DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

МАРАКАНА, ТО ЈЕ КУЋА НАША...
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12614

PostPosted: 26 Jun 2019 10:25    Post subject: Reply with quote

Ти, или ви...сад дајете за право себи да испред групе и поред ње имате неку забринутост? Да нећете ви нешто боље да видите можда? Или да нећете можда ви да раскринкате плаћене навијаче који ће да ћуте док нам поткрадају клуб? Север је здраво тело, превише здраво за ово поднебље, то многи не могу да схвате, и нема шта неко овде да пише ове приче...када их Север први не пише.
Шта то значи? То значи да је Север рекао директно у лице и формално и неформално да је дуг онолики на шта они стављ потпис а то је цифра горе поменута. 35-40 милиона...а кад су дошли био је преко 60. Дакле, дуг се смањује са стварном тенденцијом да оде још тих 15 милиона доле.
Мени, као обичном навијачу је ово довољно па нек Терза прича и да ми њему дођемо лову, поготову што имам у виду резултате у последње две годиен поготову, што имам у виду шта се све поправило на Маракани и око ње.
Ако је ово стање за алармирање...ја не знам или сте онда били много мали када су се стварно дешавале ствари за које треба и данас стављати неке људе на стуб срама, или сте ослепели одједном. Нема трећег.
Ово је управа која има људе који су ту већ 5 година, то је реткост, тачније сем Џаје, у новијој историји не сећам се да је неко седео 5 година и играо кључну улогу у клубу. Не може то тек тако да се деси.
Свашта може лошег да се нађе јер људи теже перфекцији и да увек може боље...али је срамотно да се овако постављамо према нечему што већина нас није ни доживела у ствари, а и они који су доживели нешто полако им сећања бледе. Јако ружно је пред почетак сезоне кренути са неком хајком и пљувачином, не знам само одакле та забринутост о сезони купања? Који је повод? Дешава се, можда и испаднемо па шта? Играли смо две године за редом, и то у првој да смо прошли онај Цска, могло је свашта да буде. У другој смо се до последњег кола борили са пролазак даље у групи какву смо имали! Победили европског шампиона, осрамотили га....а где су навијачи то макар да прославе???? Нема их! Серу, једу говна по кафићима, кладионицама и кафанама! Битно је да се ми бринемо о сезони купања, а да неко нешто уради по питању тога што смо после Ливерпула имали празан стадион следећу утакмицу то нико неће да постави питање??? То вам је нормално је ли?
Још једном вам кажем, овде може да се прича о раду управе онда када је зрела да се тера, тако је увек било тако ће и бити!!! А не да се ти бојиш, НИЧИМ ИЗАЗВАНО, шта ће да буде за месец дана, иако ти све указује на то да смо коначно постали колико толико стабилан клуб! Па чак и да испаднемо и не уђемо ни у једну лигу, колико вас је гледало Звезду и лиги европе или шампиона у последних 27 година? Шта као ми смо константни учесници тих такмичења па од једном сад као шта је ово што нисмо ушли у лигу шампиона?
Много су људи погубили компасе, и макар овде, неће се водити ови разговори и неће се дозвољавати да се шири негативна енергија пре било чега. Растете у навијачки неизграђене личности...то је највећи проблем! И ако га сад не решимо то ће се проширити као куга! Али одавде неће будите сигурни!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12614

PostPosted: 26 Jun 2019 10:41    Post subject: Reply with quote

Сад испаде да су широке народне масе веровале Терзићу да је дуг 14 милиона!? Па то је тек да се угасимо колективно ако на оним спортским резултатима и дугом од 14 милиона ми нисмо могли да пребацимо 5000 на стадиону...боље да не постојимо!!!! Које су то дечије приче као да свако не ослушкује шта ко каже, као да се не зна да нико не верује у ту причу, као да на скупштини, на стадиону паролама...није јасно стављено до знања да ми у то не верујемо. Сад од једном изашао АПР јеботе....сад коначно људи знају истину! А где су пре тога само да ми је знати!? Сви се праве паметни и луди...све по ситуацији.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12614

PostPosted: 26 Jun 2019 10:57    Post subject: Reply with quote
Ово вас ЗАБРИНУТЕ треба да брине прво!
Утакмица после Ливерпула, гостовање, реко биће све 4 стране крцате нашим људима, а оно...једва напунисмо сектор који је нама додељен! Дакле, нема ни Звездаша по другим трибинама, нема наше трибине прве!
Друга слика, ЗА МЕМОАРЕ! Прва код куће након Ливерпула! Шта је, куп досадан ко ће то да прати!? Сад им очи вадите што нису узели тај куп!? Где су људи на првој утакмици на Маракани после Ливерпула!?
Идемо даље...трећа утакмица...стигли смо у Ниш, Звездашки град, ваљда ће овде да проради....ако овде не проради не знам где ће!? Још плус утакмица пред гостовање у Напуљу, па где ћеш већи мотив да дођеш!? И ОПЕТ НИЈЕ ТРИБИНА БИЛА ПУНА!!!
Е, ово су ствари које треба да вас брину а не шта ће бити у овој сезони купања!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12614

PostPosted: 26 Jun 2019 11:03    Post subject: Reply with quote


Још једном, нека стоји засебно...ПРВА УТАКМИЦА НА МАРАКАНИ НАКОН ЛИВЕРПУЛА!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Маузер
ДЕЛИЈА


Joined: 21 Mar 2018
Posts: 198
Location: Негде у СвеСрбији

PostPosted: 26 Jun 2019 12:07    Post subject: Reply with quote

Ако се рачуна, ја сам на купу долазио кад нас је било и мање него на овој другој слици.. и није ми било лепо кад сам видео да смо стали у један и по сектор. Па ваљда имам права да будем забринут. А био сам и на том финалу купа где је подигнута парола око дуга па смо после 2 године слушали приче да је дуг између 8-10-14 милиона, кад оно међутим.. а тек ово помињање "плаћених навијача".. потпуно непотребно. као кад бих ја на питање "где су навијачи после ливерпула и салзбурга" написао па шта има да славимо па то је дух победио а не ми.. јер је тако директор рекао.. исто је он осрамотио и клуб и играче том изјавом као и онај што је био на европској утакмици па прескочио првенство. Из поштовања према овом месту и групи пре свега нећу више да пишем о овоме па могу ови моји уписи да се обришу.. или да остану да ови млађи виде пример навијачки неизграђене личности какве не би требали да буду.
_________________
Далмација, Кордун, Лика, Банија, Барања, Славонија
Back to top
View user's profile Send private message
АЦАБ
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 12 Oct 2018
Posts: 429
Location: Стадион Рајко Митић

PostPosted: 26 Jun 2019 13:18    Post subject: Reply with quote

Нема потребе за толико грубим одговорима и спиновањима, пола ствари написаних нико није ни рекао нити то мисли ико од нас забринутих. Извините што бринемо. Наравно да бринемо о посети и цимамо људе редовно годинама уназад. И нас жуља срамна посета ове сезоне и о томе смо разговарали и водили дискусије и наставићемо да се трудимо као и сви али нема потребе за оваквим тоном. Свакако се нећемо оглашавати више на ову тему дуговања клуба и Терзићевих "чињеница".
Back to top
View user's profile Send private message
zlidzon
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 28 Mar 2012
Posts: 33

PostPosted: 26 Jun 2019 18:28    Post subject: Reply with quote

Сви који су редовни на трибини би требало да знају где треба да се информишу о стању у клубу, ако их то стварно занима. Ако ће навијач о свом клубу да се информише из дневне штампе или да формира мишљење на основу информација које му се пласирају на тај начин, онда је он сам у великом проблему.

Уосталом, ово је тема о стадиону и о акцији коју су покренули навијачи, а чији се резултати виде и дан данас. Постоји реална опасност да ће постојати одређени притисци да се за међународне утакмице селимо на најављени национални стадион у неко догледно време.

Како би то избегли, основна ствар је управо ова о којој другар пише: масовност на стадиону. Јер велика маса има велику инертност...
Back to top
View user's profile Send private message
Radosav
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 22 Jan 2017
Posts: 70

PostPosted: 26 Jun 2019 18:48    Post subject: Reply with quote

Право на мишљење има свако и ја верујем да сви ми овде желимо да видимо нашу Звезду како сваке године скида скалп озбиљним европским (арапским?) екипама. Оно што сваки навијач треба да уради је првенствено пође од себе и сагледа своју активност око клуба.

Лична карта сваког навијача је СЕЗОНСКА улазница. Поред свих финансијских бенефита то је нешто што свако треба да има и да се тиме поноси.
Није фазон извадити кључеве од аута на сто, већ сезонску карту. Cool

Друга ствар (или прва јер претходи сезонској) је чланство које је носи велику важност у функционисању клуба. Чланови бирају председника клуба и скупштину. Јака скупштина = јака контрола над управом.
Јака контрола значи стриктно звездашко пословање и свођење интереса на минимум.
Позиви на чланство нису ту из фазона и про-форме већ ради јачања клуба. Клуб је омогућио и интернет учлањивање. Сада нико, па макар био 10.000 километара удаљен, нема изговор да не буде члан.
20.000 чланова, 20.000 људи по утакмици има много већи утицај него оно што смо показали претходне сезоне.

И баталите информисање из медија, лажу људе, зато се и сада чудите око неких ствари.


Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12614

PostPosted: 26 Jun 2019 20:03    Post subject: Reply with quote

Маузер wrote:
Ако се рачуна, ја сам на купу долазио кад нас је било и мање него на овој другој слици.. и није ми било лепо кад сам видео да смо стали у један и по сектор. Па ваљда имам права да будем забринут. А био сам и на том финалу купа где је подигнута парола око дуга па смо после 2 године слушали приче да је дуг између 8-10-14 милиона, кад оно међутим.. а тек ово помињање "плаћених навијача".. потпуно непотребно. као кад бих ја на питање "где су навијачи после ливерпула и салзбурга" написао па шта има да славимо па то је дух победио а не ми.. јер је тако директор рекао.. исто је он осрамотио и клуб и играче том изјавом као и онај што је био на европској утакмици па прескочио првенство. Из поштовања према овом месту и групи пре свега нећу више да пишем о овоме па могу ови моји уписи да се обришу.. или да остану да ови млађи виде пример навијачки неизграђене личности какве не би требали да буду.

И не рече ти са изграђеном навијачком свешћу шта теби конкретно смета? Ти постављаш питање око "духа који лебди"? Па јел знаш кад је био тај интервју? Ево није ме мрзело да ископам, два месеца након Ливерпула! Није могуће да су људи већ били увређени толико и два месеца пре изјаве? Немаш ти шта из поштовања према групи...кад си кренуо да пишеш ај баш да видиш да нећеш на крају имати шта да кажеш, све и да си био и на Марасу да смо играли тамо...резон ти је мракачи, утапа се у ово сивило и ругло које праве разноразни. Ја имам другаре у мом окружењу који не пропуштају утакмицу већ 20 година, па опет не знају лепо све да резонују. Дакле, Терзићева изјава о духу који лебди, је била много иза ових горе срамотних слика!
Ајде мало да се скапира о чему се овде ради. Од обести, од неке унутрашње мржње коју огроман број људи гаји животним незадовољством...искаљујемо бес на Звезди и трибини. Немој то да се ради, јер само још фали да људи који иду и редовни су, крену да се нешто као питају. Одосмо ми у курац не поврати нас 3 лиге шампиона тада! Водите мало рачуна, ставите прст на чело пре него што овде пишете...није ово неко друго место....Иначе и на ту причу око духа је одговорено како треба. Ето да и то није остало нерашчишћено.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12614

PostPosted: 26 Jun 2019 20:36    Post subject: Reply with quote

АЦАБ wrote:
Нема потребе за толико грубим одговорима и спиновањима,

Немој ово спиновање да помињеш више случајно!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ортодоксија
ДЕЛИЈА


Joined: 14 Jan 2015
Posts: 220
Location: Краљевина Србија

PostPosted: 26 Jun 2019 21:36    Post subject: Reply with quote

данило wrote:
Гром wrote:

Пун север, 20.000 чланова!

..па да видимо дал ће да се зајебавају (ови, или било који будући) и са парама (у овој мери) и са лебдећим духовима whip

Уз сво поштовање, овај болдовани део.. па шта је спречило раније гарнитуре да се зајебавају,да се мажу гушчије паштете по гузицама?
Тад нас је било више него икад,додуше јесу имали затечено стање какво јесу али јесу нас и поливали говнима само тако.
Шта хоћу рећи, ако нико из ранијих гарнитура није пред судом одговарао за своја срања и упропаштавање клуба, шта ће спречити ову или неку наредну гарнитуру да исто или још горе ради. Све исто као људи на власти у Србији протеклих 30 година..


Прешло се олако преко овог уписа, а управо он је срж свега. ОДГОВОРНОСТ! Па дал то био Џајић, Пикси, Терзић или неки четврти, шта год урадио или не урадио, мора да одговара ако за то има основа (а знамо да за многе ликове из претходних гарнитура има итекако основа). И тек тада ће онај пети који дође на њихово место, пазити шта и како ради. Али, авај, ,,држава'' Србија је ово...

Елем, Ајнтрахт Франкфурт продао 40.000 улазница за ЛЕ за три сата.
А, ми?
_________________
Кад дође време за бој - идемо право на вас!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12614

PostPosted: 26 Jun 2019 22:10    Post subject: Reply with quote

Нама сметају поплаве да дођемо до стадиона да купимо, па ће то веровтно бити добра подлога као изговор.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
данило
ДЕЛИЈА


Joined: 28 Jun 2012
Posts: 120

PostPosted: 27 Jun 2019 10:56    Post subject: Reply with quote

Ортодоксија wrote:

Прешло се олако преко овог уписа, а управо он је срж свега. ОДГОВОРНОСТ! Па дал то био Џајић, Пикси, Терзић или неки четврти, шта год урадио или не урадио, мора да одговара ако за то има основа (а знамо да за многе ликове из претходних гарнитура има итекако основа). И тек тада ће онај пети који дође на њихово место, пазити шта и како ради. Али, авај, ,,држава'' Србија је ово...

Елем, Ајнтрахт Франкфурт продао 40.000 улазница за ЛЕ за три сата.
А, ми?

Не можеш тако гледати, ми смо још талеко од групне фазе било ког такмичења.
Што се тиче горњег дела поста, написао је Генералштаб да се ови контролишу као ни једни пре. Више пута се показало као тачно кад су људи из групе причали једну ствар а јавност другу, увек до сад је испадало да је група управу. Стога ако напишу да је све под контролом, барем ја верујем да јесте. Требало би и завршити ову тему, док не буду информације о цени и датуму за узимање сезонских карата
Back to top
View user's profile Send private message
Darko ZF
Ветеран


Joined: 27 Nov 2010
Posts: 1530
Location: Северна Армија

PostPosted: 29 Aug 2022 20:20    Post subject: Reply with quote

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic :: View next topic
Page 4 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop