DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

EUтаназија

 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> За спас Косова и Метохије
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Марија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 23 Apr 2008
Posts: 11

PostPosted: 23 Apr 2008 19:11    Post subject: EUтаназија Reply with quote

Косово изнад ЕУ – Нова кампања Српског сабора Двери



Поводом новог броја часописа Двери српске – „Европска Унија: мит и стварност“, у протеклих месец дана Српски сабор Двери организовао је јавне расправе на тему „Косово и(ли) ЕУ“ у 23 града Србије: Грачаница, Косовска Митровица, Лазаревац, Крагујевац, Нови Сад, Београд, Љиг, Пријепоље, Крушевац, Ниш, Чачак, Краљево, Пирот, Прокупље, Кикинда, Крушевац, Књажевац, Младеновац, Лесковац, Врање, Житорађа, Шабац и Топола.

У оквиру ове кампање до сада су уприличена и следећа медијска гостовања: ТВ Б92 („Утисак недеље“), ТВ КОШАВА („Шоу Марка Јанковића“), ТВ БЕЛАМИ (емисија „Агора“), ТВ ЈАСТА (Лазаревац), ТВ АПОЛО (Нови Сад), а заказана су још два гостовања: на ТВ МОСТ (Нови Сад, четвртак, 24. април у 21 сат, у емисији код Микија Вукашиновића) и ТВ ЈЕСЕЊИН (Нови Сад, четвртак, 1. мај у 21 сат, у емисији код Оливере Милетовић).

Једносатне ТВ емисије из телевизијске продукције Двери српске, које су у последњих два месеца посвећене искључиво кампањи „Косово изнад ЕУ“, емитују се једном седмично на још 15 локалних и регионалних телевизија у Србији (распоред емитовања налази се у рубрици ТВ ДВЕРИ).

Од понедељка, 21. априла почиње нова промотивна кампања Српског сабора Двери у 40 градова Србије под називом „Косово изнад ЕУ“, која подразумева плакате, летке, билтене, часописе, трибине, медијске наступе и друге јавне догађаје под заједничким слоганом „ЕУтаназија“.

Главни промотивни дан је понедељак, 5. мај, када ће широм Србије у исто време – у 12 и 44, волонтери Српског сабора Двери изаћи на улице 40 српских градова са овом кампањом и поруком са протеста испред Словеначке амбасаде од 16. фебруара – „Остаће наше“. Завршни дан кампање је петак, 9. мај, када ће у Београду поводом дана Европе и борбе против фашизма бити организовано више промотивних акција.

Сви који желе да се придруже кампањи Српског сабора Двери су добро дошли.
Back to top
View user's profile Send private message
Pancevac87
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 25 Sep 2005
Posts: 627
Location: 013

PostPosted: 23 Apr 2008 23:13    Post subject: Reply with quote

Марија, ти си предпостављам и са форума српскинационалисти ?
Само напред!
Добродошла...
_________________
Џабе сузавац гас, џабе утоке за пас, ноћас немате довољно лисица за нас!
Back to top
View user's profile Send private message
Pedjo_BBrdo
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 28 Sep 2003
Posts: 586
Location: Небеска Србија

PostPosted: 24 Apr 2008 01:30    Post subject: Reply with quote

Добро предпостављаш.
_________________
"Границе између Православља и јереси су исписане крвљу." (Старац Јероним Светогорац)
Back to top
View user's profile Send private message
Марија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 23 Apr 2008
Posts: 11

PostPosted: 24 Apr 2008 08:51    Post subject: Reply with quote

Не сам са тог, има их неколико.
Пуно поздрава, хвала на добродошлици!
Back to top
View user's profile Send private message
Марија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 23 Apr 2008
Posts: 11

PostPosted: 30 Apr 2008 18:42    Post subject: Reply with quote

[size=150]Саопштење за јавност Српског сабора Двери поводом потписивања Споразума о стабилизацији и придруживању Европској Унији[/size]


Толико је питања на која нема одговора. Српски сабор Двери, као национална организација слободних људи које понижава непрестано вређање наше елементарне интелигенције и националног достојанства, неће престати да поставља ова питања у нашем јавном животу. Потпуно смо сигурни да неће још дуго потрајати заразна болест жутице у нашим медијима и да ћемо ускоро изаћи из евроунијатског карантина.

Потпис представника једне политичке странке на најважнији државни уговор после Другог светског рата, стављен у име државе Србије мимо сваке правне основе и политичког договора, има све карактеристике државног удара и спада у ред најсрамнијих потписа у српској историји. И ту бранковићевска и јудинска политичка психологија уопште нису најважнија ствар.

Овај потпис и овај политички уговор спорни су и по многим другим основама:

1. Проблем демократске и правне процедуре
Да ли је игде у новијој светској историји забележен случај да је потпредседник једне техничке владе (владе у оставци) у време избора потписао један од најважнијих могућих државних уговора? Карактеристично је да свој потпис, упркос најавама, ипак није ставио председник државе, јер би то био очигледан државни удар и кршење Устава Србије. Међутим, ни потпис француског држављанина на месту потпредседника Српске владе није ништа мање државни удар. Напротив. Три представника једне једине политичке странке у Србији, мимо народног референдума и скупштинске потврде, самостално одлучују о судбини српског народа.
2 .Проблем признања независног Косова
Да ли је овај потпис део Акционог плана Владе Републике Србије? Да ли је усаглашен од стране државног преговарачког тима за Косово и Метохију? Већ смо поменули да није прошао скупштинску и референдумску проверу. Шта о овом Споразуму каже 70 процената анкетираних који су се у свим анкетама изјаснили против уласка Србије у Европску Унију, ако је услов придруживања одрицање од Косова и Метохије? Зашто се оваквим политичким потезима руши и последњи остатак јединствене државне политике за Косово и Метохију и уништава и последњи траг дипломатске борбе за одбрану Косова и Метохије у саставу Србије? Ако је нашој држави свеједно шта Европска Унија мисли и ради по питању независног Косова, зашто би било која друга држава на свету имала нешто против независности? Какву поруку смо послали олаким придруживањем главној политичкој сили која шаљући своју мисију директно ради на омогућавању и признавању независног Косова?
3. Проблем неупотребљивости споразума
Само у српским аутоцензурисаним медијима, обучаваним у Новом Кумровцу на курсевима евроунијатске пропаганде, могуће је не приметити да је потписани споразум истог тренутка стављен ван снаге, до испуњена свих хашких услова, којима, узгред буди речено, неће бити краја. Шта смо онда уопште потписали и добили као држава? Ништа. Овај потпис практично значи једино верификацију нашег пристанка да ћемо изручити свакога Србина на свету кога нам Хаг затражи.
4. Проблем предизборног маркетинга
На крају долазимо до јединог смисла потписаног споразума, а то је предизборни трик. Потписивање је уприличено на највишем нивоу политичке манипулације која има за циљ голи политички маркетинг стране за коју се навија на српским изборима. Оно што је ту највећи проблем јесте што се својим штићеницима не дарује чак ни минимум истинске помоћи којом би се боље закамуфлирала стварна намера бриселског централног комитета. Јер они који су свом председничком кандидату на изборима у Србији сутрадан по његовој изборној победи одузели седмину државне територије на којој је изабран за председника, после тога могу са њим да потпишу и споразумну фатаморгану.
5. Проблем придруживања Европској Унији
У мору више него спорних питања у вези са овим Споразумом потпуно је пренебрегнуто питање да ли је улазак у Европску Унију, невезано за тему Косова и Метохије, уопште добар пут за државу Србију? Да ли је у нашем друштву вођена јавна расправа на ову тему? Да ли су грађани Србије питани на референдуму да ли су за улазак у Европску Унију? Какве економске погодности, а какав колонијални статус доноси за нашу земљу трговински део овог споразума? Постоје ли неки други трговински споразуми, стране инвестиције и тржишта која неко блокира у Србији, затварајући истинску перспективу српске државе? Толико је питања на која нема одговора. Српски сабор Двери, као национална организација слободних људи које понижава непрестано вређање наше елементарне интелигенције и националног достојанства, неће престати да поставља ова питања у нашем јавном животу. Потпуно смо сигурни да неће још дуго потрајати заразна болест жутице у нашим медијима и да ћемо ускоро изаћи из евроунијатског карантина.

У Београду, 30. априла 2008.

Информативна служба Српског сабора Двери
_________________
http://www.youtube.com/user/DveriSrpske
Back to top
View user's profile Send private message
Марија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 23 Apr 2008
Posts: 11

PostPosted: 04 May 2008 10:56    Post subject: Reply with quote

Конференција за медије Срског Сабора Двери у Танјугу, 24.4.2008. поводом кампање
EUТАНАЗИЈА

http://www.youtube.com/watch?v=9USpmk6o ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=CeZmsW9VCrw
_________________
http://www.youtube.com/user/DveriSrpske
Back to top
View user's profile Send private message
Марија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 23 Apr 2008
Posts: 11

PostPosted: 04 May 2008 10:57    Post subject: Reply with quote

http://www.youtube.com/watch?v=9USpmk6ou6A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CeZmsW9VCrw&NR=1

(поновљени линкови)
_________________
http://www.youtube.com/user/DveriSrpske
Back to top
View user's profile Send private message
Марија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 23 Apr 2008
Posts: 11

PostPosted: 04 May 2008 11:01    Post subject: Reply with quote

Србија- завршница кампање "Косово изнад ЕУ"


Кампања Српског сабора Двери „Косово изнад ЕУ“, која је започела изласком новог броја часописа Двери српске „Европска унија: мит и стварност“, улази у завршну фазу.

Овај број часописа нашег удружења покренуо је прву јавну расправу у Србији супротстављајући озбиљне аргументе реномираних правника, економиста, новинара, теолога, научника и публициста за и против уласка Србије у Европску унију.

Бројне трибине и медијска представљања поменутог темат-броја подстакла су ширу акцију која ће ових дана обухватити више од 20 градова у нашој земљи. На штандовима наших огранака у свим тим местима биће дељени флајери, билтени као и бесплатни примерци најновијег броја нашег часописа „Европска унија: мит и стварност“, а грађани ће моћи да се распитају о свим другим аспектима ове актуелне теме која се тиче свих нас а о којој се, и поред сталне медијске жиже, у суштини мало зна.

У већини градова акција ће бити одржана у понедељак 5. маја, у 12:44 осим у Пироту где ће бити организована у суботу 3. маја у 12 часова, у центру града код фонтане, и у Нишу у коме је планирана за среду 7. маја, у 12 часова на два места у Обреновићевој улици (Главна улица) и на штанду у парку Светог Саве на Булевару Немањића.
У Београду ће завршна акција кампање бити одржана у понедељак 5. маја у 12:44, а материјал ће бити дељен на штандовима код Руског цара у Кнез Михаиловој, код Теразијске чесме и код Београђанке.



Дакле, у понедељак 5. маја, симболично у 12 сати и 44 минута, завршни део кампање Српског сабора Двери „Косово изнад ЕУ“ биће организован у:


1. Оџацима
2. Врбасу
3. Сремској Митровици
4. Чачку
5. Крагујевцу
6. Крушевцу
7. Пожези
8. Ужицу
9. Љигу
10. Ниш
11. Књажевцу
12. Пријепољу
13. Београду
14. Младеновцу
15. Аранђеловцу
16. Лапову
17. Пожаревцу
18. Смедереву
19. Смедеревској Паланци
20. Бања Луци
21. Косовској Митровици
22. Јагодини
_________________
http://www.youtube.com/user/DveriSrpske
Back to top
View user's profile Send private message
Марија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 23 Apr 2008
Posts: 11

PostPosted: 04 May 2008 14:39    Post subject: Reply with quote

Трибина Двери у Оџацима, у оквиру кампање, 2.5.2008. Бошко Обрадовић, Данило Тврдишић и Милош Прица - Српски Сабор Двери
http://www.esnips.com/doc/cc17b4dd-6c9d-407a-8a50-f2e73b559469/EUtanazija

пс препоручујем да се преслуша ова важна трибина и чује глас Младе Србије
За месец и по дана, Двери су обишле преко 40 градова у Србији, у којима је дељен штампани материјал, одржане трибине, комуницирало се са народом који је редом показивао еуроскептицизам ...
_________________
http://www.youtube.com/user/DveriSrpske
Back to top
View user's profile Send private message
Марија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 23 Apr 2008
Posts: 11

PostPosted: 07 May 2008 12:10    Post subject: Reply with quote

Драга браћо и сестре,

Позивамо вас да нам се придружите у завршници кампање Косово и(ли) ЕУ у оквиру акције [b]„ЕУтаназија“
која је планирана за петак, 9. маја у периоду од 17:00 до 19:00 часова, код Руског цара, у Кнез Михајловој улици, где ћемо имати 5 наших штандова.

И овом приликом делићемо летке, билтене и и нови број часописа „Двери српске“ посвећен теми ЕУ: за и против.


Свако добро вам желимо
Српски сабор Двери

[/b]
_________________
http://www.youtube.com/user/DveriSrpske
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> За спас Косова и Метохије All times are GMT - 1 Hours


View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop