DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

2022-23
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
spiderman
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 26 Nov 2012
Posts: 259

PostPosted: 09 Dec 2022 02:09    Post subject: Reply with quote

https://youtu.be/iIK2k-wFpX8 И ДА УТВРДИМО ГРАДИВО КОМШИЈЕ! КАО НЕКО ИЗ СТАРИЈЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ДРАГО МИ ЈЕ ДА НАШИ НАСЛЕДНИЦИ НА СЕВЕРУ ВИШЕ НЕЋЕ МОРАТИ ДА ПРОЛАЗЕ ГОЛГОТУ И БЕСКРОПУЛОЗНЕ КРАЂЕ КОЈЕ СМО МОРАЛИ У ТО ВРЕМЕ ГОДИНАМА ДА ТРПИМО И У ФУДБАЛУ И КОШАРЦИ ГДЕ СУ БУКВАЛНО ХТЕЛИ ДА НАС УГАСЕ КРАЛИ СУ НАС ГОДИНАМА И ПОРУКА ЗА КОМШИЈЕ ЈОШ ЈЕДНА ПА ЗАР СТЕ СТВАРНО МИСЛИЛИ ДА НЕЋЕМО УСПЕТИ ДА БУДЕМО УЗ НАШ КЛУБ У НАШЕМ ГРАДУ А УСПЕЛИ СМО ДА БАНЕМО ПАНАТЕНАИКОСОВИМ У СРЕД ЊИХОВОГ КРАЈА ИСПРЕД ОАКА АРЕНЕ ХРВАТИМА У СРЕД ЗАГРЕБА ТОТЕНХЕМОВИМ У ЛОНДОНУ ПА НЕМОЈ ДА ПОДЦЕЊУЈЕТЕ БАШ ТОЛИКО МОЋ И ОРГАНИЗАЦИЈУ ЛЈУДИ КОЈИ ВОДЕ ТРИБИНУ И МИ ВАС НЕЋЕМО СПУТАВАТИ И ОПСТРУИСАТИ ДА КУПУЈЕТЕ КАРТЕ НА ФОРУ ВЕЋ ЋЕМО ВАМ ЛЕПО ПОСЛАТИ 500 КАРАТА КАД МИ БУДЕМО ДОМАЋИНИ ДА СЕ НЕ МУЧИТЕ ДОЂИТЕ СЛОБОДНО ВИ НАМА АМА БАШ НИМАЛО НЕ СМЕТАТЕ ЈЕР ИЗЕШ ДЕРБИ БЕЗ ПРОТИВНИЧКИХ НАВИЈАЧА НЕЋЕМО МИ ГРЧКИ СЦЕНАРИЈО ТИФО СЦЕНЕ...
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 09 Dec 2022 07:24    Post subject: Reply with quote

Полако ти са тим расипањем карата. Каква тифо, каква сцена...који навијачи преко пута нас? Има времена до друге утакмице. По неком неромалном резону, пошто не да им није пало на памет да дају карте гостујућим навијачима, него су слали неке дегенсе поруе како ће неко обучен у црно да иде да прави нереде по хали и да треба уапсити такве...ми њима би требали да кажемо, слободно обезбедите себи карте и ми ћемо вам обезбдити несметан улаз у халу. Да их нисмо притисли како јесмо, и у петходним данима објаснили њима а вероватно и другима да смо озбиљни у намери да дођемо да гледамо свој клуб са купљеним улазницама, кару би они нешто одобрили. А ми би свакако дошли па дошли јуче, па како буде буде и да су рекли не може...и то они знају врло добро и зато су "дозволили" у 5 до 12 да се обезбеде сектори да не мора да се долази са падобранима испред хале, а умели смо као што сам кажеш, на много незгоднијим местима да се појавимо и то у много мањим бројевима а камоли у свом граду. Тако да...ми јесмо навијачи, радимо све навијачки, али будале и овце нисмо. Има времена за даљу причу али кад немаш са ким да причаш то је исто тешка ствар.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 09 Dec 2022 09:08    Post subject: Reply with quote

По мени је ово историјски навијачки догађај, не само дерби...и може слободно и са фудбалом да се пореди. Верујем да је ово негде у рангу 100. дербија у фудбалу. Било их је пре било их је и после, биће их још стотине...али је ипак 100. дерби један једини и не може да се понови више никада. баш као и први дерби у историји наше кошарке у евро лигашком такмичењу. Биће их можда још...биће можда и већих и битнијих утакмица са њима, али прва утакмица је прва. Баш као и победа и оне антологијске слике које ће остати докле год смо живи, а и много после иза нас. Историја је исписана синоћ и само прави срећници су могли да буду део ње. И изборили су се лавовски за то!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
здравкохерби
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 27 Nov 2013
Posts: 348

PostPosted: 09 Dec 2022 10:39    Post subject: Reply with quote


Коп који би био формиран на овај или онај начин.Мислим да оно "зашто ћутите" пред 18 000 њихових,нема цену. Историја је исписана свака част свима који су дошли до карте.
_________________
Косово је душа Србинова!
Back to top
View user's profile Send private message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 09 Dec 2022 11:17    Post subject: Reply with quote

Маса строго одабране звездашке гарде ! Свака част свима стварно ! Остаће у сећању ова победа

Иде дупло коло у евролиги, ваљало би помоћи тиму и клубу да се укључи у борбу за наредну фазу такмичења.
Back to top
View user's profile Send private message
mr nono
ДЕЛИЈА


Joined: 11 Feb 2010
Posts: 157

PostPosted: 09 Dec 2022 11:44    Post subject: Reply with quote

Лепо је било видети онолико цигана на терену... Дај Боже сваку после утакмице остајемо по пола сата са њима, има ту ко да пева са нама, а и ми са њима. Марковић, Недовић, Добрић... То све Звездаши, наша деца. Много их имамо у екипи, прескочићу неког. Прелепо вече ноћас.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 09 Dec 2022 12:06    Post subject: Reply with quote

https://www.youtube.com/watch?v=GDDicoMWL4Y
https://www.youtube.com/watch?v=XhiqEZ0oIKg
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 09 Dec 2022 12:13    Post subject: Reply with quote

mr nono wrote:
Дај Боже сваку после утакмице остајемо по пола сата са њима, има ту ко да пева са нама, а и ми са њима. Марковић, Недовић, Добрић...


Лазић, Кузмић, мали Топић, Лазаревић итд. има их још - наши бре ! Много је лепо бодрити их у Звездином дресу стварно. Иако је било на стотине одиграних утакмица у евролиги у минулих десет година и пуно победа ... као што већ рекох, ова ће ипак остати за нијансу више урезана у сећању. Мало одмора па да се напуни Пионир за Жалгирис и Милано следеће недеље.
Back to top
View user's profile Send private message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 09 Dec 2022 12:14    Post subject: Reply with quote

https://youtu.be/ODWXzP6zPoo
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 09 Dec 2022 13:18    Post subject: Reply with quote

Vizantija wrote:
Јебо нас дерби све....
https://www.blic.rs/vesti/politika/mestane-izgurali-i-poceli-da-plene-strasni-prizori-u-velikoj-hoci-rosu-pod-punom/1f3gt87
Треба народ да изађе на улице, докле више овај терор....

Ајде још мало да се вратимо на ову тему кроз призму Делија. Прва ствар која ме мноого нервира, је та да си ти ово покупио вероватно на неком другом месту где се усталио тај термин "јебо вас дерби...кад се на Косову то и то дешава"...не могу да тврдим, али не би био први пут. Ми смо навијачи, нисмо ни левица ни десница, нити нека политичка организација, нисмо ни патриотска...већ навијачка. На жалост ове земље, ми смо од већине овога побројаног једни од најактивнији ако не и најактивнији по питању национални ствари. То је велика мана овог друштва и сви који себе сматрају неким националистима, патриотама или како год већ.
Иначе, ратовало се овде и то озбиљно годинама, деценију...а фудбал, баскет, одбројка, руомет...су се играли. Навијачи као такви, и у том сивилу су тражили негде уточиште да све то што безболние прођу. Насупрот томе, водили су борбе где мисле да треба нешто да се промени да би сутра било боље, један добар део битних људи је отишао и на ратиште да мења ствари и брани народ.
Све смо имали у прошлсти, на многим стварима се опекли, на некима осветлали образ, али навијачу је у његовом ДНК да буде то што јесте. Иначе, не би било ни Барија, Сампдорије,Теке, Луцерна, Барселоне, Меца, Лиона, Вига, Лестера...све су то утакмице које су се играле у ратно или после ратно време, док су страдали већ људи или се ратовало и сабирале се жртве.
Данас, наша трибина нема тај луксуз да тера све у курац, јер су ти кредити одавно истрошени од стране целог народа, и када нешто радимо то мора да има дебелог смисла иначе не треба одмагати.
Дербији неке 93. 94. 95...да нису постојали, да није постојала групица људи која је ишла на стадион и одржавала трибину да се не угаси буквално...не би било ни јучерашњег дербија...барем не у облику какав јесте.
Када се нешто страшо дешава по наш народ, никоме није до игре, песме...али ако већ не држиш у руци шта треба и нисигде треба, ако већ немаш јасну идеју шта би помогао одатле ту где си...пусти онда да будеш навијач, па кроз то покажи шта те тишти, али немој да гасиш то што смо.
Проћиће и овај несретни рат у Украјини, и они ће опет отићи на трибине ко буде могао, ко не буде, доћиће неки нови и наставити...једноставно навијање је ствар у таквим тренуцима која ти помаже да лакше поднесеш неке ствари а и да искажеш свој став ако га имаш.
Али никако да то буде "јебо нас дерби"...у ситуацији где не можеш много шта да урадиш да помогнеш људима дубоко у нашој, али непријатељској територији која је окупирана тренутно.
Почело је много да се меша оно што ми јесмо са оним што други не могу да ураде па потурају нас да будемо неки покретачи нечега што ни они не знају шта би и да крене.
100 пута речено...има север своју главу која не служи само за шишање, и има доста и добрих и лоших искустава са оваквим темама, да не кажем да је све већ прошао много пута до сад. ПОготову што нам много добрих другара живи тамо и имамо увид из прве руке шта је и како је. Тако да, ако хоћеш да гламиш, ти или било ко други, имаш ове инстант организације, које су у теорији прошле Игмански марш, али у пракси нису даље отишли од аутобуске станице, код њих може да се галами до миле воље, али конкретног нечега бнећеш сигурно видети. Имаш са друге стране север, који је такакв какав је, и ето сабери у прошлости, што скоријој што ранијој...ко је где био, па види ко какав резон има и шта је најделотворније од свега што је неко радио на ове теме.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Vizantija
ДЕЛИЈА


Joined: 20 May 2014
Posts: 185

PostPosted: 09 Dec 2022 17:21    Post subject: Reply with quote

Генералштаб wrote:
Vizantija wrote:
Јебо нас дерби све....
https://www.blic.rs/vesti/politika/mestane-izgurali-i-poceli-da-plene-strasni-prizori-u-velikoj-hoci-rosu-pod-punom/1f3gt87
Треба народ да изађе на улице, докле више овај терор....

Данас, наша трибина нема тај луксуз да тера све у курац, јер су ти кредити одавно истрошени од стране целог народа, и када нешто радимо то мора да има дебелог смисла иначе не треба одмагати.

Ма немој? Како наша трибина нема taj луксуз и зашто?? Или га има по потреби?? Делије Север као озбиљна организација далеко исправнија са ставовима и од тих левица и десница... има и право и луксуз да отера све у курац јер су овде сви неисправни.... А што се народа тиче не верујем да би пљували по Делијама да су ајде рецимоооо у задњем моменту направиле бојкот дербија прошетале кортеом кроз град поводом дешавања доле и изнеле свој став поводом свега.... И нисам ја пао с`марса па да не знам шта је навијач и који су његови приоритети, али кад видиш да се учестало малтретира наш народ доле, душа те боли и онда ти је искрено најјмање до навијања....
Back to top
View user's profile Send private message
Vizantija
ДЕЛИЈА


Joined: 20 May 2014
Posts: 185

PostPosted: 09 Dec 2022 17:51    Post subject: Reply with quote

И немој да мислиш да ја нешто покушавам да умањујем победу у дербију... далеко од тога, фантастични смо били, од играча до навијача.... ништа ново, јебали смо гробље и јебаћемо их као и увек..... али боли све ово, а поготову када су ти руке везане и немоћан си......
Back to top
View user's profile Send private message
димитрије
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 17 Dec 2021
Posts: 16

PostPosted: 09 Dec 2022 18:30    Post subject: Reply with quote

политика није терање свега у курац, јер су сви неисправни. то је мало неозбиљно. то ти је исто као терање терзића, јер је неко умислио да живи у паралелном универзуму где су сви лепи, паметни, морално исправни, па и функционер звезде такав треба да буде. реалност је мало другачија. ако север жели да донекле учествује у политици бавећи се најбитнијим националним питањима сигурно то не треба да ради као неки наложени твитераш који стално хоће да руши, пали, излази на улицу. као да се нисмо ујели за језик неколико пута. и то што не треба да се понашаш тако не значи да подржаваш власт. то је перспектива тих који би стално на улицу. то је само потреба да се ствари измере хиљаду пута, јер то није брига о стамбеној заједници него држави.
е кад поставиш ствари тако, онда ће можда бити јасније зашто на сваки догађај на космету попут овог не треба реаговати као да је наступио последњи час. улица је много озбиљна ствар да би се тек тако прижељкивала. а верујем да та улица неће изостати када буде била најпотребнија и то је по мени и најбитније.
Back to top
View user's profile Send private message
Џони БГ
ДЕЛИЈА


Joined: 24 Jul 2013
Posts: 244

PostPosted: 09 Dec 2022 19:03    Post subject: Reply with quote

Vizantija wrote:
Генералштаб wrote:
Vizantija wrote:
Јебо нас дерби све....
https://www.blic.rs/vesti/politika/mestane-izgurali-i-poceli-da-plene-strasni-prizori-u-velikoj-hoci-rosu-pod-punom/1f3gt87
Треба народ да изађе на улице, докле више овај терор....

Данас, наша трибина нема тај луксуз да тера све у курац, јер су ти кредити одавно истрошени од стране целог народа, и када нешто радимо то мора да има дебелог смисла иначе не треба одмагати.

Ма немој? Како наша трибина нема taj луксуз и зашто?? Или га има по потреби?? Делије Север као озбиљна организација далеко исправнија са ставовима и од тих левица и десница... има и право и луксуз да отера све у курац јер су овде сви неисправни.... А што се народа тиче не верујем да би пљували по Делијама да су ајде рецимоооо у задњем моменту направиле бојкот дербија прошетале кортеом кроз град поводом дешавања доле и изнеле свој став поводом свега.... И нисам ја пао с`марса па да не знам шта је навијач и који су његови приоритети, али кад видиш да се учестало малтретира наш народ доле, душа те боли и онда ти је искрено најјмање до навијања....


Одговориће ти човек и сам, али мени је невероватно да си ти на овом месту толико дуго и не разумеш ништа да прочиташ не између редова, него чак и директно написано. Катастрофа. Жао ми је што ниси неки провокатор него ми делујеш искрено.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 09 Dec 2022 21:25    Post subject: Reply with quote

Могу на прсте да их наведем ко се јавља увек овако, и хушка на неке улице, бојкоте...итд. Ствари су мног озбиљније од шетње и бојкота, на жалост сви ти који те кљукају ће остати на тој шетњи и маскирању испред РИК а неком деди који ради као портир испред поводом крађе глсова. Ко хоће да помогне свом народу вероватно ће имати како....позадинци треба и последњи да сикћу...макар се овде зна ред. Као што неко рече, ако буде требало...сигурно ниси ти тај који ће да отвори очи људима да изађу на улицу или негде другде...само то од себе иде код нас.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  Next

View previous topic :: View next topic
Page 5 of 20

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop