DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Навијачка свест 2019
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 37, 38, 39
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 28 Dec 2022 20:32    Post subject: Reply with quote

Ајде мало о навијачкој свести још која реч. У питању су наша браћа из Пиреја. У задњих 15 година мислим да су освојилии 12 или 13 титула, Паок се докопао једне и Аек, и не могу да се сетим никог више. Ове сезоне су кренули јако лоше и у заостатку су 14 бодова за Панатенаикосом.
Пре почетка другог дела сезоне у првенству играју куп утамицу са Атромитосом на свом стадиону. Око 15000 људи је дошло да гледа утамицу. Иако су им празници тих дана, иако је четвртак и неко да кажемо неповољно време за долазак на стадион,иако је тек 16 ина финала купа.. Атмосфера одлична.
Након те утакмице креће други деоо сезоне и наши гостују у Јањини. Имају вођство од 0-2 и на крају играли нерешено 2-2. Нем ко није био љут и бесан од њих.
Данас су играли са Астерасом(среда у 18 часова), било је скоро 20000 људи на стадиону! Победили су 5-0. Да не причам да су испали из Европе ове године, да следећу морају од ко зна ког кола да крену....у главном, свако ко и мало уме да размишља, поле овога би требало доста тога да му буде јасно.
Малтене су се орпостили од титуле, али долазе им људи и трибина делује добро.
Ја не знам шта код нас треба да се деси да би се људи појавили на стадиону? Ови наши из Пиреја довели Марсела и трећи су на табели. Да ли можете нас да замислите у тој ситуацији и на шта би личило све то?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
данило
ДЕЛИЈА


Joined: 28 Jun 2012
Posts: 129

PostPosted: 29 Dec 2022 09:43    Post subject: Reply with quote

Мислим да код нас људи не воле фудбал првенствено. Немам друго објашњење. Мислим да је ту основни проблем, па даље онда из тога не осећају ни клуб ни групу на прави начин. Кад смо се борили против гробарског савеза и сличних ствари, кад је било пуно, више се долазило из фазона да си против нечег, него из праве љубави према клубу, фудбалу,групи
Back to top
View user's profile Send private message
Буљави
ДЕЛИЈА


Joined: 05 Dec 2011
Posts: 234
Location: Београд

PostPosted: 29 Dec 2022 11:54    Post subject: Reply with quote

Сваки појединац за себе зна зашто долази или зашто не долази. Поред тога, морамо да прихватимо да постоји огромна већина оних који то питање себи ни не постављају, једноставно их не занима. Такође свако од нас има свој комплетан доживљај и фасцинацију појмом Црвене Звезде, од момента кад се први пут сусрео са тим до данашњих дана. Неко једноставно зна да треба да буде ту, а има и оних којима интересовање и поглед на целу ту причу варира...Некоме је стил живота, некоме је само пролазна фаза...
Разлика је свеприсутна и у природи, а да не причамо о људима, народима, тако да рецимо ја кад гледам пасиониране Аргентинце како славе титулу првака света, имам огромну одбојност према свему ономе што њима фудбал представља, тотално неку контру по аутоматизму. Посматрам их као гомилу будала и ретарда. Са друге стране наш фазон ми је био логичан и нормалан вероватно од првог тренутка кад сам се као дете упознао и фасцинирао фудбалом, спортом и Црвеном Звездом. Мислим да неко трајно решење не постоји када причамо о људима чије столице на стадиону остају празне, што никако не значи да не треба ентузијастично цимати и причати људима који прате ову причу преко медија и интернета, да им није тамо место где се испољава фанатизам и приврженост клубу...То браћо није навијање за Звезду!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 29 Dec 2022 19:41    Post subject: Reply with quote

Ајде сад, прошло је времена, свако је све видео и само би се осврнуо мало на ствари из прошлости. Верујте северу и када мисли нешто што "није популарно", сигурно има разлог за то а није да је "Терза платио транспарент", искрено та терминологија ми делује да ни код Дивље телади се не наплаћује транспарент наручен али ајде, укоренило се воле људи тако да се фрљају са фразама. Север је одавно упознао ове људе и зна какву су, огромна већина па чак и нови спортски радници нису имали додира са људима о којима север нема добро мишљење, А зашто? Па зато што смо једни од ретких који су имали ту несрећу да проведедемо две године са тренером репрезентације и да га добро упознамо. Остали људи су се заледили и замрзли у 88. години и голу из корнера. Јеби га, били смо црна овца ал на крају свако има очи и уши и може сам да закључи дал следећи пут да упре прстом у трибину или да се мало замисли, макар да каже ај да сачекам да преноћи..
Code:
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3607764-surbatovic-otkrio-na-sta-se-trosio-novac-u-kataru
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Дебели
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 30 Jul 2011
Posts: 250

PostPosted: 30 Dec 2022 14:18    Post subject: Reply with quote

Шурбатовић Јоца, уз бикчину матору најодвратнија њушка из савеза. И јајара на месту секектора нормално. puke
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 37, 38, 39

View previous topic :: View next topic
Page 39 of 39

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop