DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Вирус, Политика и метафизика
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Срби и Србија
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bandini
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Mar 2012
Posts: 421
Location: Лисабон

PostPosted: 28 Sep 2022 13:13    Post subject: Reply with quote

Ево један упис који заокружује и затвара писања које сам почео пре скоро две год.,као и она од пре 8-9 год.. Планирао сам да га напишем пре три месеца али се све одужило до сада. Мало се закувавају поново ствари, Амери су рокнули гасовод Русима, па је сада крајње време.
https://www.youtube.com/watch?v=jLb0QeCQF_I
https://www.youtube.com/watch?v=v7HPG69vIas

Помињао сам специјацију у једном од последњих уписа. То је стање у које у свом развитку дође свака врста с времена на време. То је моменат у коме та врста долази до кључне тачке у којој мора да ''одлучи'' хоће ли постати комплескнија и боља или се вратити ''у назад'' у својој еволуцији и постати примитивнија. То се дешава од мрава до човека, и сада је људска врста у том тренутку одлуке.

Оно што разликује људску врсту од других,, пошто је она развијенија и има душу и да тако кажем и свој квантни део, је то што људска врста не иде цела у даљу еволуцију или инволуцију, него то сваки појединац одлучује за себе својим одлукама и својим стањем свести. То значи да неће сви људи на планети отићи у бољу будућност или у негативну верзију будућности, него ће свакоме бити по ''његовој вери''. Православним речником би се то назвало Страшни суд.

То је само мало драматичан назив за сасвим нормалну појаву у људској еволуцији и еволуцији универзума као божје креације. Традиције које су мало дуже од Хришћанства, од једно неколико хиљада година па до 100000 година, то добро знају. Последњи пут се тако нешто десило пре око 12000-150000 година на Атлантиди. Ми сада живимо у негативној реалности тадашње специјације када су људи природним катастрофама и вероватно и многим ратовима и технолошким уништењем себе вратили скоро у камено доба. Онда се наставило без јасног сећања на старе цивилизације и знања која су раније постајала и кренуло се скоро од почетка.

Сада смо поново у истој тачки јер је све у природи и божјој креацији у циклусима. Неке традиције зову ову ситуацију једноставно Рачвање. Свако бира за себе на коју ће страну. Човек каквим га знамо неће више постојати, за неких 20-30-50-100-1000 година. Биће или много комплекснији или много једноставнији него сада. Биће обожен и као што је Христ рекао у Јеванђељу по Јовану у 14. глави ''бићете као ја и радићете и више него ја'' или ће бити тотално обездушен од трансхуманизма, са мозгом прикљученим на компјутере, у метауниверзуму не схватајући више шта је реалност а шта фикција, без слободне воље, у контроли и поробљен. Можда ће га од таквог пакла ''спасити'' нека нуклеарна катастрофа па да га ресетује на негативну нулу.

То је ситуација у којој ће једни отићи на једну а други на другу страну, али неће бити ништа драматично, неће се појавити Христ или Арханђел Михајло па ће свим људима који један по један стоје у реду говорити ''ти на лево у рај, ти на десно у пакао''', него ће то бити једноставно догађај који неће бити ни примећен. То се све деси у делићу секунде и они који су у позитивној реалности неће виђати оне који су у негативној, и обрнуто. То је као да смо сви у 1. полувремену гледали исту утакмицу, и одједном без да ико пишта примети пола стадиона одгледа победу Звезде од 3-0, а друга половина одгледа болан пораз од 0-3, у другом полувремену.

Можда је бољи пример да постоје два канала на тв-у. Свако од нас има избор да изабере који ће да гледа. Хоће ли гледати позитиван или негативан. Све у креацији је чиста енергија, чиста свест, то мистици и просветљени људи знају. Сваки човек је једно са Христом и Богом Оцем који је ''посматрач'' или душа у нама, и тиме што посматрамо оно што се дешава ми му дајемо ралност и доводимо га у живот. То квантна физика најбоље објашњава тиме да кад се ради истраживање најситиније честице као талас она се појави као талас, ако се ради као чврста материја она буде чврста материја. Бог у човеку кроз посматрачку свест одлучује какву ће реалност човек доживети и ако успемо да вољу наше личности ускладимо са Божјом, ми добијемо оно што желимо. Некада је довољно тога бити свестан и посматрати шта се дешава са жељом да се то деси.

Тако је и са дешавањима сада у свету. Свако од нас има избор да види ових последњих 2-3 године као негативне и повећану контролу и срање свуда око нас, или може да види као сопствено буђење и просветљење у којима се зло јасније види него раније. Оно што је битно је да ми имамо избор да изаберемо добро. Већ могу и да се виде две реалности како се назиру у последњих неколико година. Има људи који живе у страху, коју су погубљени, или људи који верују медијима, верују у вок културу, у лажи које им се сервијрају ''за њихово добро'', ратови који су организовани са једне или обе стране итд. Постоје већ толико опречна мишљења и толико различити погледи на свет да делује како су људи у паралелним реалностима већ сада. Као два воза која у исто време крећу са станице и још увек се виде али ускоро неће више. Традиција коју ја познајем каже да ће Рачвање или Страшни Суд бити врло брзо, већ ове или следеће године.

Тај моменат многи неће ни приметити. Као што је Аструм Аргентум једном написао, много пута се о овоме говорило па се ништа није десило. Не знам да ли се говорило о тим већим циклусима по неколико десетина хиљада година или о мањим циклусима у којима су се дешавале ситније ствари, али је врло могуће да су се дешавале ствари које огромна већина није провалила. Многи људи неће приметити ништа јер то није догађај који је видљив, деси се једноставно у нашој свести а да га и не приметимо. То је делић секунде. Неприметан моменат Мислим да је и грчки отац из цркве Амврозије Лазарис у својим визијама видео да ће ''крај света'' трајати само пет минута.

Тако је и сада, једни ће завршити у реалности у којој ће се полако завршити рат, ствари ће се сређивати у свету, и за пар деценија ће бити Земља која је скоро незамислива сада, док ће други исто бити без икакве свести о томе шта се десило, само ће причати почело је са пандемијом, онда рат, онда срање, онда нова зелена енергија и остављање бензина и нафте, променио се свет много у последњих 10 год., није ништа као пре, ево сутра ми заказали да ми уграде у мозак имплант.

Да би се нашли у позитивној ралности није довољно само знати шта се дешава. Битно је активно учествовати у стварању позитивног света који желимо да видимо. Може то да буде разним активностима у свету у коме живимо, а може и да буде молитвом, мењањем себе и других, ширењем онога шта знамо и у шта верујемо. Битно је имати визију. Највећа снага негативних сила је то што они знају шта раде, имају визију онога што желе да постигну док другима испирају мозак и бацају прашину у очи, а људи који су за позитивне ствари често не виде шта се дешава. Боре се за коске или навијају за једну или другу страну, док је циљ свега доста већи у улог много већи. Зато је битно да свако за себе, за своје окружење и планету има јасну визију како жели да буде у скорије време, и да томе тежи. Да има визију коју следи.

Да ЗНА да ће живети у слободном свету у коме неће бити контроле, да ће моћи слободно да се креће са својом породицом и другарима, да ће хране бити здрава, да ће моћи да верује у Бога и да гал слави како хоће итд. Не мора сви ни да имају исту визију у детаље. Битно је да се поклапа суштина. Много је битно и поставити се у право енергетско стање да се буде у позитивној реалности. Свако зна за себе шта га доводи у то стање. Одлазак у цркву, пост, здрава исхрана, тренинг, смањити у овом периоду са свим што нам спушта енергију, што није баш добро за нас. Од превише алкола и гудре, до избегавања негатинвих људи, негативних ситуација, не придавати пажњу много негативним вестима али знати шта се дешава. Имати свест да свако од нас бира за себе где ће се наћи. Кад је Христ Бог са нама нико нам ништа не може. Појачати у наредних годину и по до највеће мере молитву, пост, читање светих књига и духовни живот. Што се тиче ближњих, променити себе и тиме утицати и на њих, примером их навести на праву страну. Ко може, време је и да створи у себи веру која помера планине. Да створи себи и ближњима све што му треба само својом вером. Сво небо гледа у нас и помоћ свих божјих сила је са нама.
Back to top
View user's profile Send private message
Буљави
ДЕЛИЈА


Joined: 05 Dec 2011
Posts: 230
Location: Београд

PostPosted: 03 Oct 2022 22:13    Post subject: Reply with quote

Слава Богу за све.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Срби и Србија All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

View previous topic :: View next topic
Page 9 of 9

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop