| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
курсула ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 20 Jun 2012 17:05 Post subject: |
|
|
|
| Сербо Макарид wrote: | | и јел могуце да људи из клуба цуте ??? |
Овде се потпуно слажем са тобом!
Очекујем да се огласи клуб. Да каже оно шта има и што сви ми видимо.
Сада су потребна саопштења, а не два дана пре или после изгубљеног дербија. Дал је био пенал или не, дал признају гробарима титулу.
То после нити има ефекта, већ испада смешно. _________________ Волети Црвену Звезду није тако мала ствар, озбиљно вам кажем. -Љуба Тадић |
|
| Back to top |
|
 |
Apatiners ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 20 Jun 2012 17:07 Post subject: |
|
|
|
@Сербо Макарид
| Quote: |
јел ово вази за сваког сампиона или само за партизан. Ја верујем да си ти ово изнео јер знас да је то тако , онда је јос веци проблем засто нас клуб цути. |
Ја само тумачим шта је на претходној страни написано. По томе се односи на сваког шампиона, али партизан је већ 5 година то, па сам зато изједначио појмове. А сумњам да та правила важе више од 5 година.
Како год било, ко год да их је увео, коме год користила или штетила, наш клуб, као највећи у држави треба да се бори да у жребу једног националног шампионата нема повлашћених ни по ком основу и да се жреб треба дириговати искључиво по домаћинству Звезде и Партизана и ни по једном другом критеријуму, јер све остало оставља место за манипулацију. |
|
| Back to top |
|
 |
Деки РС ДЕЛИЈА сениор
|
Posted: 20 Jun 2012 17:11 Post subject: |
|
|
|
| Направите само малу паралелу: Уколико прођемо у четврто коло квалификација за ЛЕ, два дана послије прве утакмице се гостује у Новом Пазару. |
|
| Back to top |
|
 |
Сербо Макарид Стара гарда

|
Posted: 20 Jun 2012 17:14 Post subject: |
|
|
|
Kурсула
потпуно те разумем и у вецини се слазем са твојим текстом. Cамо ми морамо да имамо тим од 25, 26 играца који могу да издрзе тај темпо. Aко немас тај кадар и капацитет како да се носис са неким Реном , а сто је јос горе не да се носис са њима него да не изгледамо подређено .
сто се тице савеза и његовог осецаја за помоц својим клубовима дерби за Велику суботу је показатељ коло они размисљају о томе. _________________ Да ли би Ранко Панић имао достојанственији испраћај са овог света да је којим случајем био француски држављанин?
http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8 |
|
| Back to top |
|
 |
курсула ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 20 Jun 2012 17:19 Post subject: |
|
|
|
| Сербо Макарид wrote: | Kурсула
потпуно те разумем и у вецини се слазем са твојим текстом. Cамо ми морамо да имамо тим од 25, 26 играца који могу да издрзе тај темпо. Aко немас тај кадар и капацитет како да се носис са неким Реном , а сто је јос горе не да се носис са њима него да не изгледамо подређено. |
Е јебига, волео бих и ја више него ишта да можемо да имамо два састава, 25 квалитених играча који би могли све то да издрже. Ал стварност је таква да их немамо! Сви ми братзе знамо где нам је клуб, како послује, са чиме, колико пара имамо, пардон, немамо!
И тако ће бити док нестанемо на ноге. А велику утицај на то стајање на ноге и дизање клуба има играње и резултати у европи.
И ако већ неће да нам помогну, као овим другима који првих пет кола (кад играју квалификације) играју пријатељске утакмице., нека нам барем не отежавају. _________________ Волети Црвену Звезду није тако мала ствар, озбиљно вам кажем. -Љуба Тадић |
|
| Back to top |
|
 |
сеси ДЕЛИЈА

|
Posted: 20 Jun 2012 17:21 Post subject: |
|
|
|
| Сербо Макарид wrote: |
сто се тице савеза и његовог осецаја за помоц својим клубовима дерби за Велику суботу је показатељ коло они размисљају о томе. |
да ли је могуће да се понови ситуација где се боримо за титулу и да одлучујућу утакмици не идемо због католика а да стока наравно дође
треба извршити притисак бар да не играмо велику суботу док није почело првенство јер после је касно, ако веће не можемо да мењамо овај толетов жреб |
|
| Back to top |
|
 |
Apatiners ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 20 Jun 2012 17:24 Post subject: |
|
|
|
| И Леванте, Мајорка, Расинг, Хихон и слични су смејурија за Барсу (једну од најјачих екипа од када је фудбала), па кад се игра поштено, стицајем разних околности ови киксну и ето не узму титулу. Једино код нас има екипа која не може више од 2 пута да киксне уколико јој тако треба. Будите мало реални...Не дозволите да вам та гробарска пропаганда наметне мишљење, па да имате став: "ако нисмо добили неку "Х" екипу онда не заслужујемо титулу." |
|
| Back to top |
|
 |
Деки РС ДЕЛИЈА сениор
|
Posted: 20 Jun 2012 17:34 Post subject: |
|
|
|
| DRAGAN 1389 wrote: | | E jebem ti sve ako trebamo drhati od Novog Pazara.Jebeno mi smo Zvezda svi ti klubovi treba da se useru samo kad vide naše igrače,koji su koliko god neko osporavao u odnosu na Novi Pazar mnogo kvalitetnija i skuplja ekipa,tako da te priče da je zajebano pobediti jebeni Javor i Novi Pazar prosto su smejurija,damo im dva komada i ćao! |
Није ту споран наш квалитет и колико смо јачи од некога. Само ти кажем, ако прођемо у четврто коло квалификација гдје су сви противници типа Рен, е замисли два дана послије једне такве утакмице (била она на Маракани или у гостима) ићи доле у онај циганлук. Ок, можда је то случајно испало тако да се баш са њима игра и то тамо (док играмо ритам сриједа-субота), а можда ипак и не! |
|
| Back to top |
|
 |
Сербо Макарид Стара гарда

|
Posted: 20 Jun 2012 17:51 Post subject: |
|
|
|
| Деки РС wrote: | | DRAGAN 1389 wrote: | | E jebem ti sve ako trebamo drhati od Novog Pazara.Jebeno mi smo Zvezda svi ti klubovi treba da se useru samo kad vide naše igrače,koji su koliko god neko osporavao u odnosu na Novi Pazar mnogo kvalitetnija i skuplja ekipa,tako da te priče da je zajebano pobediti jebeni Javor i Novi Pazar prosto su smejurija,damo im dva komada i ćao! |
Није ту споран наш квалитет и колико смо јачи од некога. Само ти кажем, ако прођемо у четврто коло квалификација гдје су сви противници типа Рен, е замисли два дана послије једне такве утакмице (била она на Маракани или у гостима) ићи доле у онај циганлук. Ок, можда је то случајно испало тако да се баш са њима игра и то тамо (док играмо ритам сриједа-субота), а можда ипак и не! |
због свего овога сам и питао који је то распоред повољан. сви смо ми на истој страни и сви хоцемо само једно у то нема сумње . сви хоцемо да нам клуб буде све бољи и бољи.
Није добро на крају Војводина , није добро на поцетку Јавор, кфалификације Нови Пазар. Само питам који је то распоред који нас задовољава. Њихов распоред је лакси од насег као сад смо открили несто . Па њима који год да је распоред на истом смо.Имају 3, 4 клуба са којима не знају исход и ста добијамо да им се мења . Знаци није до распореда него до регуларности целог првенства. Посто ми немамо друго првенство морамо да их победимо на њиховом терену , њиховим правилима .
Нек они одиграју до Пазара све како треба и у европи и у првенству па нек и киксну. нису ником главе летеле кад се једноставно догоди кикс. неко реце и барса и реал губе , па нормално је да губе сплет разних околности али не да губис јер те надигра друго лигас . _________________ Да ли би Ранко Панић имао достојанственији испраћај са овог света да је којим случајем био француски држављанин?
http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8 |
|
| Back to top |
|
 |
DRAGAN 1389 ДЕЛИЈА сениор
|
Posted: 20 Jun 2012 17:51 Post subject: |
|
|
|
| Деки РС wrote: | | DRAGAN 1389 wrote: | | E jebem ti sve ako trebamo drhati od Novog Pazara.Jebeno mi smo Zvezda svi ti klubovi treba da se useru samo kad vide naše igrače,koji su koliko god neko osporavao u odnosu na Novi Pazar mnogo kvalitetnija i skuplja ekipa,tako da te priče da je zajebano pobediti jebeni Javor i Novi Pazar prosto su smejurija,damo im dva komada i ćao! |
U Toletovoj družini ništa nije slučajno,hehe.Ali opet brate mislim da je najbolji lek za takve gluposti da redom sve trpamo,to u našoj ligi je moguće,a neka se Pazarci ciganišu,damo im 3 bensedina na terenu,i nema boljeg leka na te nameštene žrebove!
ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ!!! _________________ Победа,жеља наша ТИТУЛА!!! |
|
| Back to top |
|
 |
miki69 ДЕЛИЈА сениор
|
Posted: 20 Jun 2012 19:55 Post subject: |
|
|
|
| За неколико данана је скупштина клуба. Председник има прилику да се изјасни на ову тему. Оно што се већ ради годинама, ради се и даље, јер о томе нико не расправља нити иноси у јавност све проблеме који нам се креирају из њихове кухиње. Оно што је евидентно, све се ради да партизан настави са спонтаном доминацијом, а једини који може да се нађе на том путу смо ми. а све се чини да нам се крила исеку већ при узлетању. Оно што жели да се наметне ( пишем већ 4 године ) да постане изнанађење да гробље одигра и нерешену утакмицу, а камоли да изгубе. па када су толико квалитетнији, Лукић може опуштено да каже: Ок, када је све по правинику и закону, узмите ви наш распоред, а ми ћемо ваш. Баш ме занима одговор ! |
|
| Back to top |
|
 |
Фабрицио Ветеран
Joined: 04 Jun 2006 Posts: 1258 Location: Трибина "Бранислав Зељковић Зеља"
|
Posted: 20 Jun 2012 20:04 Post subject: |
|
|
|
| Ђоку је могло овако код Џаје... |
|
| Back to top |
|
 |
Дебели ДЕЛИЈА
|
Posted: 20 Jun 2012 20:36 Post subject: |
|
|
|
| Фабрицио wrote: | | Ђоку је могло овако код Џаје... |
Па ђоку је могло, зато га и ухапсише . Него полако само, волина неће довека, а треба и размислити да се репрезентацији откаже, јебала га она, откаже гостопримство на Маракани, трава лоша, шта ти ја знам па нек играју за дупло мању лову на лавору, поготово кад дођу коцкасти, па нек пукне говедо. http://www.youtube.com/watch?v=eO5WWF-_Y80 |
|
| Back to top |
|
 |
Акцијаш ДЕЛИЈА

|
Posted: 20 Jun 2012 20:45 Post subject: |
|
|
|
Клуб мора да се огласи !!! Ако се клуб не огласи, биће као што је било у претходних 3 сезона !
И још смрад има образа да се опет кандидује !
Његов образ је 5 пута гори од ђона бре, боли га туки што ће да му се скандира, он тера по своме !
ФУДБАЛСКИ САВЕЗЕ ТИ СИ БРУКА ЗЕМЉЕ СРБИЈЕ !!! |
|
| Back to top |
|
 |
Дингоспо ДЕЛИЈА
|
Posted: 20 Jun 2012 21:19 Post subject: |
|
|
|
'Ајмо људи да спустимо лопту мало.Као што неко рече какав год да је распоред мора да се гази све,ионако кад тад ћемо се сусрести са тим тимовима.Е сад ако наши пулени нису дорасли да не могу да победе заредом елитне клубове као што су јавор,пазар,рад,смедерево...Онда ми имамо већих проблема од лопова из савеза.Оћеш титулу?Смета ти нека Војводина?Ма ћао,уживај у 6. изгубљеној титули...
Ако не ишта макар су нам омогућили да идемо у Пазар на ћевапе  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|