DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Звезда-Чукарички-Среда 18 ч
Goto page Previous  1, 2, 3
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cvija13
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 10 Dec 2016
Posts: 19
Location: Република Српска

PostPosted: 26 Apr 2018 13:19    Post subject: Reply with quote

Јбг браћо истроши се годишњи на кошарку на европске, није оправдање него нажалост је тако, али зато сваки викенд смо ту и за то нема оправдања. Видимо се у Крушевцу!
Back to top
View user's profile Send private message
Неми посматра
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 07 Apr 2012
Posts: 40

PostPosted: 26 Apr 2018 16:52    Post subject: Reply with quote

Генералштаб wrote:
Ма ово горе су утакмице са малтене почетка сезоне, са средине првенства, ништа чак нису ни одлучивале...не треба уопште на европу да се позивамо јер није исти ранг. Али ово јесте и зато треба баталити више ту причу, суочити се са реалношћу и кренути поново да градимо нову причу. Какав радни дан, скупа карта, шупаљ кров, прљава столица, група која неће на баскет...доста више са изговорима, ка себи да се окренемо и да радимо!


Коме није исти ранг? Мени је Звезда играла и јуче, и против цска и арсенала и келна на пример... А мислим да је тако и са људима који су јуче били на стадиону. Одавно ми већ зовемо на стадион а не знамо кога, тј. веровали смо и нека чуда да ће се опасуљити ови који су престали да долазе, да ће се ужелети свега, али они нас мало по мало демантују.
Звезда игра убедљиво најбољи фудбал откад ја идем на стадион редовно, а то прати нас 4000 до 5000.
По мени, већа је брука јуче 4,5 хиљада него прошле године у ово време 1500 људи на неколико утакмица за редом.
https://www.youtube.com/watch?v=sm0FsfcYfXw
https://www.youtube.com/watch?v=cpdJU2alaH0
И да не набрајам даље, уместо да славим титулу ја се нервирам јер ови играчи нису заслужили овакву подршку, заслужили су препун стадион!
Све у свему, шта је ту је, ту су прави сада дефинитивно, а ми до краја да испоштујемо и Звезду и играче, и себе на крају крајева.
СВИ НА СТАДИОН!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13165

PostPosted: 26 Apr 2018 18:01    Post subject: Reply with quote

Све се ја и ти разумемо лепо...само ти кажем да од "фотељаши стручњаци" неће доћи више ни један човек а ни мање...нити било шта да радимо као последицу нашег беса...нити неки "маркетинг" на краткорочно може да помогне. Заборави онај Север и скапирај да је ово оних "200" под кровом...када се нешто градило а достихло свој зенит пре пар година. Сад смо опет "под кровом"...и сада све даље изискује рад и иновативност, побољшање, надограђивање...само тако ће кренути нови људи да нам прилазе. Од старих се опрости слободно. Не треба се више нервирати због њих...кад дођу дошли су...нама треба база правих навијача који знају зашто су ту и који неће изветрити после 5 година када навијање "испадне из фазона"...или како дочекају прву ствар која им се не свиђа. Па полако...човек по човек...боље и тако него да нам изветри још 2000 за годину дана. Сад смо схватили да нису сви гледали на клуб као ми, и да морамо да радимо на томе да није нормално да навијач каже "прљава му столица" и"запушен му ве це"...па неће да дође на стадион. А при томе ти први, играш европу коју ниси 25 година...полако стичем утисак да нас људи зајебавају намерно са тим причама...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3

View previous topic :: View next topic
Page 3 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop