DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Навијачка свест 2019
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 37, 38, 39  Next
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 06 Jun 2022 10:25    Post subject: Reply with quote

Када би говорио о навијачкој свести осврнуо би се на ову сезону можда прво са добрим стварима које су је обележиле и које треба да нам буду као један од путоказа куда треба да идемо у будуће. Много турболентна сезона, много кварних ствари за које се ништа нисмо питали, много изазова, цртања људима како ми видимо ствари, да није онако како медији и којекакве креатуре навлаче...у главном велика је борба била и зато ова титула спада у ред најслађих сигурно!
Може овде доста добрих ствари да се поброји где смо као трибина били добри, али бих издвојио пар, да пробају људи да скапирају шта је навијање, шта је највећа драж, у чему је у ствари лепота његова?
Кренуо бих можда са утакмицом Звезда-Младост Лучани.
https://www.youtube.com/watch?v=cOhwAyJMD_o
Најава утакмице и почетак припрема за ту утакмицу. Колико год ово деловало једноставно, уопште није. Једно је када се одштампа 10000 мајица истих мотива и подели, па чак и продаје, а скроз је друга димензија да трибина испоштује договор и до перфекције га изведе и обоји трбину у цревено-бело. И то тако да свако од куће дође у "својој" боји и стане тамо где иначе стоји. Могуће да је то неко радио, али ја искрено не могу да се сетим ко би то могао да буде. Није мала ствар да и екипе које су обично у неком другом дрес коду код нас, усвоје ово и да то прође како је прошло.
https://www.youtube.com/watch?v=ASH0sRJ-xNI
Да ствар буде још боља, људи су долазили на утакмице из крајева подељени већ црвено-бело.
И на крају када се свако заузме своје место то изгледа како изгледа.
https://www.youtube.com/watch?v=7Iz3zVAD6Qs
И дефинитивно ово нису само боје, иза овога људи стоје!
Други феномен, по мени, ове сезоне је прослава титуле, тј, задње коло где смо се борили за освајање титуле. Договор је направљен да се купују клубски барјаци и да покушамо да направимо слику за памћење на нашем стадиону. 5000 барјака се продавало испред стадиона, плус су Делије додале свој контигент, преко 150 великих барјака на 3 стране, и 40000 заставица на свакој столици на истоку, западу, северу! Нико није могао ни да наслути да ће се барјаци продати тако, да задњих сат времена није било више да се купе. Да је било 10000 без проблема би било продато. И онда почиње утакмица и ми добијамо слику, какву ни једна кореографија, ни једна слика...не може да надомести.
https://www.youtube.com/watch?v=-7dWUhB_Wfc
Ове две ствари сам издвојио као посебне јер су у њима учествовале хољаде људи у припреми. Кореографију дође 50 људи и поређа, велике барјаке такође 50 ак људи виори, бакље попали 300-500-1000 људи...али да у нечему учествује 6000-7000 људи, то је већ огроман искорак за нашу трибину.
Ово је и пут којим треба ићи, да већ када дођеш на утакмицу само од себе већ то изгледа лепо. Да људи стекну културу ношења барјака, да ти није потреба бакља једна да је упалиш колико све то добро изгледа само и природно. То су ствари којима треба да тежимо као трбинина, и да што већи подухвати буду, што боље се организујемо. Када схватимо шта је права лепота и поента, само небо је граница!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 06 Jun 2022 11:54    Post subject: Reply with quote

У низу лоших издања у првенству, много лошег опхођења према клубу када смо играли са Брагом и Митјеландом код куће...сигурно као позитивни примери који се не виђају тако често су дерби на Маракани 2-0 и наравно утакмица са Ренџерсом. Поред поприлично мана које као Звездаши имамо, ово су ствари које нас красе и које заиста некада могу да буду ветар у леђа који се ретко где виђа. Прво дерби. Дочекујемо га на -5, прилазиш стадиону а оно као да је нека добро посећена Европска утакмица. На сваком ћошку екипице навијају, невероватно добра енергија, иако није било разлога за неко славље...осетило се то нешто у ваздуху. Улазак на стадион...домаћих навијача рецимо 38000, док је гостујућих на две трибине можда укупно 6000-7000. Невероватна енергија, жеља...довела је на крају дотле докле и јесте, резултат који је већ на полувремену рекао све и њима и нама.
Друга утакмица је реванш са глазговом код нас. Нема човека који није буо убеђен у пролаз даље, не победу, него пролаз, иако смо изгубили са 3-0 у Глазгову. И почела је утакмица, и дадосмо им гол...најбоља илустрација како су се играчи Глазгова осећали је моменат када они постижу гол и сви комплет трче ка кавезу са гостујућим играчима. На крају, инат, пркос...Звезда...све то помешано, није дозволио Глазгову да слави, ни на терену ни ван њега.
Свакако две утакмице које су вредне сећања и после 10 и 20 година.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
1945
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 07 Mar 2011
Posts: 292

PostPosted: 18 Jun 2022 11:50    Post subject: Reply with quote

Izvinjenje za latinično pismo! Hteo bih da se osvrnem iz svog ugla na temu "legende"Piksija. Iz razloga što vidim da mnogima nešto nije pravo i da neke stvari ne žele da razumeju. Grupa treba da izlazi sa objašnjenjem za ovakve stvari i da crta ako treba jer u nas Srba je neretko kratka pamet. Počeću od toga gde cu piksija uporediti sa ostalim zvezdinim zvezdama pa cu reci. Gospodin Rajko Mitić u Crvenoj zvezdi igrao trinaest uz skoro šest stotina meceva. Nastaviću sa dragoslavom Sekularcem koji je jedanaest godina bio u klubu i odigrao skoro cetiri stotine utakmica. Nastaviću sa Draganom Dzajicem koji je trinaest godina nosio nas dres na skoro cetiristo utakmica. Zatim cu pomenuti Vladimira Petrovića Pizona koji je deset godina nosio nas dres i odigrao preko dve stotine pedeset utakmica. I docicu onda do piksija koji je proveo četiri godine u klubu i i odigrao nešto preko stotinu utakmica.Ovu paralelu sam povukao čisto da vidimo za početak koliko je ko uopšte od njih bio u zvezdi i odigrao za zvezdu. Ja nikad neću sporiti da je piksi bio za boravka u zvezdi dobar fudbaler ali cu isto tako pitati koliko smo mi kao klub imali dobrih fudbalera? Verujem da su znali da ćemo osvojiti pehar u Bariju devedeset prve da on ni ne bi bio zvezdica zvezda ,nego je neko pretpostavljam posle dugo godina i tako uspešne generacije odlučio da klubu treba nova zvezdina zvezda i izbor je pao na piksija.
Osvrnucu se na to da je piksi bio kao što se zna i predsednik fudbalskog saveza i napomenuti da je već tada svojim ponašanjem uticao da nastanu određeni problemi između njega i nas. Gde se ponašao kao da živi i radi u Japanu a ne u Srbiji. Gde smo napuštali tribine zbog njegovih odluka i slično.Posle toga je došao u klub ,prihvaćen je kako je prihvaćen.Imao je dobre sportske rezultate i onda je samo odjednom nestao,ispario. "Legenda" kluba,je otišla, ostavila klub raznim olosima i tajkunima i godinama ćutala bez da proba da objasni ,da da neke naznake ma šta god. Kasnije pricavsi da su navijači krivi jer im je ukinuo neke beneficije i ne znam ni ja sta. Čisto da podsetim da su navijači zvezde u njegovo vreme već bili samostalni i da im nisu trebali posebni računi za koreografije i samo funkcionisanje. Pozivam ljude iz grupe da se izbore za podatke i da ako uspeju napišu koliki je bio dug kad je piksi preuzeo klub,koliku vrednost tima je imao i koliki je dug bio u vreme njegovog bekstva iz kluba. Ako uopšte ti podatci mogu da se dobiju. Ono što ja znam a neko će me ispraviti ako grešim jeste da je dug drastično povećan a talentovani igrači rasprodati. Na čijim računima su nalažene neke pare ostavljam drugima da utvrđuju ako žele. Ali imam jedno pitanje za sve one kojima nije pravo ono što su Delije napisale. Da li "legenda" kluba može i treba da preko noći napusti i zemlju i klub ,ostavi ga tajkunima i ko zna kome i deceniju jednu ne kroči u svoju zemlju. Ako neko nije kriv grebace,tražiće način da objasni da nije kriv. Pogotovo ako je legenda kluba,ako se to nečim osporava. Boriće se za svoj obraz i pokušaće valjda nesto da objasni. A mi smo danas u 2022.godini mi još nikakav odgovor nismo čuli.Posle njegovog odlaska dug je drastično porastao. Klub su preuzeli tajkuni i olosi. Praktično smo bili uništeni. Ja kao navijač zvezde neću reći da je piksi ukrao pare neću reći da je ovakav i onakav ja hoću da "mi" objasni šta se desilo. Hoću ako ne sme da kaže šta se desilo da "mi" da neku naznaku. Hoću da me ubedi da nije istina da su na računima njegovih najbližih nađene neke pare. Da me ubedi da nije ništa kriv. Ćutanjem pogotovo na ovako jadan način meni dokazuje da je kriv i dokle god bude ćutao i ne bude objasnio gde i zasto je nestao preko noći on ce za mene biti izdajnik i grobar našeg kluba.i dokle god je tako ja ne mogu da prihvatim da je dobrodošao u našoj kući na našem stadionu! Dakle,gde je objašnjenje za nestanak preko noći,gde je objašnjenje za onoliki dug? Gde je objašnjenje zašto je zvezdu predao i ostavio tajkunima,istim onim koji su nalazili hapšenje Dragana Dzajica ma kakvo god neko imao mišljenje o njemu. Ako neko zbog jednog odlaska na svetsko prvenstvo (uspeh koji ne umanjujem)ili cetiri godine u zvezdi može da zanemari onakvu propast kluba i godine mučenja ja ne mogu!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 18 Jun 2022 14:54    Post subject: Reply with quote

Вуку људе за језик а није наше да ми причамо и питамо нека питања. И олош треба оставити и питати га ништа ако га већ није питао нико други, нећемо ни ми. Али нико није будала, сисо весла. Постоје директни учесници прича са тренером репрезентације, где је он напињано да се отвори рачун Делијама(ваљда кад седнеш тек у фотељу не знаш шта ћеш прво да лупиш па кажеш тако неку ствар), где су му људи причали да не треба ништа јер сами функционишемо. Замислите неко ко је лично рекао НЕ ТРЕБА САМИ ФУНКЦИОНИШЕМО, после гледа на неком обраћању путем видео линка са ко зна ког контитнента, где човек прича да је он неком нешто укинуо па су га зато замрзели навијачи па је он јадан морао да побегне. Сама реч побегне већ изазива све и свашта. У тренутку када наш клуб има две дупле круне, две Европе, да се покупиш у дану и оставиш све без и једног објашњења? Па то је само по себи довољно да га више нико никада не погледа!
Нисмо га ми волели ни када је долазио у клуб. Написао је човек горе да је као председник савеза покренуо ничим изазвану борбу против навијача, тако што је забранио(не он него држава чију је он буљу лизао тада), заставе, шеталицу, балоне, транспаренте на огради, јер заклањају прва два реда па не може да се сними лепо...итд. Он је већ имао "подлогу" кад је долазио. Али, ником никада није пало на памет да каже, е због тога не може да буде председник клуба. Нико није имао права на то да каже и човек је постао председник клуба. Никада ни у једном разговору му није дато до знања да постоји реп из прошлости, иако је могло да се каже, из пристојности нико никада реч није рекао. Скандирало се пар пута, али на крају када се подвуче црта увек се ишло даље. Не би му нико вероватно никад ни рекао ништа, да није направио то што је направио. Поновићу се, али нека, очигледно да треба, из ове перспективе, јасно је као дан да је он тај први који је постављен на место председника у ери, када се гледало како Звезду преместити у Сурчин а на аутокоманди отворити тржни центар или шта већ. Дакле, то је прва и основна ствар где сви треба да стану и нема потребе да идемо даље више. Иза њега су остали татин син који је са њим у не пуних 25-6-7 година водио клуб, само је тренер репрезентације отишао. Онда долази Ден Тана луди, па Топлица итд. Све је то иста целина, само су се пијуни мењали, а први је управо био он. О дугу који је настао кад је он отишао, продају целог тима итд. може и неко други, али и то ћемо да се присећамо ако буде требало. Он кад је изашао дуг је био преко 20 милиона, а продао је ја мислим играче у вредности од 30-40 милиона. Тако некако. А у тим својим тражењима себе, успео је да изусти "мој бивши клуб", "децо навијајте за Раднички" итд. Али то му дође као нека блажа прехлада за све друге ствари.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 19 Jun 2022 07:59    Post subject: Reply with quote

Замислите неко ко слови за легенду, да у једном дану се покупи и без икаквог објашњења нестане? Све и да је то ствар најчистија била, јел се то ради? Да не сачекаш некога и кажеш му, е, имаш то и то, ово овде ти је остављено, ово је наслеђено, ово ти овде стоји итд. Дакле, Звездашки је а и људски и нормално пре свега, да фирму, компанију, клуб...било шта што си водио, не оставиш преко ноћи да крену да оно што си водио крену да черече сви живи. Џаја је отишао тако што су му столице летеле око главе рецимо да направимо паралелу, човек који је оставио неизбрисив траг као играч а онда касније и као руководиоц пре свега када је Звезда узела тај пехар за који се и председник репрезентације борио, само са друге стране терена, јер ето није могао да нађе заједничи језик са управом годину дана раније када је отишао из клуба. Ето, шта ти је карма. Па касније и у ратним годинама Џајић је држао клуб на нули, правио играче, продавао, држао клуб да буде жив у временима када је то много тешко било. Довољно је да погледате север 90 их, почетак па до 2000. и неке. е па иста тако се и клуб водио, исте муке. А при томе у лиги у којој си све сами спортски радници. Од председника Обилића, Железника, Сартида, Зете, Милиционара, Партизан да не помињем....итд. И од свих тих дивних и поштених људи да најебе један само? У ствари тројица, али је укаљана Звездина звезда за јавност.
Тренер репрезентације је имао две титуле, две дупле круне, вредан тим, нико га није попреко погледао, другим речима...уживао је ако се узме у обзир све шта се дешавало од рата на овамо у клубу. И да тако нестане, и онда првим контактом са Србијом упре прстом у нас?? Па не иде то тек тако.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Делије Север
Ветеран


Joined: 31 Jan 2006
Posts: 1417

PostPosted: 23 Jun 2022 13:48    Post subject: Reply with quote

https://www.youtube.com/watch?v=-uye5IVbjt0
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Incidente
ДЕЛИЈА


Joined: 12 Nov 2002
Posts: 114

PostPosted: 21 Jul 2022 10:03    Post subject: Reply with quote

Разоткривање “љубави” и устаљене приче о некаквој безрезервној љубави која у стварности не постоји. Да би могли сви заједно да се посветимо изазову званом култура одласка на стадион,прво морамо да оголимо истину,нажалост истину,и да почнемо од почетка.

Гледаћу да скратим максимално. Прича о некаквој огромној љубави,сви смо је чули и видели,па сигурно много пута,само је проблем што смо је мнооого више пута чули него што смо је видели,и проблем је што смо је чули од милион људи,а колико их редовно/полу редовно виђамо на стадиону ? Опет огромна разлика. И ту прежвакану причу о некаквој,не знам ни ја каквој,свемирској љубави,треба избити људима из главе. То не постоји. Нити је икада постојало. Као што не постоји ни култура одласка на стадион (можда баш због те лажне љубави не постоји). Кад људи крену на делима да воле клуб,кад не буду тражили изговоре зашто не долазе него буду тражили изговоре да дођу,ту ће се створити клима да се гради култура одласка на стадион. И зато треба бити реалан и признати да смо само обичан просек у европи (не као трибина већ као публика генерално),а о томе ћу у наставку текста.

Гледам Милан,као и ми прошлосезонски шампион,као и ми велики клуб,као и ми долази из града са популацијом око 2 милиона,као и ми има градског ривала. Е сад,за разлику од нас,они су у првих 10ак дана продаје пропусница продали 48.000 пропусница. Иначе,најјефтинија пропусница им је 280€. Знам,сад ће неко да помисли “да,али они играју Серију А”,а наравно да није тако. И зато је ту пример смрдљивог Лећеа (Лећези Албанези) који по цени од 305€ за првих 10ак дана продају 16.000 пропусница. У прошлој сезони у Серији Б су имали 17.000 пропусница. А знате зашто је то тако ? Не због доброг фудбала и због атрактивних противника,већ зато што људи воле свој клуб,гледају свој клуб и имају културу одласка на стадион. Не занима их противник занима их њихов клуб. Популација Лећеа је око 200.000,а Београда?
По целој европи има гомила примера где Италијански и Немачки трећелигаши,Пољски друголигаши,итд итд…имају 3 пута више и пропусница и просечну посету него Звезда.А притом никакав успех нису видели нити ће видети,и долазе из малих средина са малом популацијом. А Београд ?
И због свега тога смо обичан просек. Као публика генерално.
Овде морају људи да се анимирају и да се моле да дођу и да бодре оно што и сами кажу да воле. А то не треба и не сме да буде тако. И све док је тако,гледаћемо неки Магдебург како у трећој лиги има просек 20.000,или Ђенову која испадне у Серију Б и за пар дана прода 14.000 пропусница …а овде код нас ћемо слушати приче о некаквој ванвременској љубави,о милионској армији звездаша спремних на јуриш…у кладионице и кафане.

Јел тако Београде ?
Back to top
View user's profile Send private message
Фабрицио
Ветеран


Joined: 04 Jun 2006
Posts: 1379
Location: Трибина "Бранислав Зељковић Зеља"

PostPosted: 21 Jul 2022 10:25    Post subject: Reply with quote

Aпсолутно.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 21 Jul 2022 12:50    Post subject: Reply with quote

Incidente wrote:
Разоткривање “љубави” и устаљене приче о некаквој безрезервној љубави која у стварности не постоји. Да би могли сви заједно да се посветимо изазову званом култура одласка на стадион,прво морамо да оголимо истину,нажалост истину,и да почнемо од почетка.

Гледаћу да скратим максимално. Прича о некаквој огромној љубави,сви смо је чули и видели,па сигурно много пута,само је проблем што смо је мнооого више пута чули него што смо је видели,и проблем је што смо је чули од милион људи,а колико их редовно/полу редовно виђамо на стадиону ? Опет огромна разлика. И ту прежвакану причу о некаквој,не знам ни ја каквој,свемирској љубави,треба избити људима из главе. То не постоји. Нити је икада постојало. Као што не постоји ни култура одласка на стадион (можда баш због те лажне љубави не постоји). Кад људи крену на делима да воле клуб,кад не буду тражили изговоре зашто не долазе него буду тражили изговоре да дођу,ту ће се створити клима да се гради култура одласка на стадион. И зато треба бити реалан и признати да смо само обичан просек у европи (не као трибина већ као публика генерално),а о томе ћу у наставку текста.

Гледам Милан,као и ми прошлосезонски шампион,као и ми велики клуб,као и ми долази из града са популацијом око 2 милиона,као и ми има градског ривала. Е сад,за разлику од нас,они су у првих 10ак дана продаје пропусница продали 48.000 пропусница. Иначе,најјефтинија пропусница им је 280€. Знам,сад ће неко да помисли “да,али они играју Серију А”,а наравно да није тако. И зато је ту пример смрдљивог Лећеа (Лећези Албанези) који по цени од 305€ за првих 10ак дана продају 16.000 пропусница. У прошлој сезони у Серији Б су имали 17.000 пропусница. А знате зашто је то тако ? Не због доброг фудбала и због атрактивних противника,већ зато што људи воле свој клуб,гледају свој клуб и имају културу одласка на стадион. Не занима их противник занима их њихов клуб. Популација Лећеа је око 200.000,а Београда?
По целој европи има гомила примера где Италијански и Немачки трећелигаши,Пољски друголигаши,итд итд…имају 3 пута више и пропусница и просечну посету него Звезда.А притом никакав успех нису видели нити ће видети,и долазе из малих средина са малом популацијом. А Београд ?
И због свега тога смо обичан просек. Као публика генерално.
Овде морају људи да се анимирају и да се моле да дођу и да бодре оно што и сами кажу да воле. А то не треба и не сме да буде тако. И све док је тако,гледаћемо неки Магдебург како у трећој лиги има просек 20.000,или Ђенову која испадне у Серију Б и за пар дана прода 14.000 пропусница …а овде код нас ћемо слушати приче о некаквој ванвременској љубави,о милионској армији звездаша спремних на јуриш…у кладионице и кафане.

Јел тако Београде ?

Срећа па пишеш овде, иначе на неким шатро Звездашким местима би те растргли од кад си написао до сад. Пљуштали би ти изговори и копрацања правих, лажних, ботова...Звездаша. Не знам шта би ти пре нашли као изговор. Срећа па таквих места више нема, па овде могу да се виде озбиљни текстови и приче попут твоје а да иза тога не налетиш на баљезгарије разноразне. Ово је једини начин да, АРГУМЕНТИМА, објаснимо људима шта се дешава. Једини прави пут су овакви текстови!
Ја би поред овог твог написаног споменуо још да се ми овде године као лига налазимо на 11 ом месту. Иза нас су једни Руси, Украјинци, Грци, Турци, Кипрани, Чесли, Словаци, Мађари...ти толико помњани Пољаци који не знам на коју фору су створили култруру одласка на стадион...много је земаља иза нас а где су посете астрономске у односу на наше!
Опет понављам, Олимпијакос почиње од другог кола ми од трећег...и даље не могу да прихватим то као позитивну чињеницу колико је добра! Олимпијакос за дан прода 10000 сезонских и то по цени од сигурно преко 200 евра за навијачку трибину!
Да не идемо даље, мада и ићићемо. Нека Спарта Праг у просеку има око 15000 људи на утакмици. Не видим по чему је то једна Спарта из Прага боља, већа, јача од нашег клуба?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Idemo delije
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 11 Dec 2007
Posts: 753
Location: 11050

PostPosted: 21 Jul 2022 16:00    Post subject: Reply with quote

"Да, али они не терају Пиксија, они немају плаћене навијаче, немају Терзу у фотељи, имају већи стандард, лако је Грцима дају 180е, лако је Чесима, уређена земља, сређени стадиони, о Немцима да не причамо..."

Тако би отприлике изгледали коментари, већ видим како би беснели и покушали да ти објасне како ти ниси прави навијач и како не размишљаш својом главом Rolling Eyes
_________________
Донирај,помози!
ФОНДАЦИЈА ДЕЛИЈЕ
105-3206-14
Back to top
View user's profile Send private message
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 641
Location: Под Везувом

PostPosted: 16 Aug 2022 15:47    Post subject: Reply with quote

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3540842-gde-je-publika-na-stadionima-u-srbiji-mec-prve-lige-gledaniji-od-cele-superlige-beogradjane-fudbal-ne-zanima

Која туга генерално. Без наших 9 -10 сома и стокине 2000 лигу гледало 3000 људи. Не воли се у Србији фудбал. Само кад дође Европа једном годишње.
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 641
Location: Под Везувом

PostPosted: 16 Aug 2022 16:41    Post subject: Reply with quote

Слушао сам Терзића једно десетак минута на ју тјубу.
Ако је истина ово што каже да један Аек који је 3 или 4 у распалој Грчкој лиги не игра европу приходује 10 мил е годишње од тв права и 16 мил е од сезонских карата можемо само да се покријемо ушима. Можемо да ћутимо. Није им ни почела сезона одмах инекција од 26 милки. Један Хајдук који није био првак 17 год има 60 000 чланова и брдо сезонаца.
Дрезден у трећој лиги био распродао стадион и још сијасет примера. Људи воле своје клубове без успеха. То је поента.
Ми смо размажени.
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 641
Location: Под Везувом

PostPosted: 16 Aug 2022 16:46    Post subject: Reply with quote

83 000 чланова има Хајдук сад сам проверио
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 19 Aug 2022 08:27    Post subject: Reply with quote



Није ни лако а тек не јефтино да у 7 дана испратиш као група оваква два гостовања! А нова тек следе!
https://www.youtube.com/watch?v=DDDpnGStgAc
https://www.youtube.com/watch?v=zXxo8YybnLs
https://www.youtube.com/watch?v=UR99GBADrXI
https://www.youtube.com/watch?v=BTICbl_y1R8
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 641
Location: Под Везувом

PostPosted: 19 Aug 2022 14:07    Post subject: Reply with quote

А неке мрзи да се исцимају до Маре...Свака част свима за Јерменију и Израел!
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 37, 38, 39  Next

View previous topic :: View next topic
Page 33 of 39

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop