| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Нуклеар ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 29 May 2012 18:47 Post subject: |
|
|
|
Док цигани теби певају! _________________ на свету све си нам, за боље не знамо, и небо над нама, цело је звездано... |
|
| Back to top |
|
 |
Ђомла Београд ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 29 May 2012 18:52 Post subject: |
|
|
|
| sesi wrote: | мало лошије него на дербију....мислим да је бубањ требао више да учествује у навијању, по мени боље је када на њихов напад звиждимо па после на наш наставимо песму......било је и залуталих на трибини због бесплатног улаза којих није било на дербију...
можемо и морамо много боље.....
било би добро кад би у Крагујевцу могли да испратимо масовно |
јесте боље у тренуцима када се ломи утакмица,али тако нема шансе да се навија цела утакмица или већи део ње. _________________ Хиндултрас |
|
| Back to top |
|
 |
Пресретач ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 29 May 2012 19:03 Post subject: |
|
|
|
Одлично навијање токпм целе утакмице и добар одабир песама. Звиждање на противничке нападе кад се ломила утакмица је решило утакмицу. _________________ У победе са нама ти! |
|
| Back to top |
|
 |
Стефан 1991 ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 29 May 2012 19:25 Post subject: |
|
|
|
Били смо одлично расположени вечерас! Одлично навијање, бубањ лошији него иначе, скоро пун Пионир, све у свему, лепо вече! Било би лепо када би испратили клуб и у трећој утакмици... _________________ Нема дана, а да не мислим на тебеее !!! |
|
| Back to top |
|
 |
North Army ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 29 May 2012 19:26 Post subject: Делије Нови Пазар |
|
|
|
| Са оваквом атмосфером,можемо да побеђујемо и много јаче тимове од Радничког!!Играчи су оставили срце на терен,песма је грмела 40 минута,све у свему,фантастично вече у Пиониру!Надам се да ће бити организованог одласка у Крагујевац,јер се вечерас видело колико нам значе навијачи!! |
|
| Back to top |
|
 |
Генералштаб Стара гарда
|
Posted: 29 May 2012 20:24 Post subject: |
|
|
|
Шта вам је људи немој да сваки други поставља питања о сликама и снимку!Ако га буде...екстра,ако не буде...исто екстра!Немој да смарју људи са таквим питањима...нико не иде на утакмице због снимака које би гледоа увече!
Битно је да је клуб победио,да смо ми добро навијали,да смо задовољни...слике и снимак ако има...биће постављене,ако не...опет имамо чиме да будемо задовољни!Не идемо ми на утакмице због слика и снимака! |
|
| Back to top |
|
 |
стефаннн ДЕЛИЈА
Joined: 06 Nov 2011 Posts: 141 Location: негде с' мојом Звездом
|
Posted: 29 May 2012 20:26 Post subject: |
|
|
|
Ко није био има за чиме да жали! Одлично наше издање..Пун Пионир, константно добро навијање..Грмело је уз "Звезда ми је све", и "Ја сам године" која је дефинитивно хит овог пролећа
Утисак вечери дефинитивно "Док цигани теби певају".. Јер је све кренуло спонтано.. Препознали смо сами моменат, сами се изделили, започели.. Још један показатељ колико смо напредовали!
Додао бих да је невероватно колико полицја жели инциденте и беспотребно диже тензију.. Гуркања је увек било, и биће, али нашао се један паметан да "исправља криве Дрине" и заводи ред.. Па још наређује да се пуштају двоје по двоје.. |
|
| Back to top |
|
 |
Bandini ДЕЛИЈА
|
Posted: 29 May 2012 21:04 Post subject: |
|
|
|
| Генералштаб wrote: | Шта вам је људи немој да сваки други поставља питања о сликама и снимку!Ако га буде...екстра,ако не буде...исто екстра!Немој да смарју људи са таквим питањима...нико не иде на утакмице због снимака које би гледоа увече!
Битно је да је клуб победио,да смо ми добро навијали,да смо задовољни...слике и снимак ако има...биће постављене,ако не...опет имамо чиме да будемо задовољни!Не идемо ми на утакмице због слика и снимака! |
наравно да не иде. али има нас који смо 1000-две-три хиљаде км. далеко. то нам је једина веза са трибином, осим 4-5 пута што дођемо годишње... |
|
| Back to top |
|
 |
NemanjaDS ДЕЛИЈА јуниор

|
Posted: 29 May 2012 21:10 Post subject: |
|
|
|
| Лепо се данас видело колико је важно кад учествујемо у утакмици. Друго полувреме смо почели лоше, између осталог тад се певало и ''Док Цигани теби певају'' , и ови су почели да нас стижу. Чим смо кренули да им звиждимо све се променило, мислим да су чак 3 лопте бацили у аут... Недај Боже да нисмо успели да се вратимо и да смо изгубили на крају, нико сад не би причао како је био прави моменат да се крене спонтано са песмом коју зна пола трибине. Ја баш мислим да није био добар тренутак. И после одлично навијање до краја... У сваком случају, врло важна утакмица за будуће навијање на баскету. |
|
| Back to top |
|
 |
Darko ZF ДЕЛИЈА сениор

|
|
| Back to top |
|
 |
plum brandy ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 29 May 2012 21:26 Post subject: |
|
|
|
Звезда ми је све, најлепше звучи у Пиониру...
То је шмек дворанског навијања увек нека песма исплива, која на стадиону и не даје свој пун потенцијал...Добро је навијање у хали, и са њим ће група само да напредује, пре свега по питању спонтаности.
Иначе подршка за млађег момка који је водио навијање, још мало да га маса скапира и биће како треба, фурао је неке баш готивне песмице које су лежале тренутку...
Похвале и за момке на паркету, надам се да им је ово улило преко потребно самопоуздање, јер су направили баш леп спој са целом халом, доста пута током утакмице су буквално ношени ритмом песме играли...и да славимо титулу на крају, зашто не, само треба веровати, и ми и они. Да срушимо и ту фамозну доминацију у кошарци, кад их једном заљуљамо ствари се враћају у природни положај.  _________________ Кад крене, кад устану они маторци који те на улици мрзе зато што си клинац, кад устану сви заједно, кад крене тај хук... |
|
| Back to top |
|
 |
Bandini ДЕЛИЈА
|
Posted: 29 May 2012 21:44 Post subject: |
|
|
|
[quote="plum brandy"]Звезда ми је све, најлепше звучи у Пиониру...
То је шмек дворанског навијања увек нека песма исплива, која на стадиону и не даје свој пун потенцијал...Добро је навијање у хали, и са њим ће група само да напредује, пре свега по питању спонтаности.
Хала је добра...... хала је лудило!......... хала може да буде болештина!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
Stella e basta! ДЕЛИЈА
|
Posted: 29 May 2012 22:14 Post subject: |
|
|
|
| Нуклеар wrote: | | Док цигани теби певају! |
Ова песма је настала још 2005. године и драго ми је што је коначно заживела.
Међутим, песма има и другу строфу и тек тад звучи како треба:
"Док Цигани теби певају,
други само Север гледају,
и не могу да разумеју,
како ствари овде настају.
Покушаће и они сутра,
али то је само копија,
јадна ли је ова Србија,
колико је пуно комплекса.
Нананананна..." |
|
| Back to top |
|
 |
'ајмо 'ајде ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 30 May 2012 00:14 Post subject: |
|
|
|
| Одлично вече као што смо већ рекли, кад већ сви хвалите избор песама морам и ја, после дужег времена дочекао сам да се пева на целом свету ми је све, одличан ритам, речи , ма може се певати цео дан |
|
| Back to top |
|
 |
BTY ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 30 May 2012 06:05 Post subject: |
|
|
|
Као што је већ речено, сјајна утакмица, како с навијачке, тако и са спортске стране. Тачно се види колико нам фали хала. Добро учествовање у игри, тачно се види колико значимо момцима доле и како их у одређеним моментима носимо.
Лепо смо отворили уз "Напред Звездо тебе волим ја", грмело целу четвртину. Одлична довикивања, као и "Звезда ми је све", напокон да је лепо отпевамо, после дуже времена. "На целом свету ми је све" такође сјајно легло. Све у свему сјајна атмосфера и вече за памћење, штета за оне који нису били.
Било би лепо испратити момке и у Крагујевцу, ако се буде могло.
Нема повлачења, нема предаје, до финала!
п.с. Мој другар је изгубио танку пролећну тегет јакну, вероватно на улазу у гужви. Ако је нека добра поштена душа нашла којим случајем, нека ми се јави преко приватне поруке, частићемо га. Хвала |
|
| Back to top |
|
 |
|