DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ЗВЕЗДА-ЧУКАРИЧКИ
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Делије Север
Ветеран


Joined: 31 Jan 2006
Posts: 1417

PostPosted: 31 Jul 2017 15:09    Post subject: ЗВЕЗДА-ЧУКАРИЧКИ Reply with quote

Након гостовања у Прагу, шта год се тамо десило, ми морамо да порадимо на себи што се тиче домаћих утакмица. У колико прођемо Спарту треба да нас је све заједно срамота ако у недељу не буде барем 15000 људи. Сад смо поставили најминималније критеријуме који би нам пре пар година били срамотни да их изговоримо, али таква су времена да крећемо од нуле. У колико не буде повољан резултат, поново морамо да се појавимо у великом броју и дамо подршку играчима за наставак сезоне. Али надајмо се да ће све бити онако како треба, а онда Маракана мора да се пробуди у недељу иначе ништа од ових успеха неће имати смисла.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Мангупарија 89
ДЕЛИЈА


Joined: 27 Nov 2016
Posts: 136
Location: Маракана

PostPosted: 01 Aug 2017 09:18    Post subject: Reply with quote

https://youtu.be/5fCMDKdjs1w
Моћно је било 2014...ајде опет...АЈМО У НАПАД ЗАЈЕДНО !!!
_________________
Ал срце још за тебе лудо удара...
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 01 Aug 2017 19:11    Post subject: Reply with quote

Мангупарија 89 wrote:
https://youtu.be/5fCMDKdjs1w
Моћно је било 2014...ајде опет...АЈМО У НАПАД ЗАЈЕДНО !!!

11 ипо минута маште, креативности,воље, бројности...колико нисмо имали за целу прошлу сезону! Само овакав један снимак може да засени целу сезону. Гледам људе после Спарте, гледам за време утакмице...осећа се та срећа у ваздуху, позитивна стрепња...након утакмице коментари млађих навијача који нису ни знали за ове осећаје да постоје...никада нису доживели...чули су или је неко евентуално закачио Рому неку...али генерално то је оно о чему се прича годинама, деценијама а нема га. Сад су осетили...Е, то је оно за шта се боримо кроз првенство, кроз сваку утакмицу домаћу...да би сутра дошли још даље! Сад су ваљда сви видели за шта се боримо и нема већег мотива од тих осећаја који те испуне у тим тренуцима. Зато је свака домаћа утакмица битна. Ми нисмо у позицији да се овакве утакмице подразумевају сваке године и зато је свака домаћа утакмица битна, сваки минут, сваки гол. Зато треба бити уз клуб, довољан је осећај са Спарте и не треба ништа више да се прича. Ко је Звездаш разуме.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Мангупарија 89
ДЕЛИЈА


Joined: 27 Nov 2016
Posts: 136
Location: Маракана

PostPosted: 03 Aug 2017 18:21    Post subject: Reply with quote

Баш то Генерале...
_________________
Ал срце још за тебе лудо удара...
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 03 Aug 2017 21:26    Post subject: Reply with quote

Велика очекивања дају и велика разочарења у колико се оно што смо замислили не оствари. Тако нам се догодио прошле године Лудогорец од кога се тек сада опорављамо и то на један једини начин на који смо могли, а то је игром и резултатима на терену! Ипак, морамо да знамо шта нас даље чека, да се надамо али да не срљамо, не треба нам у недељу 5000 људи на стадиону а неки дан касније 55000 од којих ће пола да изађе ако крене лоше! Треба нам што мања разлика у броју људи између посете у ове две утакмице! Ове две утакмице су већ саме по себи огроман помак и све преко је буквално сан, и зато морамо да већ у недељу покажемо колико желимо тај сан! Брука и срамота све да нас буде ако нас у недељу дође 10 пута мање него на прву следећу европску која нас чека! Сад треба да им улијемо додатно самопоуздање, да се надамо нечему када дође и та наредна утакмице, ко год био противник. Показали су да знају, сад ми да покажемо да знамо да ценимо то!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
tcz
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 27 Nov 2016
Posts: 76

PostPosted: 03 Aug 2017 21:48    Post subject: Reply with quote

Да знамо да ценимо успехе,а надам се да знамо,пошто ово личи на фудбал по први пут у иха хај година,у недељу би било 55000 људи,а оваквом игром су максимално то заслужили.Ми треба да будемо у недељу ти који ћемо им дати ветар у леђа,додатно,самопуздање,и не само ми исток,запад,југ,да се ови момци награде за оно што су приказали у овом двомечу.Понављам опет колико су заслужили ови момци,ја искрено мислим да је ово нереално,али у подсвести је могуће,јер сви знате какви смо,кудимо увек први и пљујемо,али знамо да ценимо много,баш много.За ову утакмицу ти није потребан плакат,најава,видео,графит,бакљада,довољно је само да си одгледао обе утакмице против Спарте ништа више.2 милиона људи је гледало утакмицу прву,ову данас можда и више,наравно нису сви цигани,нека их је пола,сви су они кући скакали,навијали,после пили пиво,играче дизали у небеса,ред је да их сада поздравите у нашој кући,да им приредимо нешто,што можда нису доживели кроз целу каријеру,да осете тај набој у људима,ту емоцију,страст.Зато људи,дођите,и по трећи пут,долазите само због ових 11 односно 18 играча који су учествовали у овом двомечу,за...бите које какве приче те нећу смета ми терза,те нећу смета ми директор стадиона,смета ми вц шоља поломљена,смета ми терен,итд,итд разлога има милион.Само дођите да се за ове успехе боримо заједно,успавани,поспани,пензионисани,редовни,нови,евронавијачи,сваки човек који ово зна да цени је добродошао,од мене толико мало сам се расписао дрма ме нека много позитивна енергија,овако добро се нисам осећао много,много времена...
Одјављивање до недеље,до тада уживајте у овоме,напијајте се,славите,а у недељу је наше славље у нашој нам заједничкој кући..
ЖИВЕЛИ!
Back to top
View user's profile Send private message
ултра сепаре
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 15 Jun 2017
Posts: 35

PostPosted: 04 Aug 2017 05:02    Post subject: Reply with quote

Не знам што, ал' имам неки осећај још пре него што је почела сезона да ће ови момци после дуго, дуго времена заиста ући у Лигу Европе. Cool
Али добро да се вратимо сад утакмици која нас чека у недељу. Делије, Звездаши, симпатизери, евро-навијачи, ма како год себе сматрали, у недељу сте сви дужни да дођете на стадион, како би синергија трибина дала подршку играчима за наредно "историјско коло квалификација".
Прошла сезона је велика поука за цео живот, видели сте прошле сезоне како је "гробарска прича", пласирана од Вучелића да је наводно све унапред одређено у корист Звезде, на крају добила сасвим други епилог, а многи људи су недоласке оправдавали и поразом од Лудогореца, тешким финансијским стањем, и да не набрајам каквих се глупости се нисам наслушао Sad
И у време мобилизације док је трајала исто је у држави срање било, тешка времена, лоповлук политичара, беспарица и криза, демократе су свим снагама тада уништавале част СД Црвена Звезда, ал људи су се осећали као да играмо финале лиге шампиона. Ако смо у тим црним временима, без титула, игром која је равна бетонској лиги, знали да пунимо стадион од 25000 до 44000 људи, не знам што је проблем тако нешто поновити у недељу, ако не чак и боље него за време мобилизације.
Ово што наш клуб пролази задњих 20 година је "чиста судбина" (Божија воља, промисао, како год). Да ме је неко питао пре неких 10 година да ћемо у ватетполу бити прваци државе и Европе, да ћемо у кошарци да нижемо титуле, и да ћемо у периоду од 2009-2015 да имамо огромну посету на фудбалским утакмицама, ја би му рекао да је луд Very Happy
Ал' то вам је живот увек непредвидив и пун изненађења. Код нас у Србији кад клуб изгуби само једну утакмицу, људи се понашају ко да је смак света. Погледајте светске великане колико година су таворили по нижим лигама Лестер, Ренџерс, па Јувентус кад је играо нижу лигу, па шта се дешава са Нотингеном, ал људи брате воле свој клуб како год да игра.
Cool
Значи ништа није немогуће, многи су нас отписали и против Спарте, па смо лагано прошли, ево баш сад гледам ПСВ, Бордо, од кога су испали, све је дакле могуће, сви се подједнако боре.
И да се вратим на оно што је најбитније, треба веровати у чуда, у добру игру ал без публике опет ништа не бива, зато Београде, провинцијо у недељу сви на маракану.
СВИ НА СТАДИОН!!!
_________________
БАШ НАЈВИШЕ НА СВЕТУ!
Back to top
View user's profile Send private message
УлтрасЛондон
Стара гарда


Joined: 15 Oct 2002
Posts: 4146

PostPosted: 04 Aug 2017 11:09    Post subject: Reply with quote

Утакмица је у 8
_________________
https://www.youtube.com/watch?v=XE-f-Ng_cUA
Back to top
View user's profile Send private message
ултра сепаре
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 15 Jun 2017
Posts: 35

PostPosted: 04 Aug 2017 11:46    Post subject: Reply with quote

УлтрасЛондон wrote:
Утакмица је у 8

Душу дало за "фотељаше стручњаке", таман кад олади да дођу Very Happy
_________________
БАШ НАЈВИШЕ НА СВЕТУ!
Back to top
View user's profile Send private message
ZvezdaLe
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 05 Jul 2012
Posts: 42

PostPosted: 04 Aug 2017 13:28    Post subject: Reply with quote

Ови момци су заслужили подршку након резултата у Прагу. Звездаши немојте да вас мрзи него дођите на стадион. 8 сати, идеално време. Мора да буде барем 20-25 хиљада људи.
Back to top
View user's profile Send private message
ултра сепаре
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 15 Jun 2017
Posts: 35

PostPosted: 05 Aug 2017 10:02    Post subject: Reply with quote

Како издржати до сутрашњег дана, право је питање Question Very Happy
Ја у ваздуху осећам лудило и позитивну енергију, посебно кад погледам слике и видео из прошлих сезона кад нам је био крцат стадион, то је посебан осећај и због тога осетим срећу.
Навијачи Звездини сутра мора да крене сваки град, сваки кварт, крај, улица, сваки ортак, имајте осећај у себи као да играмо финале лиге шапиона.
Звезда то је тим што се воли срцем свим
_________________
БАШ НАЈВИШЕ НА СВЕТУ!
Back to top
View user's profile Send private message
lucky luciano
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Feb 2013
Posts: 641
Location: Под Везувом

PostPosted: 06 Aug 2017 22:23    Post subject: Reply with quote

Одиграју против Спарте тако добро, паметно, срчано како Звезда није једно 10 год. Скоро па више навијача у Прагу него данас. Заслужили су да их наградимо са бар 30 сома данас али изгубило смо то нешто што смо имали кад је Звезда била најгора на свету кад није могла титулу да узме 6 год.
Или је само до менталитета овог лудог народа да кад иде боли их курац.
Немам појма. СРАМОТА!!! Jебеш врућину јебеш све, оправдања сад стварно нема више.
_________________
Цигани лудаци!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 06 Aug 2017 22:26    Post subject: Reply with quote




И опет раде исто...невероватно! Стида немају! А гураће се за карту за Краснодар, и први ће да крену да напуштају стадион и окрећу леђа клубу ако му крене лоше! Сад већ треба да смо спремни на то и одговоримо адекватно! ЗНАЈТЕ ВИ ШТО ЧИТАТЕ ОВО А ОВАЈ СТЕ ПРОФИЛ ЉУДИ КОЈИ ЈЕ ОПИСАН...ВЕРУЈТЕ...НИКАДА СЕ НИШТА НЕЋЕТЕ ПИТАТИ ВЕЗАНО ЗА КЛУБ ДОКЛЕ ГОД ЈЕ СЕВЕРА У ОВОЈ ПОСТАВЦИ! Ово је већ срамно да ми не можемо после оваквих партија да пребацимо 10000 људи на стадиону по оваквом времену!? Минималан помак у односу на остале утакмице, али када се гледа шта је клуб на терену урадио...НИКАКАВ ПОМАК НИЈЕ НАПРАВЉЕН САМО ЈОШ ВИШЕ ЉУДИ ДА ПОБЕСНЕ!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Idemo delije
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 11 Dec 2007
Posts: 753
Location: 11050

PostPosted: 06 Aug 2017 23:32    Post subject: Reply with quote

Срам вас било, стоко незахвална!!!
Јел чекате да освојимо лигу Европе да би сте дошли на стадион на "небитне" утакмице?
Не могу да поверујем да људи толико немају образа да дођу да узврате подршком момцима на терену који после толико година изгледају као прави тим који је свестан величине клуба чији дрес носе. Шта ће бити ако нам не дај Боже Краснодар да 3 комада на Маракани? Колико ће нас онда бити?
Све их треба вређати за 2 недеље кад Север буде пун!
Што се нас тиче данас у пар речи само... То не може да се схвати, то не може да се плати Exclamation
_________________
Донирај,помози!
ФОНДАЦИЈА ДЕЛИЈЕ
105-3206-14
Back to top
View user's profile Send private message
ултра сепаре
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 15 Jun 2017
Posts: 35

PostPosted: 07 Aug 2017 07:14    Post subject: Reply with quote

Кад овако одрадимо лудо навијање по киши, не знам од чега прво да кренем...
Што се тиче бројности на целом стадиону је било 7500 људи, што је за 2500 више него прошли пут.
Овакву посету играчи заиста нису заслужили, јер се од почетка сезоне боре као јунаци. Када ни добри резултати у Европи не могу да привуку људе на стадион, онда више не треба улазити у суморна размишљња и тумачити зашто не долазе на стадион, итд. итд.
Некима није занимљиво кад клуб побеђује, други су сморени кад губимо утакмице, ма иди бре у курац, не знају ни сами због чега не долазе.
А чекај само да кола крену низбрдо, први ће да вређају, критикују све живо, само кад се сетим на крају прошле сезоне коју количину негативне енергије су поједини и на форуму увукли, као да чекамо армагедон Sad
Треба напоменути да за разлику од прошле сезоне, нисмо уопште лепили плакате, писали графите и по мени сасвим исправно. Шта ког ђавола толико има да им се црта и филозофира, постоји форум и званични сајт клуба где лепо пише све о утакмици, како се припремити и шта конкретно урадити.
Тако да сад унапред знамо каква ће посета бити на суперлигашким мечевима целе сезоне, дефинитивно ни улазак у Лигу Европе неће променити ствари, долазиће на јаче утакмице и то ти је то...
Ал' нека бар долазе људи који свим срцем воле свој клуб, тако је увек било и увек ће бити.
Лепо је рекао славни војвода Живојин Мишић: "Један који хоће јачи је од двојице који морају!"
А сад да прозборим коју о навијању. На почетку је било отаљавање, навијање преко курца, гази ломи Звездо је дигла публику на ноге, пљескање заразило људе, свака наредна, руке само раде Very Happy
Публика се тек пробудила након оних парола, скандирања Србија, а позната песма од Мирка Пајчина итекако је утицала на буђење Very Happy
Ветар је поприлчно помогао барјактарима, да се мало одморе Very Happy
Бубњари луђи од железнице у Јапану, Црвена Звезда ле, коначно отпевана како треба, још на оном лудилу по киши, имала је посебну драж Very Happy
Бакљада и димови су дали посебан ефекат на кишном времену, навијало се добро без обзира на бројку, друго полувреме је билочиста десетка, грмело се у пар наврата само тако, многи су Војводе Степе затварали прозоре због буке Very Happy
Свима је жао шта се десило Јовичићу, ал' не вреди гробарска пичка Дринчић зна због чега одрађује свој посао, а да не помињем "европског судију" Мажића, који на све то не даје ни жути картон, а камоли црвени Evil or Very Mad По мени за овакве потезе комплексашких гробарских мајмуна треба доживотна робија, да некоме 5 наредних недеља уништаваш каријеру, то није човек, то је курва. Ови у савезу како су кренули од Кокезе, па све до судија, биће још гори од Караџића смрада.
И да не заборавоти ову господу што седи испод крова, значи дно дна, толико ружно изгледа трибина због њих, у средини људи стоје, дају све од себе, а они ко бабе у "пензионерском парку.

ПЕВАЈМО ЗАЈЕДНО САМО ЈЕДНА ЈЕ ЗВЕЗДА
_________________
БАШ НАЈВИШЕ НА СВЕТУ!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2  Next

View previous topic :: View next topic
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop