...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 642
Location: Под Везувом

PostPosted: 01 Jun 2023 09:33    Post subject: Reply with quote

То што се ти не везујеш за играче не мора да значи да сви радимо као ти брате.
Очекивао сам да му се другачије каже саопшти све је то могло очи у очи. Онда би и он имао већи мотив да гризе и да постане бољи ако већкажу стручњаци да је у кризи у задње време. Слушај Борјане долази нам нови голман са њим ћеш се борити за прву рукавицу и то је то. Здраво натицање. Овако се осећа ко шкарт.
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 01 Jun 2023 09:38    Post subject: Reply with quote

Та песма је направљена 2010...2012. тако нешто, када фудбал одавно није оно што је био. Да се људи на везују за играче питање је дал би наш стадион данас носио име људске громаде и Звездаша Чика Рајака Митића, и дал би се на самом оснивању клуба структура људи која је почела да навија за Звезду окупила тако како јесте, да нису следили играче које су пратили у Бск у и Југославији пре тога. Тако да...та песма и уопште мантра да се не везујеш за играче...немој да си 100% искључив. Није једна наша песма Свето писмо...она је направљена као одбрамбени механизам садашњег времена где су многи играчи укаљали себе и име своје након одласка из Звезде, па смо долазили у ситуације да некоме ком смо скандирали име постане или непријатељ у другом клубу, или засере са неком изјавом или промени неко опредељење и престане да дели ставове Звездаша у разним темама, па чак и друштвено политичким...тако да...ко је био велики играч и иза тога остане доследан Звездаш и човек...итекако се треба везати за њега. Ја ово и пишем сада да би на неки начин скренуо пажњу и капитену, јер не бих желео да таквог човека Звезда и ми изгубимо. Итекако се треба везивати за добре људе, само што је то постало реткост малтене статистичка грешка у данашњем времену, па онда да не би лупао главу кажеш...сви играчи пролазе...постоје очигледно изузеци, или бар тако за сада делује. 90% њих засеру тек када оду из клуба, надајмо се да ова генерација и ови људи који су провели више од пола деценије са нама...имају у себи то да остану легенде и да можемо слободно да се вежемо за њих без бојазни да ће сутра урадити нешто што се коси са нашим виђењем Зведаштва. У праву си, тако иде песма, али у стварном свету мораш да имаш осећај, да не будеш робот.


Last edited by Генералштаб on 01 Jun 2023 10:02; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 01 Jun 2023 09:44    Post subject: Reply with quote

lucky luciano wrote:
То што се ти не везујеш за играче не мора да значи да сви радимо као ти брате.
Очекивао сам да му се другачије каже саопшти све је то могло очи у очи. Онда би и он имао већи мотив да гризе и да постане бољи ако већкажу стручњаци да је у кризи у задње време. Слушај Борјане долази нам нови голман са њим ћеш се борити за прву рукавицу и то је то. Здраво натицање. Овако се осећа ко шкарт.

Очигледно свако има своју нарав, и наш капитен зна да буде незгодан, потрошили смо целу зиму да објаснимо и једној и другој страни да не иду преко медија да се препуцавају, вероватно и садашњи тренер има своју. И свој метод приче са играчима јер вероватно није растао у саксији. Претпрошле зиме смо провели у ишчекивању ко ће ново саопштење да да по новинама, ко ће шта да каже када су несугласице имали капитен и тренер, па у све то још увуку управу...то нико неће дозволити да почну припреме па да крене то да се дешава...толико нико није глуп. За лошу вест никад није време, једино да изабереш када ти мислиш да ће нанети најмање штете.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Next

View previous topic :: View next topic
Page 17 of 20

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop