DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Звезда-Вождовац субота 20:45ч
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12661

PostPosted: 14 Aug 2022 12:08    Post subject: Reply with quote

Свакакви "митови" се причају о том догађају, и негативни и позитивни. Једно је сигурно. Београд ако сад, на време, не каже шта мисли о томе, џабе после све приче и кукњаве. Онда ће то значити да никоме није стало до тога у ствари.
Да се вратимо ми на утакмицу. Стварно како је Небитан поставио слику, идентична малтене бројка севера. А то је почетак неког златног доба на трибини у новијој ери.
Мислим да су се људи променили драстично за тих 13 година. А и од те 2009. у назад исто. Ја се сећам рецимо дербија средином 90 их, када је за такву утакмицу коп стајао, док је по боковима седело доста људи. Сећам се човека са пластичном цеви од 4 метра (ко се сећа то су оне дебеле пластичне за велике барјаке-тад нису биле ове трске пецаљке) како иде и буквално бичује људе који седе. Како замахне тако бежи рупа од 10 са 10 и тако "диже људе на ноге". Замислите сад на шта би то личило, изашао би на дневнику(мада ни дневник више нико не гледа), по свим порталима, незадовољни Звездаши би покренули петицију да се не иде више на север...итд. Тада...размакну се људи кад прође мотка устану и то је то. Неко се огребе за самар и сви срећни. Дакле, много се мења време и сам навијач се мења. Зато онима који су ту мало дуже и смета та промена да смо млаки у односу на прошло време...једноставно другачији људи су дошли а ми почели да их прихватамо. Најзадртији не желе да се мењају али много је људи поклекло а да нису ни свесни. Е, то је ствар где не треба попуштати! Ако се изгуби зај здрав дух трибине и осећај навијачки, претворићемо се у ко зна шта. Добро је док има људи који примећују разлику, али баш на њима је посао да ово "ново доба", ублаже и да се не осећа толика осцилација, или још боље, да из овога нађу начин да покрену људе да буду још бољи него некада. Нико није рекао да су данашњи људи неквалитетни, али не гледају са четворо очију једну најобичнију бакљаду као ми некада, већ вероватно траже нешто више од тога, или навијање које када буду осетили схватиће шта је то што ми причамо овде.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ЂорђеКНН
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 26 Sep 2013
Posts: 265

PostPosted: 15 Aug 2022 09:09    Post subject: Reply with quote

Сигуран сам да је сваком човеку на трибини,ма где год он стајао било лепше у другом полувремену када смо се сви скупили. Од изгледа,до атмосфере и лепшег осећаја када је коп лепо формиран. Разлика између два полувремена је невероватна,као да је друга утакмица у питању. Често се изненадим када се овако скупимо колико нас у ствари има,јер када смо раштркани по трибини немаш тај осећај и тешко је проценити број људи. Оно што је још занимљиво је када се скупимо,увек иде прича:"приђите ,испоштујте па се после вратите" а број људи који се врати увек буде мали,углавном већина остане у копу. Значи треба нам само мало воље,жеље и поштовања тринбине на којој смо и где нам је лепо.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 12661

PostPosted: 15 Aug 2022 17:51    Post subject: Reply with quote
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2

View previous topic :: View next topic
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop