| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Четник Ветеран

|
Posted: 26 Mar 2009 13:38 Post subject: |
|
|
|
| Quote: | | Та песма замењена, јел она део школског програма, где су је заменили у којим књигама? |
Замњена је у аудио изадњу..Видећу да пронађем где то има.. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Podgorica FxCxRxSx ДЕЛИЈА сениор

|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 26 Mar 2009 20:58 Post subject: |
|
|
|
ево шта је Љајић изјавио прије него што је Брамерц дошао у БГ
| Quote: | | "Vjerujem da će glavni tužitelj Brammertz biti zadovoljan onim što će vidjeti", najavio je Rasim Ljajić uoči Brammertzovog dolaska u Beograd. |
јебем ли ти матер турску!
говно једно ако си продао генерала нема те клетве која те не погодила пичка ти материна! _________________ http://www.crnagorazakosmet.org
 |
|
| Back to top |
|
 |
zokriogi ДЕЛИЈА

|
Posted: 29 Mar 2009 17:35 Post subject: |
|
|
|
Наставља се терор над Србима!!!
http://mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=129487
То ће проћи као још једна обична вест после које иде друга па трећа и све тако до временске прогнозе. Онда се укључујемо уживо у кућу вб или је настала полемика о правима педера... За то време гамад систематски ради. Има ли муда било ко од ових на власти да дигне глас и каже доста али не у камере и микрофоне овдашњих полтрона(медија) него тамо где треба да се изнесе јасан и гласан став. _________________ "... Ја сам по трећи, четврти наврат, значи односно други наврат, скочио на ограду..." |
|
| Back to top |
|
 |
Олинад89 ДЕЛИЈА сениор

|
|
| Back to top |
|
 |
Четник Ветеран

|
|
| Back to top |
|
 |
zokriogi ДЕЛИЈА

|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 03 Apr 2009 09:45 Post subject: |
|
|
|
Око 30-ак српских домаћинстава у Осојану вечерас је добило струју али је већи део овог повратничког места и даље у мраку. Како КИМ радио сазнаје струја је укључена и за око 10-ак српских домаћинства у селу Кош али су без струје и после скоро месец дана и даље Суви Лукавац, Шаљиновић и Тучеп. Сановништву ових села речено је да грешком КЕК-а струја није укључена свима али се незванично сазнаје да је Србима из ових места дат рок од 10 дана да се договоре око начина плаћања струје и уколико се то не постигне електрична енергија ће поново бити искључена.Соња Вуковић из Осојана изјавила је вечерас КИМ радију да се очекује да ће сутра у преподневним сатима струја бити укључена свим повратничким местима у Метохији .У Осојанској долини, која обухвата села Шаљиновић, Тучеп, Осојане , Кош и Суви Лукавац тренутно живи око 900 Срба повратника. Струја је данас после скоро месец дана укључена и селу Грнчар у витинској општини а без струје је већ девет дана и Ново насеље код Липљана. _________________ http://www.crnagorazakosmet.org
 |
|
| Back to top |
|
 |
BRE ДЕЛИЈА сениор

Joined: 23 Jun 2006 Posts: 861 Location: ****МАРАКАНА*РОЂАЦИ****
|
|
| Back to top |
|
 |
паћо ДЕЛИЈА

|
Posted: 06 Apr 2009 15:25 Post subject: |
|
|
|
Па уопште ми није јасно,видим да ту нешто тај плакат представља као неко "етно" дружење за играче,свирку и храну са ових простора ал нигде невидох да црква позива на то,ал ако кажеш да си то извукао из Цркве .Па иначе шта да причамо кад код нас како је у народу подељеност тако је нажалост тамо где јеј није место а то је управо Црква.Много ових код нас у Цркви "дилује" са римом и већ су почели на теолошком да избацују неке књиге од наших Православних учитеља а убацују ове са запада па чак има у риму при њиховој цркви као нека врста богословије у којој се "обучавају" православни свештеници а све то да би се цркве ујединиле за коју деценију односно на 1000 година од раскола који се десио 1054. |
|
| Back to top |
|
 |
УлтрасЛондон Стара гарда

|
Posted: 06 Apr 2009 17:03 Post subject: |
|
|
|
Бре, баци сузавац. _________________ И још мало прогнозе. После овога што је рекла Миља Вујановић и метеоролог, да чујете и познате естрадне звезде... |
|
| Back to top |
|
 |
BRE ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 06 Apr 2009 18:25 Post subject: |
|
|
|
Срамота је шта се ради, случајно сам отишао у ту цркву у Меривилу,ИН,САД јел тренутно организујемо неке ствари пред почетак хуманитарне акције НЕМА ПРЕДАЈЕ www.NemaPredaje.net
Изнервирао сам се много као прво столице у цркви (скоро свака НАША црква у САД има клупе унутра не само са стране него свугде) има пар цркава без тих клупа. Друго слижба мало на енглеском мало на Српском ни то није неуобичајно.. али свештеник је био у најблажем облику ''чудан'' сви седе у цркви, па устају ,па седе па устају кад год се отворе врата олтара... ја и другар стојимо сво време скроз на крају цркве негде код улаза и ту смо запали вероватно за око свештенику који нас је пар пута ајде да кажем ''провоцирао'' јел нас први пут види вероватно. Дошло ми је да изађем са службе и да одем а да не кажем да смо возили 70ак километара до тамо да би се само видели са њим и објаснили идеју око хуманитарне акције за Космет... и то нам је била једна од цркава коју смо планирали да посетимо.
На крају службе излазимо из цркве у хол који води до неке сале и на зиду видим два постера ја неверујем ...прво сам само приметио Косово наравно одмах сам то скинуо и хтео да поцепам али сам се искулирао и сачувао да би људи видели о чему се ради...
Сад сам тај постер нашао на неком сајту који припада њима
http://localbizblogs.com/stsava _________________ ''Ја не одлучујем да ли ћу ићи у битку по томе колика је сила која ми прети,него по томе колику светињу браним''
Св.Великомученик Лазар |
|
| Back to top |
|
 |
BRE ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 06 Apr 2009 18:36 Post subject: |
|
|
|
наравно узео сам оба постера . Највише ми је било чудно како нико није скунуо ја сам то видео дан после тог дешавања значи постњер је био тамо бар 7-14 пре !!!
И сада кад сам видео да су поставили на том њиховом сајту... страшно...
КАКО МОЖЕ БИЛО КОЈЕ НАШЕ КУЛТУРНО УМЕТНИЧКО ДРУШТВО ДА УЧЕСТВУЈЕ НА ТАКВОМ СРАЊУ!?
а да не спомињем поделе у цркви којих као сада нема.... ништа ван не би био јасно... _________________ ''Ја не одлучујем да ли ћу ићи у битку по томе колика је сила која ми прети,него по томе колику светињу браним''
Св.Великомученик Лазар |
|
| Back to top |
|
 |
cabron Ветеран

Joined: 15 Oct 2002 Posts: 1362 Location: КРАЉЕВИНА СРБИЈА,дефинитивно!
|
Posted: 06 Apr 2009 18:43 Post subject: |
|
|
|
њима ладно овде на сајту пише нека вест о некој цркви св, Кирила и Методија `македонске православне цркве`-нисам читао вест, али сама чињеница да пише нешто тако...страшно какви смо људи _________________ ОКРЕЧИТЕ БЕОГРАД!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Гишка ДЕЛИЈА сениор
|
Posted: 06 Apr 2009 18:53 Post subject: |
|
|
|
| Да ли неко од вас може да срочи пристојно писмо Светом Синоду СПЦ (који је предпостављам надлежан и одговоран за све цркве и епархије) и да се захтева да се овакве ствари најстроже санкционишу. Можда би Арчибалд то знао да напише добро? |
|
| Back to top |
|
 |
|