DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Звезда-Војводина 16.7 у 20 часова
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 04 Jul 2021 09:09    Post subject: Звезда-Војводина 16.7 у 20 часова Reply with quote

Звучи невероватно да после годину и пар месеци имамо поново могућност да се нађемо у нашој другој кући! Не знам како је другима, али окружење око мене већ се навелико спрема за овај дан. Не знам са чиме би упоредио овај догађај. Било их је много и великих победа и навијачких издања...али никада ниси имао осећај да може да нестане нешто где си провео цео свој живот. Све је могло да крене наопачке преко недеље, али дође викенд и ту је свему лошем крај! Ти на трибини, окружен другарима, навијаш...барјаци, бакље, димови....дал има ишта лепше од пуног Севера који је расположен за навијање? Ја мислим да ову утакмицу можемо слободно да подведемо под нови почетак неки, нову еру, јер током овог поста увидели смо много тога. И колико смо постали размажени и колико слабо реагујемо на Звездашке ствари, да су деца кренула за друге ствари да се интересују, да и она која долазе не знају више у шта да верују шта да гледају. Зато је овај петак битан, да се дође прво у највећем броју до сада, да покажемо свима, шта је навијачка трибина! На жалост то је привилигија у нашој земљи да имаш то, а ми имамо, и нема ништа лепше када дођеш и 2 сата проведеш бодрећи свој клуб и померајући границе у томе како то са трибина радиш! Да се стари подсете, да млађи виде...шта је навијач, Ултрас...да се полако ствари враћају у нормалу! Цените сваки секунд проведен на оном парчету бетона који нам толико значи, не знаш никад када ће ово лудило поново да крене. Сигуран сам да се Делије већ спремају и да ће се ова утакмица памтити. Ред је да се одужимо играчима на оној нестварнојј сезони од прошле сезоне, да поздравимо Мистера који је показао да Звезда може још боље и даље, и на крају да створимо већ једном ту праву "навику" одласка на стадион, да и следеће коло буде исти број људи, да не тражимо изговоре, да не мрачимо...него да дамо гас до даске!
Толико смо чекали овај моменат, ево сад је време да се крене да се прича полако о томе и да се људи организују!
Кренули смо одлично прошлу сезону, Чукарички и Војводина, да није било овога ко зна докле би сад стигли...да наставимо сада и да ценимо много више сваки секунд проведен на трибини!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
АЦАБ
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 12 Oct 2018
Posts: 431
Location: Стадион Рајко Митић

PostPosted: 05 Jul 2021 08:47    Post subject: Reply with quote

Quote:
Sezonske karte za narednu sezonu biće u prodaji od utorka 6. jula!

Dragi zvezdaši,

u prethodnoj sezoni, uprkos nemogućnosti gledanja utakmica na Stadionu “Rajko Mitić“, imali smo skoro 4,000 plaćenih sezonskih karata. Svakome od vas, naših najvernijih navijača, klub se iskreno zahvaljuje.

Uslov za kupovinu sezonske karte je aktivno članstvo za sezonu 2021/22 (članarina iznosi 1,200 dinara za kategorije).


СЕВЕР:

Обнова: 1000дин

Нова: 4000дин
Back to top
View user's profile Send private message
непокорив
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 19 May 2021
Posts: 3

PostPosted: 05 Jul 2021 11:43    Post subject: Reply with quote

Свако ко се осећа Звездашем и навијачем требало би да зна колику уствари тежину та сезонска карта носи. Да би се вратио клуб на стазе славе у томе морамо да учествујемо ми колико можемо, а сезонска је нешто најмање што можемо учинити. Свако ко иде на Север активно, треба да створи навику првенствено себи а онда и људима око себе и да их обавеже да то преносе на млађе генерације. Кад, ако не сад, сада када се оставља срце на терену, сада када је освојена дупла круна после више од деценије, сад кад су највише заслужили и када играју Европу, где једна утакмица кошта више него обнова сезонске за 20 утакмица нашег клуба! Сезонских је све више али то не значи да треба да се задовољимо са 7000 сезонаца и ако на утакмицама буде по 15000 људи, исто тако не сме да се дешава да нас на стадиону буде мање него што је продато сезонских...клуб даје сезонске по 1000 динара, не знам да л још нешто могу да учине да би била приступачнија али мислим да исплативије од овога не може... за такву цену изговора нема, зато правац по сезонску па на стадион!
Back to top
View user's profile Send private message
непокорив
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 19 May 2021
Posts: 3

PostPosted: 05 Jul 2021 11:51    Post subject: Reply with quote

[quote="непокорив"]Свако ко се осећа Звездашем и навијачем требало би да зна колику уствари тежину та сезонска карта носи. Да би се вратио клуб на стазе славе у томе морамо да учествујемо ми колико можемо, а сезонска је нешто најмање што можемо учинити. Свако ко иде на Север активно, треба да створи навику првенствено себи а онда и људима око себе и да их обавеже да то преносе на млађе генерације. Кад, ако не сад, сада када се оставља срце на терену, сада када је освојена дупла круна после више од деценије, сад кад су највише заслужили и када играју Европу, где једна утакмица кошта више него обнова сезонске за 20 утакмица нашег клуба! Сезонских је све више али то не значи да треба да се задовољимо са 7000 сезонаца и ако на утакмицама буде по 15000 људи, исто тако не сме да се дешава да нас на стадиону буде мање него што је продато сезонских...клуб даје сезонске по 1000 динара, не знам да л још нешто могу да учине да би била приступачнија али мислим да исплативије од овога не може... за такву цену изговора нема, зато правац по сезонску па на стадион!
Back to top
View user's profile Send private message
Jezic1989
ДЕЛИЈА


Joined: 11 Oct 2017
Posts: 115

PostPosted: 05 Jul 2021 14:46    Post subject: Reply with quote

Обнова сезонске важи само за ову сезонску за сезону на којој није било публике, или и за ону пре те?
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 05 Jul 2021 14:59    Post subject: Reply with quote

Да сад не набрајамо да неким мрским непријатељима у окружењу за навијачку трибину сезонска износи 70 евра а видели нису европу нити титулу, да нашој браћи износи 230 евра, да неком у серији Ц на чизми сезонска иде са 3 цифре, док овим већима иде по 300-400 евра за навијачку трибину! Клуб овим гестом жели да позове навијаче да се покрену већ једном, да се направи тај прави искорак у свему. Ниси Звездаш ако не долазиш на утаикмице, ако немаш сезонску и чланску карту! Једноставно и просто! Нема шта да се дрви овде више, као када би рекао ниси фудбалер ако те нема на терену и не носиш копачке и костобране. Једноставно беспредметно је са оваквим ценама пропусница ишта причати. Ово је година када се прави искорак, када се Север буди поново са новом енергијом. Уосталом...видеће се све већ ускоро...на свима је да само схвате да влети клуб значи све ово горе и да су то основни предуслови да себе назовеш Звездашем, па чак и симпатизером! Много ће емоција проћи овом утакмицом...треба бити ту, ово је у рангу утакмица које се не пропуштају. Неке су биле екстремно занимљиве због набоја које носе, неке због јубилеја(100.дерби рецимо), неке због онога што смо ми приредили, неке због огромног значаја...и ова слободно може да се подведе у те које ће се свакако памтити за 5-10 година...питаће људи је си био на утакмици када се није ишло годину ипо скоро на стадион!? Јел се сећаш тог осећаја када смо загрмели!?
Зато Делије, спремајте се!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Za nas - za Zvezdu
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 20 Aug 2013
Posts: 39

PostPosted: 06 Jul 2021 07:39    Post subject: Reply with quote

Jezic1989 wrote:
Обнова сезонске важи само за ову сезонску за сезону на којој није било публике, или и за ону пре те?


Па наравно. Ако ниси имао сезонску прошле сезоне 2020/21021, како мислиш да обновиш онда? Не можеш са сезонском од пре 2 сезоне да обновиш на ову нову.

Иначе пуштено онлајн учлањење и обнављање чланства као и куповина и обнова сезонских.

Успешно обављена Звездашка дужност.
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 06 Jul 2021 07:47    Post subject: Reply with quote

Да се подсетимо мало како је то изгледало на утакмицама са Војводином.










Тек кад се овако стави на папир може да се схвати лепо какве су утакмице са Војводином биле. Скоро свака носи неку своју причу, поруку...малтене да нема незанимљиве. А ово су само ето по једна слика издвојена, тек да се види, а може много више да окачи. Сигурно да ће се ова традиција наставити, што више људи дође то ће све боље и лепше изгледати. Погледајте слике, тада нам није сметало ништа, борили смо се сваки секунд сваке утакмице...ајде да се полако вратио у праве навијаче и да кренемо како треба!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 06 Jul 2021 07:49    Post subject: Reply with quote

Имали смо ми и одлично издање на тренингу пред меч са Војводином, када смо били кажњени.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Saki1389
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 10 Feb 2021
Posts: 43
Location: Север

PostPosted: 06 Jul 2021 08:15    Post subject: Reply with quote

Сезонска и чланска картс је лична карта сваког ЗВЕЗДАША…
_________________
http://www.fondacijadelije.org
Back to top
View user's profile Send private message
Мангупарија 89
ДЕЛИЈА


Joined: 27 Nov 2016
Posts: 136
Location: Маракана

PostPosted: 06 Jul 2021 09:07    Post subject: Reply with quote

Свака прича за долажење на утакмицу у петак је сувишна…зна се где је место тај дан сваком Звездашу/Делији…
_________________
Ал срце још за тебе лудо удара...
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 06 Jul 2021 09:38    Post subject: Reply with quote

Било би добро да се и ово место мало пробуди, да се напише који квалитетан текст, да не избија из њега нека константна мржња, незадовољство и шта је све већ ухватило људе из већински неоправданих разлога...него да мало се подсетимо зашто је и добро бити навијач Звезде, Делија, Ултрас!
https://www.youtube.com/watch?v=x4e4DOpR5kg
Наш председник клуба уме преопширно да прича, али вреди послушати...поготову онај део где прича од колико клубова у европи и свету, имају пехар лиге шампиона и пехар интер континенталког купа! Чисто да мало људи се тргну да виде кога остављају самог на Маракани док ниже победе и обара рекорде!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Jezic1989
ДЕЛИЈА


Joined: 11 Oct 2017
Posts: 115

PostPosted: 07 Jul 2021 11:53    Post subject: Reply with quote

http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vest/11706/Prvog-dana-rekordna-prodaja-sezonskih-karata

Првог дана рекордна продаја сезонских карата!
Back to top
View user's profile Send private message
Crvena Zvezda
ДЕЛИЈА


Joined: 21 Apr 2010
Posts: 109

PostPosted: 07 Jul 2021 18:55    Post subject: Reply with quote

Поздрав Цигани, једва чекам да вас видим!
Знате ли можда шта су рекли, јел треба PCR тест, потврда о вакцинацији и остало за улазак на стадион? Нисам стигао да испратим те информације. Хвала
Back to top
View user's profile Send private message
YRSF
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 01 Aug 2019
Posts: 7

PostPosted: 07 Jul 2021 20:50    Post subject: Reply with quote

Crvena Zvezda wrote:
Поздрав Цигани, једва чекам да вас видим!
Знате ли можда шта су рекли, јел треба PCR тест, потврда о вакцинацији и остало за улазак на стадион? Нисам стигао да испратим те информације. Хвала

Само сезонска карта и улазиш!
_________________
Због тебе будим се јер људи говоре да је то много важна ствар...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic :: View next topic
Page 1 of 6

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop