DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Звезда-Шериф

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Делије Север
Ветеран


Joined: 31 Jan 2006
Posts: 1417

PostPosted: 01 Aug 2021 21:30    Post subject: Звезда-Шериф Reply with quote

Прва Европска утакмица после дуго времена. Сматрамо да нема потребе да позивамо људе на утакмицу оваквог типа, и да је то већ само од себе готова ствар. Али желимо да позовемо људе пре свега да дођу у уторак на време на трибину, да почетак и излазак играча сачекамо у пуном капацитету трибине. Све 3 утакмице одигране од почетка првенства Север је имао шта да покаже на почетку меча. То је најлогичнији и можда најбитнији тренутак да се играчима улије додатна снага, зато да будемо сви на својим местима пре почетка утакмице и да навијањем направимо добару атмосферу која ће бити добра подлога нашим играчима да остваре добар резултат за миран реванш.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 03 Aug 2021 08:06    Post subject: Reply with quote

Ова утакмица је јако слична Хелсинкију, а ја се не сећам када смо боље навијали у том рангу такмичења него на Хелсинкију. Не могу баш тако далеко да идем, ал би чак рекао да нам је то једно од најбољих европских издања од када је идем на утакмице. То је ова утакмица са Шерифом. Треба поновити оно, и још боље овај пут јер улози су већи, и да пробамо да имамо добар резултат за реванш. Али и ако не крене како смо мислили, опет немој да се очајава случајно већ да се запне још јаче!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 04 Aug 2021 08:33    Post subject: Reply with quote

Много нас помера та шизофренија која настаје по новинама и друштвеним мрежама а ми смо сами криви за то. Они земљаци 15 минута пред почетак крећу "како је добро"...дошли људи већ прошли две утакмице у напред и избацили Легију која тек данас треба да игра...тачно се види одсуство реалности и живот који кроји јавност, а тај поглед није ни мало добар. Као ролер костер, прво на горе па на доле па на горе па опет на доле...уместо да се водимо нормалном неком навијачком логиком, ми смо постали дебили затуцани којима телефон из џепа испере мозак за 10 минута гледања у коментаре. Тако је и ова утакмица била.
Кренули смо одлично и то на крилима тога да смо већ згазили Шериш, тачно се видело по људима колико су убеђени и самоуверени у пролаз, као да смо Милан неки када има јак тим.
Почетак фантазија, пуне трибине ретко кад тако добро синхрониовано, па песме иза такође...држали смо се до полувремена тако и онда друго полувреме тачно осетиш да не може више трибина да се покрене, једноставно избио је онај менталитет "јебеш титулу ако смо изгубили финале купа од гробара", и тачно би било боље у тим тренуцима да је "мала" утакмица, или да је онај тренутак када гробарима додељују пехар на Маракани а тресе се "и да ми понуде"....лакше би се договорили и разумели међусобно него овако када видиш бокове као да су део истока и запада. Неће људи једноставно или не могу, немају ту емоцију, једноставно њима је инстраграм и твитер рекао да су ови слабији од Каирата и то их је сломило. Не могу да извуку 60 минута навијања а траже од играча доле 90 минута да изгарају!? Друго полувреме су средишња 4 сектора извукла на менталитет и то је на моменте добро звучало али не тако добро како иначе умемо у оваквим тренуцима.
Све у свему, имали смо прилику да навијамо као првих пола сата свих 90 минута...нисмо то урадили, сад их пуштамо саме тамо у неку прашуму да играју па шта нам Бог да. А и бољи смо и јачи тим, а ови инстаграм хулигани нека гледају још мало да сломе дух играчима који се рву са њима упоредо како и са Шерифом.



Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
В. Зайцев
Ветеран


Joined: 09 Dec 2003
Posts: 1406
Location: Борча-СРБИЈА

PostPosted: 04 Aug 2021 11:12    Post subject: Reply with quote

Неколико видеа од синоћ

https://youtu.be/sKcCTihg2_4

https://youtu.be/OZWKfbdYU2c

https://youtu.be/vq3GypGKp8E

https://youtu.be/HETeWvRxKnU

И двадесетоминутни извештај

https://youtu.be/7XRff74y2xA
Back to top
View user's profile Send private message
jzma
ДЕЛИЈА


Joined: 22 Mar 2010
Posts: 158

PostPosted: 05 Aug 2021 06:44    Post subject: Reply with quote

Искрено ја сам се угасио у другом полувремену,не знам зашто. Да л што је било добро навијање у првом полувремену и занимљива утакмица и што је еуфорија која је била произведена голом дошла на крају полувремена, док сам отишао до ве цеа и вратио се било је као да почиње друга утакмица,сви су деловали сморено, исцрпљено итд. и ја са њима у пакету нема шта. Али сам опет стекао утисак да смо кренули да хватамо залет са навијањем и онда црвени. Мислим да нема толико везе са наредном утакмицом, у мом случају сигурно, људи су просто деловали незаинтересовано, а вероватно да је ушао неки гол би била друга прича сад. Све у свему мислим да је било много горих европских издања наших, једино остаје жал што је више могло и боље могло сада, али шта да се ради.
Back to top
View user's profile Send private message
Гишка
Ветеран


Joined: 18 Oct 2002
Posts: 1560

PostPosted: 05 Aug 2021 07:01    Post subject: Reply with quote

Мој утисак је да људи одавно нису били овако расположени за навијање на некој евро утакмици, и прво па и друго полувреме. Наравно, не може свака песма са 100% снаге и пажње да се отпева и свакако да утичу и догађаји на терену што је и нормално, али поредећи неке друге сличне утакмице претходних година, ово је била Аргентина на Северу!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours


View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop