DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ФСС-НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА!
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 01 Nov 2022 16:19    Post subject: Reply with quote

Фудбал, озбиљна "играчка" за играње, није то тек тако све и случајно. Легендарни Зека се сада јавља да прича о неком поштењу и равноправности. Ја не знам, али њих изгледа треба свако мало подсећати оним паролама са ЈНА о "поштењу", да би барем ћутали. Црвена Звезда од освајања пехара Купа Европских Шампиона или ти данашње Лиге Шампиона, изгубила је сву тежину и све оно што је имала до тад. Не зато што је неко дошао и лоше радио у Звезди а тамо преко пута се појавио неки чудотворац, не, него су вештачки само пребацили све што може и не може да буде на црно белој страни. Тако су рецимо добили дозволе за иградњу комплекса који се зове Земунело, или ти Телеоптик, добили су нешто да буду 10 корака испред нас, док смо ми рецимо пре 2-3 сезоне, успели да купимо рефлекторе за помоћне терене иза југа да би могле млађе категорије да тренирају после 4 у зимском времену, док су они штанцовали децу као на траци у својој фабрици. То је прва ствар која је вероватно одвојила њих од нас. Друго, сад да кренемо да гледамо како они набрајају ко је све био председник савеза, просто човек да се сажали на њих, дал су то они исти људи са томпусима који су ишли дотле да на очиглед своје публике намештају утакмице више не могу да се ни сетим прелаза и квоте на 7+. Толико су скренули, осилили се да су почели и то да раде. Сигурно то није плод наше неспособности. Знало се тада увек како то "Зека" ради. Пред сваку Европску утакмицу затвори кући да се случајно не муче(ја сам тада слушао то и изгледало ми је као научна фантастика, као да сам веровао да деда мраз још увек постоји), многе новотарије су унели у онај наш фудбал, што Југословенски што Српско-Црногорски. Ја се не сећам да су њима локални криминалци ногом од врата улазили у канцеларије, на жалост код нас јесу. Били су заштићени као бели медведи када се погледају они и ми. Не знам дал трошити време и речи о периоду од 2004. па до неке 2012. године? Шта се дешавало нашем фудбалском клубу. Њима се то никада није дешавало и не знају какав је то осећај, и сигурно су то добри манипулатори, умеју да варају јавност са рецимо тим набрајањем ко је све био председник савеза кад, али заборављају да кажу ко је кад био премијер, министар полиције итд. Заборављају да кажу чиме су се све служили да Звезда не дође до титуле за време њиховог Ал Толеонеа. Уврсти човек и Терзића у Звездаше када набраја, то им ваљда како кад одговара. Кад треба да се доводи у питање његова опредељеност, онда је без поговора био Партизановац, кад треба сад за набрајање био је Звездаш кад је дошао из Офке у савез. Стварно човек да пусти сузу над овим маторим дртинама којима је ово трип, фетиш, да дрмају и да се гурају иако су сви њихови возови одавно већ прошли.
Ми данас имамо "наше" у савезу од којих Звезда има више штете него користи, и мењао би их за умеренијег Партизановца, неке од њих, ето колико су Звездаши.
Они не знају шта значи Мишковићево време, не знају шта значи прогон у буквалном смислу те речи, када останеш без генералног директора, директора стадиона, комесара за безбедност у једном дану где људи због туче на стадиону заврше у затвору, где не сме нико да прође поред клуба да се јави никоме а не да покуша нешто да уради са њим. Где те држава шутне ногом у дупе и онда ти се појаве којекакви да они "помогну" својим појачањима, а нема ко шта да им каже унутар клуба...то они никада нису осетили. И када "није њихово време", они су и даље ту, никада ништа слично нису осетили и зато не може да им прође прича "били су све Звездаши". Знамо ми добро, има људи који прате фудбал у континуитету скоро 30 година, не може неком таквом муда за бубреге да се продају. Расту нове генерације ни не знају ко су фосили који се сад препуцавају по новинама, а требало би да знају. Не знају каква су господа са ове стране била насупрот њих. Али све то на крају изађе на видело и даће своје резултате.
Данас је бар показано да не може ништа на силу, макар то, па су ето неки бесни неки разочарани, свакако сви заузимају своје праве улоге и показују права лица. А то нам је требало можда чак и више него да овај не постане председник савеза. Јер дугорочно, писали смо овде има неко време како је и шта је, али тек кад се деси онда људи верују у нешто. На жалост или срећу...како год то се звало, били смо у праву.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 641
Location: Под Везувом

PostPosted: 04 Nov 2022 20:53    Post subject: Reply with quote

https://nova.rs/sport/fudbal/nedimovic-iskocio-u-prvi-plan-vucic-mu-namenio-fss/

Бивши министар пољопривреде. Па добро. У поњопривреди се помиње трава а на стадионима има траве. Има логике.
Very Happy

П.С. Одлично што оно маторо гробарско говно од 75 год. није изгласано
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 05 Nov 2022 09:19    Post subject: Reply with quote

Ово је најдужи и најтежи маратон, није лагана шетња у трци задовољства. Бар смо сви ми научили да у животу ствари никада не иду лако, глатко и по жељи. Борба је тек почела
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2

View previous topic :: View next topic
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop