DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ИЗБОРИ У ФУДБАЛСКОМ КЛУБУ!
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда

PostPosted: 19 May 2012 12:08    Post subject: ИЗБОРИ У ФУДБАЛСКОМ КЛУБУ! Reply with quote

.. ПРЕ ТРИ ГОДИНЕ...

Пре три године у најтежем тренутку по клуб Делије су позвале на Мобилизацију Звездаша и тада се на последњој утакмици на Маракани сакупило скоро 20 000 гледалаца, и направило атмосферу као да прослављамо титулу, а не да завршавамо најгору сезону иза себе. Тада смо говорили о ситуацији у нашем клубу, неодговорном руководству, квалитету играча далеко од реномеа Црвене Звезде, празној Маракани, и верној публици која је све више дизала руке од вољеног клуба. Позивали смо да се не клоне духом, јер смо веровали ако се сви покренемо можемо да повратимо посрнуло сампоуздање, створимо позитивну атмосферу и да са оптимизмом кренемо даље. Све то сажели смо у две поруке "ЗВЕЗДА ТЕ ЗОВЕ" и "ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА".

Од те утакмице па до данашњег дана Звездаши су мобилисали своје редове и исписали златне странице своје навијачке и клупске историје. Будите сигрни, ни у једном периоду 67. година дуге и богате историје Црвене Звезде навијачи нису показали љубав и приваженост клубу као у протекле три године. Из утакмице у утакмицу наш стадион је био пунији, пунили смо Север, пунили смо Маракану, пунили смо стадионе широм Србије. Не заборавите, дошли смо до тога да Звезду гледа преко 40000 људи радним даном на обичној првенственој утакмици. Слободно можемо да кажемо да је Звездашки дух поново на правом путу, оно што смо ми Звездаши сами себи зацртали пре 3 године је обављено и сада настављамо даље. Знамо да мора још много више и још много јаче ако хоћемо да се на нашој Маракани врате славни дани.

ПРВИ ИЗБОРИ 26,27,28. МАЈ ... ЗВЕЗДА- ТО СМО МИ !!!

Црвена Звезда је изменила статут и обновила своје чланство. Бројно и организовано члансто је било покретач Црвене Звезде од самог оснивања клуба, а данас је чланство основа за здрав развој клуба и спречавање сумњивих интереса или нездраве приватизације.
КРАЈЕМ МАЈА ЗВЕЗДА ЋЕ СЕ ПО ПРВИ ПУТ ОДРЖАТИ ОПШТЕ ИЗБОРЕ ЗА ПРЕДСЕДНИКА И СКУПШТИНУ КЛУБА, И ОД СВИХ НАС, ЗВЕЗДАША-ЧЛАНОВА, ЗАВИСИ ДА ЛИ ЋЕ ОВИ ИЗБОРИ УСПЕТИ И СЛЕДЕЋИ БИТИ ЈОШ БОЉИ, А СА КРАЈЊИМ ЦИЉЕМ ДА СВИ ЗАЈЕДНО ГРАДИМО СИСТЕМ КОЈИ ЋЕ ОСИГУРАТИ ОЗБИЉНОСТ И ОДГОВОРНОСТ У РУКОВОЂЕЊУ КЛУБОМ.

ИЗБОРИ ЗА ПРЕДСЕДНИКА КЛУБА

Познато је да постоји само један кандидат за новог председника клуба, и то актуелни председник клуба Владан Лукић. Нема сумње да ће он то бити и у будуће, јер нема противкандидата. Од многобројних критичара, нико није имао интересовања и храбрости, да анимира звездашку јавност и понуди неки други програм. Несумњиво да је стање у клубу у многим сегментима боље него пре три године (одговорније финансијско пословање у односу на неке претходне управе, спонзорства и рад маркетинга, положај Звезде у борби са "ветрењачама"...), али и да има простора за још већи напредак... У последњих шест месеци видљиве су позитивне промене и у спортском делу... Али, сви знамо да звездашка јавност пре свега тражи титулу, а потом и резултат у Европи, и зато не желимо Звездшима ништа да сугеришемо, већ нек сваки члан клуба гласа према својој одлуци. Избори ће проћи, а нама Звездашима остаје да се као никада до сада мобилишемо и од првог кола окренемо борби за титулу.

ИЗБОРИ ЗА СКУПШТИНУ КЛУБА

Избори за скупштину Клуба су изузетно важни, и зато позивамо све Делије и Звездаше, чланове клуба да ОБАВЕЗНО ИЗАЂУ НА ИЗБОРЕ И БИРАЈУ ЧЛАНОВЕ СКУПШТИНЕ. Јако је важно да први пут што сви чланови гласају, да избори прођу успешно, на нивоу Црвене Звезде, јер ти је предуслов да наредни избори буду још бољи !!!

Не заборавите, први смо покренули обнову чланства, подржали промене статута и избори су следећи корак на том путу. Скупштина је највиши орган клуба, велика подршка, али и конструктивна критика сваком руководству. Међу Звездашима доста се разговарало и донета је одлука да се позову и подрже поједини чланови клуба за скупштину. То су људи који својим Звездашким, личним и професионалним особинама најбоље репрезентују вредности нашег клуба и његових навијача. То су људи који годинама и деценијама прате Звезду, међу њима су Звездаши различитих генерација, неки са Севера, други са Запада, трећи са Истока, међу њима има и пензионера, студената, директора, спортиста, певача, глумаца... Позивамо све Звездаше да их подрже заокруживањем броја испред њихових имена на гласачком листићу. Управни одбор је предложио доста кандидата међу којима има легенди клуба, звездаша јавних личности и интелектуалаца,... тако да је листа кандидата врло квалитетна и разнолика што свакако даје прави смисао изборима за скупштину клуба.

ГЛАСАЊЕ

У изборној јединици Београд свако има права да заокружи највише 56 кандидата. Позивамо све чланове клуба са територије Београда да заокруживањем редних бројева испред имена кандидата подрже следеће кандидате: (укупно 39)
1. Арбутина Далибор, дипломирани машински инжењер
4. Арнаутовић Стеван , царински инспектор
11. Блешић Милан, новинар, уредник "Звездине Ревије"
12. Борозан Душан, службеник, више деценија уз Звезду
15. Ћакић Игор, дипломирани економиста
23. Глишовић Александар, правник
27. Гутић Милош, диплонирани економиста
28. Хаџи-Николић Никола, музичар, фронтмен бенда "357"
32. Јестратијевић Никола, спортиста, бивши кошаркаш Црвене Звезде
35. Кекић Дејан, спортиста, тренер, кик-бокс клуб "Делије"
40. Комазец Зоран, предузетник
44. Лесендрић Зоран Кики, музичар
46. Макањић Михајло , маркетинг менаџер
47. Максимовић Срђан, тренер голмана ФК Црвена Звезда
49. Маринковић Предраг, дипломирани политиколог
52. Матић Зоран , трговац
54. Миладиновић Бора, предузетник
55. Миленковић Миодраг , студент електротехнике
56. Милићевић Бојана, пензионер, редовно прати Звезду још од старог стадиона
57. Милићевић Војин, пензионер, редовно прати Звезду још од старог стадиона
61. Ненезић Драгутин , дипломирани правник
65. Поповић Срђан, електротехничар
67. Радојичић Мила, апсолвент политичких наука и спортски новинар
68. Радојичић Ива, дипломирани правник
69. Радоман Димитрије , дипломирани економиста
72. Рашула Игор, магистар новинарства
73. Савић Виктор, глумац
74. Спасојевић Бранко, економиста
75. Станчић Милутин, професор књижевности
76. Станичић Павле, дипломирани правник
77. Станић Марко, радник
78. Станисављевић Никола, дипломирани економиста
79. Станковић Љубомир, службеник
80. Стефановић Радивоје, музичар, позната труба бенда "357"
81. Стојановић Милош, грађевински инжењер
84. Шавија Владимир, службеник
88. Васић Драган, предузетник
90. Вучковић Др. Ратко, стоматолог у пензији, најстарији навијач са звездиног Севера
91. Вујичић Борко, мизичар, члан бенда "ТХЦ ла фамилиа"

Од осталих кандидата пре свега подржавамо:
6. Бећковић Матија, академик
14. Церовић проф. др. Божидар, професор Економског факултета
16. Џајић Драган, легенда Црвене звезде
17. Бора Ђорђевић, музичар
18. Ђурановић Стево, судија Управног суда у Београду
25. Григорије, владика захумско-херцеговачки
38. Кнежевић проф др. Гаша, професор правног факултета у Београду
41. Ковачевић проф. др. Бранко, ректор Београдског универзитета
82. Стојановић Др. Драгош, директор клиничко-болничког центра Земун
87. Ваљаревић Миљко, секретар Правног факултета у Београду
92. Вуксановић Александар ( Аца Лукас), музичар

ИЗБОРИ У УНУТРАШЊОСТИ

Осим у Београду избори за скупштину ће бити организовани у свим изборним јединицама. Број кандидата за скупштину одговара броју учлањених чланова у региону и то:

Војводина, гласач има право да заокруи највише 10 кандидата
Јужна Србија, гласач има право да заокружи највише 4 кандидата
Источна Србија, гласач има право да заокружи највише 8 кандидата
Западна Србија, гласач има право да заокружи највише 8 кандидата
Космет, гласач има право да заокружи највише 1 кандидата
Црна Гора, гласач има право да заокружи највише 2 кандидата
Република Српска, гласач има право да заокружи највише 6 кандидата
Дијаспора гласач има право да заокружи највише 5 кандидата
Из свих крајева пристигле су кандидатуре чланова. То су људи који на прави репрезентују клуб и његове навијаче у својој средини. Многи од њих су покретачи рада званичних клубова навијача или других звездашких акција у својим градовима... Поред представника из клубова Србије издваја се и званични клуб навијача из Републике Српске који је кандидовао репрезентативне представнике из свих крајва Републике Српске. Позивамо све чланове клуба ван Београда да обавезно изађу на изборе и гласају. Гласање се обавља на бирачким местима, интернетом или поштом.

Last edited by Генералштаб on 19 May 2012 12:13; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда

PostPosted: 19 May 2012 12:11    Post subject: Reply with quote

У овом тексту све лепо пише и ово ће бити тема за људе који желе неке техничке ствари да питају везано за изборе!Никакве полемике се неће водити овде,већ ћемо се искуључиво бавити тиме како да излазност буде што већа и како ови избори да успеју!Не смеју Звездаши да се обрукају сада,јер како се сад ударе темљи...тако ће нам бити!
Ко има шта да пита...нека то уради овде...људи који су упознати са стварима око избора ће се трудити да на питања одговоре што пре.
Back to top
Konacno prisutan
ДЕЛИЈА

PostPosted: 19 May 2012 13:04    Post subject: Reply with quote

Кога интересује како се гласа ево основних информација.

Избори ће бити одржани у следећу суботу, недељу и понедељак.

Ко припада изборној јединици Београд гласа на Маракани или интернетом.

Ко припада изборним јединицама у унутрашњости Србије, може да гласа у најближем изборном месту, или интернетом

Војводина- Нови Сад, Панчево, Рума
Јужна Србија- Ниш, Крушевац
Западна Србија- Ужице, Шабац, Краљево, Чачак
Источна Србија- Пожаревац, Крагујевац
Република Српска- Бања Лука, Бијељина, Сарајево
Косово и Метохија- Косовска Митровица

Адресе изборних места биће објављене у току недеље.

Гласачи из Црне Горе и Дијаспоре гласају искључиви интернетом.

За све који хоће да гласају интернетом, обавеза је да до 22. маја до 22 часа да се пријаве на овај сајт https://cz-izbori.com. За пријаву је потребно да оставе број чланске карте и своју е-мејл адресу коју су оставили приликом учлањивања. Уколико неко није оставио адресу, променио адресу пријава ће бити одбијена... Тај мора онда да позове сервис за чланство и да остави своју е-мејл адресу и након тога поново да се региструје.

Сервис за чланство

381 11) 3679-206 i (+ 381 11) 3679-204
office@budideozvezde.rs

Ако неко није добио чланску карту и број или ако није на бирачком списку а испуњава услове нека се обрати сервису за чланство-
Back to top
View user's profile Send private message
Пресретач
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 May 2012 15:56    Post subject: Reply with quote

Имам једно питање. Пише да ми треба да бирамо 100 чланова скупштине, а кандидивало се 92. Која је сврха гласања ако ће сви да уђу у скупштину?
шумски_коњ
ДЕЛИЈА

PostPosted: 19 May 2012 16:09    Post subject: Reply with quote

Пресретач wrote:
Имам једно питање. Пише да ми треба да бирамо 100 чланова скупштине, а кандидивало се 92. Која је сврха гласања ако ће сви да уђу у скупштину?

па 92 у БГ али има их још у осталим регионима
Back to top
Пресретач
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 May 2012 16:13    Post subject: Reply with quote

[quote="шумски_коњ"]
Пресретач wrote:

па 92 у БГ али има их још у осталим регионима[/quote

Ок. Хвала на информацији. Ја сам мислио да је оно комплетна листа што сам видео пре неки дан на званичном сајту.
сеси
ДЕЛИЈА

PostPosted: 19 May 2012 16:19    Post subject: Reply with quote

пошто се преседник зна, а и скупштина може да се предпостави каква ће бити. хтео сам да питам оно што смо званично тражили на крају полу сезоне, а то је финансијски извештај, без икакве потребе да се води дебата, него да ли ће клуб упознати све звездаше са тиме и изнети то јавно? не знам колико је тачно ово што је написао Pikey's pride и да ли ће то у будуће бити јавно....
друго да ли је Владан Лукић изнео свој програм?
Back to top
Konacno prisutan
ДЕЛИЈА

PostPosted: 19 May 2012 17:16    Post subject: Reply with quote

За скупштину у Београду има 92 кандидата за 56 места, тако да свакако трееба водити рачуна за кога се гласа... Погледајте текст на почетку теме,... Делије и Звездаши су подржали доста кандидата, Управни одбор је предложио доста јавних личности, и поред тога на списку има још кандидата који су се пријавили ...Избори за скупштину у Београду су јако важни, листа је квалитетна тако да свако ко је члан би требало да обавезно гласа...
Back to top
сеси
ДЕЛИЈА

PostPosted: 19 May 2012 17:18    Post subject: Reply with quote

шумски_коњ wrote:

па 92 у БГ али има их још у осталим регионима

мислим да ниси у праву 100 је укупно а БГ имам пропорционо одређен број
Quote:
Скупштина клуба има 150 чланова од чега се 100 чланова бира директно а 50 делегирају структуре клуба и Спортског друштва. Број од 100 чланова скупштине који се директно бирају утврђен је као почетни у односу на 10 хиљада бирача. На сваких нових 10 хиљада бирача број директно изабраних чланова се повећава за 50. На овим изборима с обзиром на број регистрованих чланова бираћемо директно 100 чланова Скупштин

Број чланова Скупштине клуба из сваког региона зависи од пропорције броја чланова Клуба у том региону у односу на укупан број чланова Клуба, с тим што регион не може да има мање од једног члана Скупштине уколико има најмање 100 чланова Клуба у том региону.

http://www.crvenazvezdafk.com/izbori-2012.htm
Back to top
шумски_коњ
ДЕЛИЈА

PostPosted: 19 May 2012 21:10    Post subject: Reply with quote

па да али мислио сам на 92 кандидата,од којих БГ бира 56
Back to top
шумски_коњ
ДЕЛИЈА

PostPosted: 20 May 2012 08:11    Post subject: Reply with quote

http://www.mondo.rs/s245121/Hronika_i_Drustvo/Uhapsen_sportski_komentator_zbog_prevare.html мислим да треба ово ставити,пошто је Андријашевић један од кандидата за скупштину,да знамо са ким имамо посла
Back to top
KOHAH
ДЕЛИЈА сениор

PostPosted: 21 May 2012 09:31    Post subject: Reply with quote

Браћо и сестре,

ја сам један од кандидата за члана скупштине ФК Црвена Звезда. Налазим се под редним бројем 51, Предраг Марковић. Уколико имате питања, ја сам вам на располагању. Мислим да сам на овом форуму доста пута изнео своје ставове и да нема потребе за неко посебно представљање.
Један сам од оних који вас зову да изађете на ове изборе, без обзира што је само један кандидат за председника клуба. На овај начин и нашом масовношћу на изборима утиремо пут ка бољој будућности за клуб. Како би на неким другим изборима било више кандидата неопходно је да на овим изборима покажемо да нам је стало до клуба и да од чланова клуба највише зависи како ће Звезда изгледати у наредном периоду.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Влада Делија
ДЕЛИЈА

PostPosted: 21 May 2012 10:10    Post subject: Reply with quote

Ја не знам шта је ово цео дан не могу да добијем сервис за чланство, на један број се нико не јавља док је други нон стоп заузет???
Caki
Site Admin

PostPosted: 21 May 2012 11:19    Post subject: Reply with quote

пошаљи маил office@budideozvezde.rs
Back to top
Влада Делија
ДЕЛИЈА

PostPosted: 21 May 2012 14:34    Post subject: Reply with quote

Caki wrote:
пошаљи маил office@budideozvezde.rs

Успео сам да их добијем, само треба бити упоран и натерати их да
се јаве на телефон...Хвала у сваком случају.
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic :: View next topic
Page 1 of 8

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum