DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Звезда-Диамо Врање! СВИ!
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Победник
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 06 Jan 2009
Posts: 250

PostPosted: 20 Jul 2018 22:25    Post subject: Reply with quote

Ma одлично! У 2 сата скоро све оно што жели свако ко се осећа као део Севера. Навијачи око тебе, добра атмосфера, осећај да шипка комотно може да буде празна - а да се пева констатно и добро. Заједништво, другарство, здраво ривалство. Звезда, Србија, бунт! И петак вече, против Динама из Врања... То је то!

Креативност, бројност, визуелни садржај... То је све променљива категорија, зависи како ко посматра, а и чињеница је да смо у блиској прошлости сами себи поставили неке границе које није лако ни поновити, а тек престићи.

Чланство, чланство и пропуснице! Мора како знамо и умемо да усадимо то сваком Звездашу, као најприроднију ствар. Зато ко још није, шта паметније може да уради до уторка увече. А онда још јаче у напад на Европу и трећу звездицу изнад грба!
Back to top
View user's profile Send private message
344A
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 24 Jun 2015
Posts: 74

PostPosted: 20 Jul 2018 22:49    Post subject: Reply with quote



Back to top
View user's profile Send private message
1945
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 07 Mar 2011
Posts: 292

PostPosted: 20 Jul 2018 22:54    Post subject: Reply with quote

Ne znam odakle bih krenuo,jako delikatna situacija.Ono sto se desavalo posle utakmice sa Letoncima ticalo se samo grupe i verovatno zato nije moglo da se procita nista vise o tome osim lazi nekakvih policijskih sindikata kako je bilo povredjeno "tridesetak" policajaca cime su verovatno pokusali da opravdaju ono sto su radili.Posle danasnje utakmice svima je jasno da neke stvari nisu slucajne.Ophodjenje policije prema navijacima(ovde ne mislim na grupu vec generalno)bahatost,osionost ne moze biti slucajna bez necijeg naredjenja(citaj odozgo).Ocigledno je nekome interes da se zvezdina publika jednim delom zaplasi a drugim otera sa stadiona.Sta moze biti razlog tome moze samo da se nagadja sa jedne strane to moze biti klasicno izdrkavanje zivotom nezadovoljnih ljudi pod zastitom uniforme(sto je malo verovatno jer u takvoj jedinici postoji hijerarhija i itekako se postuje)a sa druge zaplasivanje naroda i pocetak represije koja treba da dovede do toga da bunt,otpor,nezadovoljstvo odlukom o resavanju Kosovskog pitanja bude minimaliziran ili cak skroz ugusen.Zasto bas nas(ako je ovo razlog ponasanja)?Pa zato sto u ovoj zemlji nepostoji politicka stranka ili bilo koja organizacija koja ce da se pobuni ili makar iskreno digne glas protiv nekoga ko ce predati svoju teritoriju svoju svetu zemlju neprijateljima.Jedino su ostale tribine(nazalost i retko koja od njih)kao mesto gde nesto moze da se kaze.Vec dugi niz godina u ideologiji severa "upisano"je da je Kosmet neotudjivi deo nase zemlje za koji se treba boriti i pomagati preostalom Srpskom zivlju i svetinjama na tom podrucju.Sve i da je ovo razlog ili da je u pitanju obicno izdrkavanje govana koji se kriju iza uniforme NIjEDAN covek ne sme odustati od dolaska na stadion.Zvezdasi su uvek u teskim momentima znali da zbiju redove i stanu jedni uz druge.Drkanje na ulazu,pretnje,bahato ponasanje pa cak i neki pendrek i prijodjenje ne smeju biti razlog nedolaska na stadion,ove stvari nam se ne desavaju ni prvi a sigurno ni poslednji put.Pocev od utakmice protiv Suduve a pogotovo na narednim prvenstvenim utakmicama potrudite se da dodjete da budemo zajedno prkosni,dostojanstveni i dosledni ma sta god se desavalo.Ovo nije nikakav poziv na rat vec poziv za ocuvanje dostojanstva i poruka da nas nista ne moze spreciti da budemo ono sto jesmo!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Омладинaц011
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 29 May 2018
Posts: 83
Location: Београд

PostPosted: 21 Jul 2018 01:29    Post subject: Reply with quote

Па не можеш ти да се не проведеш добро на Динаму из Врања. Заиста једна одлична утакмица у којој смо могли да видимо добру кореографију,бакљаду,НАВИЈАЊЕ(одлично после дужег времена), доста садржајна утакмица, показали смо да на трибини влада велико другарство! Не знам заиста оно прелазак једни код других, ДА СЕ НАЈЕЖИШ не памтим кад је било овако на доста завидном нивоу. Чак нико није морао људе да тера "Ајде,ајде" да би навијали, препознао се тај тренутак. Што се тиче бројности вероватно је доста утицало и време и дан одигравања ал опет Београд је то могао мбго боље! А што се тиче ових плавих њих не треба коментарисати, они остају говна па остају.
_________________
... напред младићи куцно је час, Северна Армија увек је уз вас!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DelijeVeternikNSCZ
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 14 May 2018
Posts: 22

PostPosted: 21 Jul 2018 07:22    Post subject: Reply with quote

Мене само занима где је пун север од спартакса јуче на текми. Јуче је свакако било одлично али мора да се повуче црта како људе није срамота да долазе да гледају Звездиног противника а не Звезду. И да игра реал и динамо из врања то уопште није битно,битно је да се увек напуни север да се добро навија и зеза ! И свака супер лигашка текма има да буде боље навијање јер долазе искрени навијачи да певају и скачу а не ко за квалификације долазе и курта и мурта сви са телефоном у рукама да што пре баце селфи !!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13167

PostPosted: 21 Jul 2018 07:34    Post subject: Reply with quote


Велика бољка нам је постало стајање на трибини и то мора да се лечи. По овој слици, ако би људе из сектора Е убацио у горњи део средишња два...добио би можда пуна та два сектора а то је 4000 људи. Међутим нама људи стоје тако да на свакој слици видиш развучен коп и празан део горњи по кровом, а у стварности када би лепо стали то би могло да буде скоро пуно. Друго, требало би да смо пресекли са тим питањима где су људи јер смо се окренули прављењу нечега другог! Јуче је био радни дан и карта за Север је била 300 динара. Није ово никакав успех, али није ни катастрофа и сада требамо даље да радимо на томе да долазе прави људи! Солидан број људи је јуче показао сезонску...да се то понавља с времена на време...па да видимо какво је стање. Није ово посао од уторка до петка...3 дана...пре ће бити да ће нам требати 3 године да буде то онако како ми желимо. Дотле...што мање питања а што више активизма по питању сезонских...јер кад ти нађеш човека који хоће да је купи...то значи да тај остаје у 90% случајева, Дакле, тражити даље, анимирати људе...од оних старих нема ниша или бар ми не рачунамо на њих...па ако дођу, дошли су...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
bl_regency
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 30 Aug 2004
Posts: 298
Location: Banjaluka

PostPosted: 21 Jul 2018 07:46    Post subject: Reply with quote

Ништа љепше од велике бакљаде на "малој" утакмици. Ако је судити по овој утакмици,требао би бити бар мали помак ове сезоне што се тиче трибине. Похвала за шипку и цимање на полувремену,буквално је било од човјека до човјека
Back to top
View user's profile Send private message
DelijeVeternikNSCZ
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 14 May 2018
Posts: 22

PostPosted: 21 Jul 2018 07:59    Post subject: Reply with quote

Колика је цена за сезонску и колика је за учлањење у клуб ?
Back to top
View user's profile Send private message
Маузер
ДЕЛИЈА


Joined: 21 Mar 2018
Posts: 202
Location: Негде у СвеСрбији

PostPosted: 21 Jul 2018 08:11    Post subject: Reply with quote

DelijeVeternikNSCZ wrote:
Колика је цена за сезонску и колика је за учлањење у клуб ?


За север обнова 2500, регуларна цена 3500. Чланство 1000 за старије од 18 и 500 за млађе.
_________________
Далмација, Кордун, Лика, Банија, Барања, Славонија
Back to top
View user's profile Send private message
НЦБ
Ветеран


Joined: 31 Mar 2004
Posts: 1494

PostPosted: 21 Jul 2018 08:40    Post subject: Reply with quote

Бројност је била лоша, а атмосфера одлична!
Петак не сме да буде оправдање јер је термин био скроз прихватљив, није се играло у 14ч. Немојмо тражити одговор у томе што унутрашњост није могла да стигне на утакмицу у град који има два милиона становника. Кључ је одувек био у Београду! Када будемо стигли до 45.000 редовних људи на стадиону из Београда и околине, можемо онда да тражимо разлику до пуног стадиона у унутрашњости..
Ако је неко заслужио подршку, то је ова екипа циганштура на терену, и на Звездашима је како знамо и умемо да им се прописно захвалимо пре свега за претходну сезону, пошто бројно стање на трибинама никако није било на очекиваном нивоу изузев можда у последњем колу на прослави.
Будите успаване људе, кажите им да Звезда и даље своје утакмице игра у Љутице Богдана 1а, након најуспешније сезоне у последњих 20 година..
_________________
НЕ ДАМО НАШУ ЗВЕЗДУ!
Back to top
View user's profile Send private message
InWires
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 24 Aug 2007
Posts: 286
Location: тамо ђе се привиђа

PostPosted: 21 Jul 2018 09:26    Post subject: Reply with quote

1945 wrote:
Ne znam odakle bih krenuo,jako delikatna situacija.Ono sto se desavalo posle utakmice sa Letoncima ticalo se samo grupe i verovatno zato nije moglo da se procita nista vise o tome osim lazi nekakvih policijskih sindikata kako je bilo povredjeno "tridesetak" policajaca cime su verovatno pokusali da opravdaju ono sto su radili.Posle danasnje utakmice svima je jasno da neke stvari nisu slucajne.Ophodjenje policije prema navijacima(ovde ne mislim na grupu vec generalno)bahatost,osionost ne moze biti slucajna bez necijeg naredjenja(citaj odozgo).Ocigledno je nekome interes da se zvezdina publika jednim delom zaplasi a drugim otera sa stadiona.Sta moze biti razlog tome moze samo da se nagadja sa jedne strane to moze biti klasicno izdrkavanje zivotom nezadovoljnih ljudi pod zastitom uniforme(sto je malo verovatno jer u takvoj jedinici postoji hijerarhija i itekako se postuje)a sa druge zaplasivanje naroda i pocetak represije koja treba da dovede do toga da bunt,otpor,nezadovoljstvo odlukom o resavanju Kosovskog pitanja bude minimaliziran ili cak skroz ugusen.Zasto bas nas(ako je ovo razlog ponasanja)?Pa zato sto u ovoj zemlji nepostoji politicka stranka ili bilo koja organizacija koja ce da se pobuni ili makar iskreno digne glas protiv nekoga ko ce predati svoju teritoriju svoju svetu zemlju neprijateljima.Jedino su ostale tribine(nazalost i retko koja od njih)kao mesto gde nesto moze da se kaze.Vec dugi niz godina u ideologiji severa "upisano"je da je Kosmet neotudjivi deo nase zemlje za koji se treba boriti i pomagati preostalom Srpskom zivlju i svetinjama na tom podrucju.Sve i da je ovo razlog ili da je u pitanju obicno izdrkavanje govana koji se kriju iza uniforme NIjEDAN covek ne sme odustati od dolaska na stadion.Zvezdasi su uvek u teskim momentima znali da zbiju redove i stanu jedni uz druge.Drkanje na ulazu,pretnje,bahato ponasanje pa cak i neki pendrek i prijodjenje ne smeju biti razlog nedolaska na stadion,ove stvari nam se ne desavaju ni prvi a sigurno ni poslednji put.Pocev od utakmice protiv Suduve a pogotovo na narednim prvenstvenim utakmicama potrudite se da dodjete da budemo zajedno prkosni,dostojanstveni i dosledni ma sta god se desavalo.Ovo nije nikakav poziv na rat vec poziv za ocuvanje dostojanstva i poruka da nas nista ne moze spreciti da budemo ono sto jesmo!!!
Exclamation Exclamation Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
ЗвездаКрајин
ДЕЛИЈА


Joined: 27 Sep 2016
Posts: 149

PostPosted: 21 Jul 2018 13:48    Post subject: Reply with quote

https://youtu.be/bohEFTrGqow
_________________
Због Крајине и спаљених села некоме ће метак у сред чела!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2

View previous topic :: View next topic
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop