DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ДУХ ЗВЕЗДАШТВА 2
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 228, 229, 230  Next
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 19 Sep 2022 06:31    Post subject: Reply with quote

https://youtu.be/rLPUcHDa06k

Мени најбоља акција маркетинга још од оне 'и ја сам звездаш' почетком овог века ...
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 26 Sep 2022 07:49    Post subject: Reply with quote

Звездан је ову сезону одрадио беспрекорно!
https://www.youtube.com/watch?v=B6mge3Tymms
И на њему и на нама је да наставимо у још бољем ритму!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 27 Sep 2022 07:07    Post subject: Reply with quote

https://www.youtube.com/watch?v=cyT4IvLP81g
Ми имамо огроман проблем са памћењем, и са држањем себе у реалности у датом тренутку. Ја и данас кад погледам овај интервју, кад се сетим те утакмице, када се сетим гола и осећаја, где размишљам ово нас је Бог погледао сад ћемо примити 3, али нема везе битно је да смо ушли у групу...када се сетим повратка кући где нико не може да верује да смо прву у гостима победили...једноставно, мислим и да је остало само на тој победи до данас, да би био срећан што сам имао тај моменат да један Келн који нам је дужан из прошлости победимо код куће. Није ово било пре 20 него пре 5 година...ми од тада, па требало би сви и сами да знате шта смо се урадили кога побеђивали са ким играли нерешено, какви су нас тимови демолирали(као 90/% Европе са ким год да су играли), треба се овако по некад сетити прошлости и запитати се да ли данас треба бити захвалан и имати поверења па све и да не узмемо бод у групи, или правити хистерију и турболенције које би нам тек урушиле клуб. Ја немам шта да се питам, за мене нема дилеме, али свако ко је пенио нешто и после Омоније и после Шерифа, о данашњици и да не причам...нека погледа некад овако по неки снимак и нека се присети свега. Нереални и незахвални...никада ништа нећемо постићи. Сећам се коментара лудог Милојка Пантића у Минхену 91. кад је рекао Бајернова пубилка је размажена и у колико Бајерн не постигне гол у првих пола сата, публика окреће свом клубу леђа.
Бајерн је и тада био Бајерн, али чак и за тако велики клуб срамотно звучи таква реченица. Ми нисмо такви и не желимо да будемо са 100 пута мањим успесима...него желимо да уживамо у нечему што сигурно није нико ни сањао пре 5 година. Мени овај Келн неће проћи још ко зна колико дуго, не играм на ФИФИ фудбал па да сам нереалан и тражим нешто што може преко ноћи...једноставно ако сами не схватимо да ће нас појести нереална очекивања(без обзира што је и Шериф и Омонија и Макаби био на папиру слабији(и ми смо тако побеђивали јаче и то не једном)), пре ћемо погурати клуб да иде даље. Звиждање играчима какав је Катаи па и Срнић, не памтим већу незахвалност Маракане. Замислите да је неко звиждао Дејану Савићевићи на Грасхоперсу кад смо у Београду једва извукли нерешено? И за ону тада размажену публику, незамислива сцена. А нама се десила. Прво јебени Лудогорец, где је пола стадиона изашло кад су видели да нема пролазка даље, сад звиждање играчима који су нам много пута донели радост са својим саиграчима, за Катаија стварно не знам ни шта би рекао и даље ми је невероватно. Некад се запитам дал би ти људи играли боље пред празним стадионом него онако крцатим као против Лудогореца и Макабија. Таман човек помисли научили смо нешто од Лудогореца онда дође Макаби... Тако да...добро је дошла ова пауза мало да се сви преиспитају да се издувају, па да се вратимо у реалност и да погурамо тим у даље успехе. Па и ако стагнирамо, па и ако нам не иде, ишло нам је 6 година...имају кредита толико да морамо да трпимо у најмању руку, а ја би пре рекао тек тад да пунимо стадион да их подржимо! А не да се на 6 титула, лиге шампиона и европе, осмину финала лиге европе...ми оштримо на први следећи неуспех. То заборавите, то није Звездашки, то неће нико дозволити!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Буљави
ДЕЛИЈА


Joined: 05 Dec 2011
Posts: 230
Location: Београд

PostPosted: 27 Sep 2022 15:46    Post subject: Reply with quote

У мом схватању "духа звездаштва" није све ово што се већ неко време(или поново) дешава са клубом и нејасним радњама око њега, а није баш да сам клинац и да сам "од јуче" у причи, колико год би то некоме било драго или био аргумент да ме поклопи. Такође није ми драго ако провоцирам и ако покрећем теме којима један навијач не треба да се бави...Прихватам да нисам "прави", "ултрас" итд.
Пошто момак у коментару изнад сетно препричава сусрет са тада последњепласираном екипом у бундеслиги и безусловно тражи кредит за људе који су очигледно способнији и учинковитији од било кога другог(мање ту мислим на играче), мене само занима докле ће упорно ти исти да ми праве овај неред у глави и одређене сукобе у мени самом?! Знам да овде спортске теме нису популарне и да се неће нашироко обрађивати, али једноставно жао ми је што клуб који ето тако у доколици пратим не може да се помери са одређене тачке за шта нико ни не нуди неко иоле конкретно и разумно објашњење, нити има назнака да ће се ствари у будућности променити. Сами себи каче одређене етикете, дају упориште кулоарским причама, а мени преврћу желудац што је потпуно легитимно, јер ко ме јебе "нисам прави". Овде пишем по осећају и инерцији, кад осетим да треба да се да подршка и овде, кад помислим да нечији ентузијазам вреди и да ово место има сврху и добру намеру у корену деловања или писања у овом случају. Јако сам био срећан и буквално егзалтиран кад је дозвољено да се пише на топику "Срби и Србија" на одређене теме које нису свакидашње и ту сам негде поново препознао ширину и наду у људе који изгарају за ову "нашу ствар", без обзира дал се слажем или не слажем са свим тим стварима. Не мислим да су сви људи који више не долазе редовно или не долазе уопште на стадион без икаквог осећаја за клуб, размажени или залутали...много је тога што може да одбије "регуларног" човека од целе ове приче. Капирам да сам сад већ згазио одређену црвену линију и захвалан сам и ако попијем бан. Није ми само пријатно да ме неко прави на будалу продајући шпица којидаје голове, а доводећи играча који нигде није умео да хода...у остале сегменте пословања менаџмента не улазим.
Back to top
View user's profile Send private message
zokriogi
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 16 May 2008
Posts: 520
Location: kosutnjak

PostPosted: 27 Sep 2022 15:47    Post subject: Reply with quote

Слажем се са тобом и у праву си апсолутно у свему што си навео. Често се и ја запитам и "пожелим" да запне па да видим докле су спремни да се спусте звиждачи и звездаши који нису плаћени као неки. Није наравно поента сада да наводимо примере из прошлости да би били захвални због данашњих успеха и "неуспеха" али неки паметнији људи су одавно рекли да је историја учитељица живота. А колико смо само пиздели док смо водили борбу са љаксеом што лиже јаја Ибрахима Гаја... Та немоћ која је полако пресрастала у талас на ком смо сад и на коме треба да будемо захвални пре свега Богу а онда и сами себи који смо све то изнели треба да нам буде подсетник и опомена где смо били а у чему сада уживамо. Корак по корак, степеник по степеник. Само небо је граница када смо ми и терен једно.

Е да, брате, заборавио си на рутинску победу против гента у њиховој авлији.
_________________
Нек' песма ори се нек' грми стадион,
ти нећеш остати никад сама јер живот си мој!
Back to top
View user's profile Send private message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 27 Sep 2022 18:48    Post subject: Reply with quote

У минулих пет сезона било је пет титула, два купа (последње две заредом узете дупле круне) ... две лиге шампиона и три пролећа у лиги Европе (две 1/16 финала и један 1/8 финала лиге Европе). То су велики успеси, грандиозни Exclamation

Сада је на талону 5 бодова разлике на табели у сезони специфичног значаја, и за сада последње место после два кола у групи Лиге Европе. Ту и трећепласирани наставља европски пут, одлази у конференце лигу где би такође клуб зарадио новац , додатне коефицијенте итд ...

Тренер је дошао нов, Деки је дисао безмало три године са овом групом играча, потребно је ипак време да се нови млади тренер (по мом мишљењу јако перспективан ) адаптира на тим и тим на његову филозофију игре и личност.
Наше се зна - и даље је бодримо најбоље што умемо за славу наше Црвене Звезде Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 28 Sep 2022 16:54    Post subject: Reply with quote

Буљави wrote:
У мом схватању "духа звездаштва" није све ово што се већ неко време(или поново) дешава са клубом и нејасним радњама око њега, а није баш да сам клинац и да сам "од јуче" у причи, колико год би то некоме било драго или био аргумент да ме поклопи. Такође није ми драго ако провоцирам и ако покрећем теме којима један навијач не треба да се бави...Прихватам да нисам "прави", "ултрас" итд.
Пошто момак у коментару изнад сетно препричава сусрет са тада последњепласираном екипом у бундеслиги и безусловно тражи кредит за људе који су очигледно способнији и учинковитији од било кога другог(мање ту мислим на играче), мене само занима докле ће упорно ти исти да ми праве овај неред у глави и одређене сукобе у мени самом?! Знам да овде спортске теме нису популарне и да се неће нашироко обрађивати, али једноставно жао ми је што клуб који ето тако у доколици пратим не може да се помери са одређене тачке за шта нико ни не нуди неко иоле конкретно и разумно објашњење, нити има назнака да ће се ствари у будућности променити. Сами себи каче одређене етикете, дају упориште кулоарским причама, а мени преврћу желудац што је потпуно легитимно, јер ко ме јебе "нисам прави". Овде пишем по осећају и инерцији, кад осетим да треба да се да подршка и овде, кад помислим да нечији ентузијазам вреди и да ово место има сврху и добру намеру у корену деловања или писања у овом случају. Јако сам био срећан и буквално егзалтиран кад је дозвољено да се пише на топику "Срби и Србија" на одређене теме које нису свакидашње и ту сам негде поново препознао ширину и наду у људе који изгарају за ову "нашу ствар", без обзира дал се слажем или не слажем са свим тим стварима. Не мислим да су сви људи који више не долазе редовно или не долазе уопште на стадион без икаквог осећаја за клуб, размажени или залутали...много је тога што може да одбије "регуларног" човека од целе ове приче. Капирам да сам сад већ згазио одређену црвену линију и захвалан сам и ако попијем бан. Није ми само пријатно да ме неко прави на будалу продајући шпица којидаје голове, а доводећи играча који нигде није умео да хода...у остале сегменте пословања менаџмента не улазим.

Момак изнад је добронамерно хтео да ти каже да кољеш вола за кило меса, а то би, да се ти питаш нешто, схватио тек кроз пар година. Али тад је касно! То што си ти лично иструстриран као и добар део људи, нема везе са реалношћу. Дал је могло боље у неком идеалном свету? Па могло је наравно. Дал је ово мало где смо доспели у задњих 5 година? Ево ти сам кажи да не пишем ја. Дал су Павкова једног сви овде звали "комбинација", "праве ме будалом", "Тончев и Терза узели паре"...па шта би на крају? Друже, не умеш да гледаш на дуже стазе то је прво, а друго подцењујеш људе који су ту 00-24, као да они не виде ко је продат а ко је доашо, али на све то минули рад од нас треба да добије толеранцију и када не иде. Сигурно то није безгранично, али сигурно није ни сад моменат. Читав живот слушам "докле да ме праве будалом"...па онда неки изговор...то свету ако се трудиш да угодиш...најебо си. Тај задње пласирани бундес лигаш смо једва прошли, ал смо зато много јаче клубове драли и побеђивали. Али тај тренутак бити у Келну на стадиону и узео си 3 бода на старту већ...ко није био вероватно и не може да разуме. А тек ко није уз клуб сваку утакмицу па тако деценијама, где смо прошли голготу...нема шансе да разуме шта се пише.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 28 Sep 2022 17:24    Post subject: Reply with quote


Шта ли је људе спречило да дођу ову утакмицу да прославе улазак у осмину финала лиге Европе? А да, Жељко Пантић, дуг од 60 милиона, фер плеј према Фијорентини и Лећеу, Рио јебени Тинто и још 100 других будалаштина чиме су завртели народ тих дана.
Данас је то наравно Кули Бали, сутра ће бити нешто ново, и тако...прође нам радост у причама "задње пласираног Бундеслигаша" итд. Али ако, кад тад све ће доћи на своје, мора једноставно, схватиће људи ко је какав био и колико је паметан био.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 28 Sep 2022 17:28    Post subject: Reply with quote




Замислите ове људе. Неки од њих су били на сва три гостовања а то је сигурно преко 1000 евра трошка, а вероватно због тога неки нису видели и 10 година море рецимо, и њима рецимо није много да дају за неки Олимпијакос колико су већ коштале карте, не смета им ништа, а многима брижним који толико воле клуб, су карте биле прва тема нако победе над браћом и то 3-1.
Увек је било да нешто не ваља...докле бре више тако???[/img]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 28 Sep 2022 18:34    Post subject: Reply with quote

https://www.youtube.com/watch?v=ZSCkXT33yJQ
Ево како смо почели...
https://www.youtube.com/watch?v=MlCZpjla7Sw
А ево где смо били две године само иза првог догађаја...
https://www.youtube.com/watch?v=wc03ColcA4c
А ево где прошле године....
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Буљави
ДЕЛИЈА


Joined: 05 Dec 2011
Posts: 230
Location: Београд

PostPosted: 29 Sep 2022 07:14    Post subject: Reply with quote

Грешиш кад кажеш да се не питам...Питам се и ја и свака друга небитна јединка која није ни помислила на сезонску и на Шабац четвртком. И онда свака част на задњих 5 сезона...Вероватно треба да нађем другу разоноду, јер сам овако омашио живот. Надам се да сам успео да ти приближим свој недорасли поглед.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 29 Sep 2022 07:26    Post subject: Reply with quote

Ево ти се онда питај. Ако се већ питаш...иначе ништа ми ниси приближио, шта више сад већ поћињеш да се правиш паметан без и једног аргумента ваљаног а да ниеј из уста Жељка Пантића или неке опозиције или Гробарског треш романтизма кухиње.
Ако ти кажеш да је са 160 и неког места могло боље од 30 и неког где смо сад...за ових пар година, онда ја то прихватам и капирам да си ти један велики познаваоц фудбалских прилика у Србији и шире. Направише нас на будале ови из клуба...нека нас још 10 година овако праве будалама и ја задовољан, не знам за тебе.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Буљави
ДЕЛИЈА


Joined: 05 Dec 2011
Posts: 230
Location: Београд

PostPosted: 29 Sep 2022 08:39    Post subject: Reply with quote

Ниско удараш. 195. смо били пре Краснодара...Свака част свима који су учествовали у метеорском успону нашег клуба. Дај Боже да се бар одржи ова тренутна позиција. Не би било први пут да нас поново кошта неодговорно понашање и незаситост појединаца или одређених интересних група. Али што ти кажеш "има ко о томе да брине"...
Back to top
View user's profile Send private message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1612
Location: Београдска калдрма

PostPosted: 29 Sep 2022 09:09    Post subject: Reply with quote

Треба да се гледа реално, чврсто са ногама на земљи. Јесте сада у тренду терање управа, и шта ти ја знам ... али, код нас то није тренутак да се ради. Има ова управа и добрих и лоших страна, како током минулих седам сезона - тако и ове ... Али је чињеница да тас на ваги прелама на ону добру страну. И док је тако иде се у добром смеру ...
Опет понављам, ове сезоне у првенству играмо за улазницу у лигу шампиона, а у Европи се боримо да наш фудбал задржи и следеће сезоне овај привилегован статус који има сада.

Него иде куп, Мачва у Шапцу ... испали смо тамо из истог такмичења пре четири сезоне .. Треба ту усмерити енергију, биће времена за прича и прича
Back to top
View user's profile Send private message
Vizantija
ДЕЛИЈА


Joined: 20 May 2014
Posts: 185

PostPosted: 04 Oct 2022 08:21    Post subject: Reply with quote

Darko ZF wrote:
али, код нас то није тренутак да се ради. Има ова управа и добрих и лоших страна, како током минулих седам сезона - тако и ове ... Али је чињеница да тас на ваги прелама на ону добру страну. И док је тако иде се у добром смеру ...

Код нас се често користи термин "није тренутак", а изгледа да није никад и низашта, осим када се прозивају буљаши... Да ли ти искрено сматраш да је Терзић прави човек који је заслужан чела Црвене Звезде???
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 228, 229, 230  Next

View previous topic :: View next topic
Page 216 of 230

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop