DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

занимљиво
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 75, 76, 77  Next
 
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Срби и Србија
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Minarik
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 27 Aug 2016
Posts: 46

PostPosted: 10 Apr 2017 20:57    Post subject: Reply with quote

Ко није гледао, појавио се на јутјубу други део документарца Бориса Малагурског "Тежина Ланаца"

https://www.youtube.com/watch?v=vNNG_mn_9DU
Back to top
View user's profile Send private message
ЂорђеКНН
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 26 Sep 2013
Posts: 271

PostPosted: 21 Aug 2017 12:53    Post subject: Reply with quote

"Зашто су баш Срби изабрани, зашто им је натоварен сав грех овоземаљски, зашто су оптужени за неопростив ужас иако се зна да су баш они мање грешили од осталих, и ако је било недела са њихове стране. Постоје, међутим, људи који другима узимају за зло што не желе да умру. Срби су од ових других. Неколико векова Турци су их присиљавали да пређу на ислам и у томе нису успели. Аустроугари су Србе стерилисали, усташе масакрирале. Конференција на Jалти их је испоручила комунистима, обезглављени су под диктатуром Хрвата Тита и још увек су ту, истрајни у своме бићу, настављајући да одржавају у животу ту бескрајно драгоцену ствар као што је дух нације.

Филозофи, интелектуалци, прогфесионални хуманитарци, владе, уједињене нације, Хашки трибунал, цео свет притиска Србе, убија их или их само клевеће. Како је могуће да се правда не усуђује да псоети и Србе ? Како врлина без обзира колико била слепа, не крене ка њима који су сами против универзума и који, можда баш због тога, имају право да буду и против универзалног"

Жан Дитур, француски академик, "Реч у славу Србије"
Back to top
View user's profile Send private message
Astrum Argentum
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 09 Oct 2012
Posts: 402

PostPosted: 05 Mar 2019 11:03    Post subject: Reply with quote

Када пређемо са теоријског на практично делање добијамо што се ислама тиче ово:

https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/344955/muslimani-u-nisu-traze-prava-kao-u-novom-pazaru-zene-idu-samo-kod-zenskog-ginekologa-sa-dzamije-glasnije-molitve


Оно што је у свему трагикомично, у зависности како ко гледа, јесте да муслимани по уставу имају апсолутно право на ове захтеве, па и да се они испуне.

Они по уставу имају право да суштински сруше правни и политички поредак овакве квази државе.
Смехотресно је то, али српски устав суштински даје муслиманима, било да су у питању Шиптари, Бошњаци, Цигани или неки четврти, право да сруше Србију, тамо где проглашава слободу и равноправност свих традиционалних религија и верских заједница.

Мада је Србија ту на истој позицији као и рецимо Француска, Немачка, Шпанија, Британија или САД.
Back to top
View user's profile Send private message
Зоран
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 21 Apr 2015
Posts: 20

PostPosted: 15 Aug 2019 20:49    Post subject: Reply with quote

https://www.opanak.rs/ko-su-danas-potomci-dinastije-obrenovic/




https://arhiva.nedeljnik.rs/moj-nedeljnik/mojevesti/pejkovic/mihailo-karadordevic-beograd-je-za-mog-oca-bio-najlepsi-grad-na-svetu/
_________________
Љубав си ми једина.
Back to top
View user's profile Send private message
ЂорђеКНН
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 26 Sep 2013
Posts: 271

PostPosted: 16 Feb 2020 16:14    Post subject: Reply with quote

У Србији се често чују мишљања међу обичним народом: “Нећемо ми гинути у новим ратовима, нећемо на Хрвата, на Муслимане… за све су криви политичари, они нас хушкају на рат, немојте дати да вас заведу…”

Мени је јасно зашто просјечан Србин тако размишља, али просјечном Србину није јасно да Хрвати и Муслимани тако не размишљају. И није му јасно зашто не размишљају тако. Разлог је врло једноставан, однос Хрвата и Муслимана према Србима се заснива на три темеља, три лажи:

1. Великосрпска политика
2. Великосрпска хегемонија
3. Великосрпска агресија

Великосрпска политика
“Великосрпска политика” је лаж коју је 19. вијеку измислила Аустро-Уграска. Како није имала колоније по свијету, Аустро-Угарска је једино могла колонизирати Балкан. На путу Бечких колонијалних амбиција стајала је мала краљевина Србија. Срби су били једини народ који се сам ослободио од Турака. Румњима су помогли Руси, Грцима Енглези, а Срби су потпуно самостално изборили своју слободу. Но, већина Срба тада је живјела изван те ослобођене српске државе, углавном на просторима под турском окупацијом.

Како је Турско царство бивало све слабије, било је само питање времена када ће се сви Срби ујединити у једну државу од Босне и Херцеговине до сјеверне Албаније (тада још не постоји албанска нација, само разна племена која ни не причају исти језик) и Македоније (Старе Србије). Србија није имала ни најмање претензије да у своју државу укључи и Крајину и Далмацију које су тада насељене готово искључиво Србима, али је зато Аустро-Угарска хтјела и Босну и Херцеговину и Србију, Црну Гору, Македонију. Сваки покушај Срба да се обране од великогерманске експанзионистичке политике Беча, Аустрија је прогласила “великосрпском политиком”.

Кад је у другој половини 19. и почетком 20. вијека почело велико католичење Срба и превођење у Хрвате, сваки Србин који би се томе одупирао био би проглашен “великосрбином”. А чак и када би Србија била у границама тзв. Велике Србије, од Македоније до Карловца, то опет не би била велика Србија јер је етнички простор Срба у средњем вијеку био далеко већи. Душанова Србија излазила је на 3 мора, према генетичким истраживањима, а и језично, сјеверна Албанија, дио Румуњске и Бугарске је и данас насељен Србима.

Румињи су до 19. вијека причали славенски, дио Бугарске који се наслања на Србију и данас говори дијалектом ближем српском језику него бугарском, сјеверна Албанија је пуна српских топонима који на албанском не значе ништа. Према томе, за Беч и Ватикан, сваки покушај Срба да се обране од њихових колонијалистичких аспирација био је проглашаван великосрпском политиком.

Великосрпска хегемонија
„Великосрпска хегемонија“ је лаж коју су измислили комунисти. Након што је побједничка српска војска ослободила Словенију, Хрватску, Далмацију, Славонију, Крајину, Босну и Херцеговину и Војводину и створила Југославију, гдје је Хрватима и Словенцима дала пуну равноправност, настала је друга лаж, она о великосрпској хегемонији. Комунистичка партија је по директивни коминтерне (централно тјело свих комунистичких партија свијета) оптуживала Србе да владају Југославијом. Комунисти су као највећег противника свог доласка на власт видјели Србе, народ са слободарском и државотворном традицијом који није трпио тоталитарне режиме.

Колико је њихова оптужба о великосрпској хегемонији била сулуда види се из сљедећих података: Загреб је имао највећи индустријски, популацијски и економски раст у краљевини Југославији и у својој историји за те 23 године „великосрпске хегемоније“ од 1918. до 1941.. У Хрватској је само до 1932. подигнуто 27 посто од свих укупних индустријских постојења у Југославији, а у Србији само 14 посто. Од укупно инвестираног капитала Хрватска је добила 37 посто, а Србија 17 %.

Хрватска је просјечно плаћала по становнику 713 динара, док је југославенски просјек био 777. Порез на земљиште у Србији је био двоструко већи него у Хрватској (5.56:10.53) Иако су Хрватска, Словенија и Босна судјеловале у нападу на Србију у 1. свјетском рату, Карљевина Југославија је њемачку ратну одштету равномјерно подјелила на све дјелове Југославије.

Хрвати су чинили 23 посто становника Краљевине Југославије, а свугдје су били заступљени изнад просјека. Од свих судија, Хрвати су чинили 28%, односно касационих судија 40%, судија управних судова 34% и државних савјетника 24 %. У читавом низу виших државних служби, Хрвати су судјеловали са 29,74 посто. Учешће Хрвата међу учитеља народних, основних и виших школа било је 26,1 посто, учитеља грађанских школа 41,4 посто, учитеља гимназија 27,1 посто и учитеља учитељских школа 28,1 посто. Иако је на Београдском универзитету студирало 3 хиљаде студената више, Краљевина Југославија је Загребачком универзитету давала 96% више средстава.

1918. кад је ушао у краљевину Југославију Загреб је био провинцијски градић од нити 80 000 становника. 1941. Загреб је имао преко 300 000 становника. Краљ Александар изградио је пола Загреба, отворио Загребачку филхармонију, творницу електричних инсталација, золошки врт, тржнице Долац, хотел Еспланаду, хотел Дубровник, пругу Загреб – Сплит, радио станицу, телефонску централу, католичко сјемениште, градско купалиште, далековод до Карловца, огроман стамбени блок највећи у повијести Хрватске (цијели центар Загреба), нове пруге, први небодер у Загребу и Хрватској, комплекс школа у Крижанићевој, творницу електричних жаруља, километре транвајске пруге и ради нову ремизу, нови стамбени комплекси на Трешњевки и Трњу који су до тада били села, жељезнички мост преко Саве, Ребро…

Према томе, сваки покушај Срба да одрже функционалну Југославију, слободну и независну, био је од комуниста, а касније и фашиста проглашаван „великосрпском“ хегемонијом. Повијест је показала да су Словенци, Хрвати, Муслимани, Македонци (и остале полуизмишљене нације) свој залатн период и економски и културолошки и социолошки имали само у Југославији. Као што је Европа док је сурађивала са Русијом економски јачала и напредовала, а од када је увела санкције пропада, тако су и јужнославенски народи боље живјели у заједничкој држави са Србијом. Али Америка Европу плаши Русијом, а јужнославенске народе Србијом.

Великосрпска агресија
Трећа антисрпска лаж је она о „великосрпској агресији“ као разлогу за распад Југославије. По тој лажи коју су измислили Туђман и његови западњачки налогодавци, за рат нису криви Хрвати коју су растурали Југославију, него Срби који су били против растурања Југославије. За рат није крив Туђман који је избацио Србе из устава, који је извршио етничко чишћење Срба из хрватских градова и агресију на Крајину, него Срби који су се бранили. Није крив Туђман који се борио за уништење Југославије него Милошевић који је био за то да се у уређење Југославије не мјења. Срби нигдје нису прешли прагове својих кућа, а криви су за агресију.

Срби који су у Книну чинили 96 посто становника, извршили су агресију на тај исти Книн, ваљда су сами себе окупирали. Док су Срби пјевали о братству и јединству, Католичка црква је организирала оргомне проусташке митинге још од седамдесетих година које комунистичке власти нису забрањивале. 1971. почеле су масовне демонстрације у Хрватској, тзв. Маспок у којем се Србима из Хрватске пријетило прогоном. Гдје је био Милошевић 1971.? На изборима 1990. хрватски народ је гласао за Туђмана и ХДЗ који су у свом програму имали излазак из Југославије, а Срби у Хрватској су гласали за СДП који је у свом програму имао останак у Југославији.

Према томе, сваки покушај Срба да бране своја вјековна огњишта у Хрватској и Босни проглашен је „великосрпском агресијом“.

Хрвати и Муслимани тврде да Срби већ више од 100 година проводе великосрпску политику, хегемонију и агресију. Зато је данас у Хрватској 4 посто Срба, а 1910. их је било 25 посто (само православних, без католика који су се изјаснили као Срби). Зато је данас у Босни 30 посто Срба, а 1895. их је било 98 посто (од тога православних 43 посто). Докле год те 3 лажи буду темељ односа Хрвата и Муслимана према Србима, западним центрима моћи неће бити тешко да их покрену у нове ратове против Срба. Ове 3 лажи су идеолошки оквир за све ратове на Балкану посљедњих 100 година. И за све нове ратове које ће доћи. Срби, јесмо ли тога свијесни?

Добар текст!
Back to top
View user's profile Send private message
Bandini
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Mar 2012
Posts: 421
Location: Лисабон

PostPosted: 25 Mar 2020 13:46    Post subject: Reply with quote

Неке земље продужују карантине због корона вируса, а неке, Израел, Кина, Тајван су попустиле мере али/или су увеле многе новине: потпуну контролу кретања људи преко телефона или посебних картица, мерење температуре свуда и сл. Такође, делују многима и више него претеране мере заштите које су уведене, и које ће довести до до сад невиђеног, ако не и тоталног краха светске економије. У Италији министар има и право да угаси интернет сопственом одлуком, без консултације парламента. Могуће је да ова ситуација, у мањој или већој мери потраје дуже од месец дана и потпуно промени начин живота који је до сада био нормалан.

Од људи које лично знам, који се баве духовношћу на нивоима који су обичном човеку незамисливи, чуо сам када се вирус појавио за повезаност његовог настајања са 5Г мрежом. Онда су се појавили неки документарци, а сада и неки доктори који исто причају. https://www.youtube.com/watch?v=KUw1Rzbde5U&fbclid=IwAR3r65dPhBaT8KcCV0-CT5yEVDHriq3eke-KXhdjIapktp5JpEk4lsqke68

на 3'50'' исто каже и монах Антоније кога први пут видим, у другом клипу. Рекао је и упозорио на многе друге ствари на које би требало обратити пажњу https://www.youtube.com/watch?v=obimr3_5CXQ&t=277s
Back to top
View user's profile Send private message
Критичар
Стара гарда


Joined: 02 Jun 2005
Posts: 2485

PostPosted: 26 Mar 2020 21:32    Post subject: Reply with quote

Кинески месец

https://www.youtube.com/watch?v=hE7WcJcH8dg
_________________
љубав - радост - мир - слобода
Back to top
View user's profile Send private message
Критичар
Стара гарда


Joined: 02 Jun 2005
Posts: 2485

PostPosted: 26 Mar 2020 21:48    Post subject: Reply with quote

Građani Vuhana izašli iz karantina, ali dobili QR kod

https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202003251122166012-gradjani-vuhana-izasli-iz-karantina-ali-dobili-QR-kod-kina-koronavirus/

Кина: Произведен чип који за само 90 минута дијагностикује коронавирус и друге респираторне вирусе

http://www.nspm.rs/hronika/kina-proizveden-cip-koji-za-samo-90-minuta-dijagnostikuje-koronavirus-i-druge-respiratorne-viruse.html

Корона вирус - Информација за Православне!

https://www.youtube.com/watch?v=0P_sUiMPtQg
_________________
љубав - радост - мир - слобода
Back to top
View user's profile Send private message
Bandini
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Mar 2012
Posts: 421
Location: Лисабон

PostPosted: 27 Mar 2020 12:41    Post subject: Reply with quote

Бил Гејтс о ситуацији са вирусом и плановима за решавање проблема. Интервју од 25.3.

https://www.youtube.com/watch?v=Xe8fIjxicoo&feature=share&fbclid=IwAR3Oh-H4wOCGezHgS04Y-nPiiIt72a7cTKNtFY3kngfrvoX6R1brojVqz2A

П.С. Снимак о доктору који сам поставио у претходном упису није више дозвољен да се поставља на неким друштвеним мрежама.
Back to top
View user's profile Send private message
николаБГ
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 12 Mar 2005
Posts: 968

PostPosted: 28 Mar 2020 00:19    Post subject: Reply with quote

Не тако давно лешеви су плутали по Обреновцу, многи су својим очима то видели..
https://www.vesti.rs/Vesti/Katastrofa-Ljudski-lesevi-plutaju-po-Obrenovcu.html
https://www.srbijadanas.net/tuga-ljudski-lesevi-plutaju-po-obrenovcu/

Данас се искрцава америчка војска у Европу, 5г мрежа пржи светом, диктатори користе вирус да уведу потпуну контролу, чипују нас сатанистииииииии...итд итд

Свима је јасно, дешава се нешто чудно и велико, али и да постоји истинита теорија завере иза свега овога, постојаће једна истинита!!! Ово теоретисање и тражење симболике у свему и свачему је одавно већ прешло у параноју и кукавичлук.

https://www.youtube.com/watch?v=CDEQ6-KO33U&t=4s

Саветујем вам ручну на овакве и сличне вести... Добар сан, физичку активност испуњен дан. Докон мозак је ђавоље игралиште!
Back to top
View user's profile Send private message
Bandini
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Mar 2012
Posts: 421
Location: Лисабон

PostPosted: 28 Mar 2020 19:20    Post subject: Reply with quote

Разумем ја шта ти оћеш да кажеш друже, али ситуација је превише озбиљна да нико не напише ни реч. Десило се шта се десило и наставак свега ће зависити и од реакције људи и њихове свесности о томе. Ово је најбитнија година за следећих 20, а могући су и најгори потенцијални сценарии, као и они бољи који ће довести ''само'' до тоталне контроле људи, обавезне вакцинације и сл.

Ја сам ти поставио доктора са 30 год. искуства, свештеника и једног од најмоћнијих људи на свету, нисам телеграф, неку приватну телевизију или треће око. Да би могао да се организује онај који можда види нешто у овим вестима, не због кукавичлука. Ја се за ово спремам 10 год. Пре 5 сам писао о томе нешто овде. Да сам наставио, данас би писао о томе како се ефикасно заштити од вируса, и себе и кућу или зграду од 5Г. Постоји решење увек за све. Али то је излазило мало из аршина једине истине о којој ти причаш и то је ок.

Иначе, ја радим и на послу и неке моје ствари после посла, данас сам јео свежу рибу за понети, био у парку два сата, истрчало ми се и куче како треба, овде је 25 степени и нема забране кретања. Бежим од доконости.

Више од храбрости у наредном периоду ће бити потребна мудрост, и мир. И слушање интуиције да се донесу и одлуке које нам можда никад пре тога нису падале на памет.
Back to top
View user's profile Send private message
InWires
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 24 Aug 2007
Posts: 286
Location: тамо ђе се привиђа

PostPosted: 28 Mar 2020 19:33    Post subject: Reply with quote

Bandini wrote:
Разумем ја шта ти оћеш да кажеш друже, али ситуација је превише озбиљна да нико не напише ни реч. Десило се шта се десило и наставак свега ће зависити и од реакције људи и њихове свесности о томе. Ово је најбитнија година за следећих 20, а могући су и најгори потенцијални сценарии, као и они бољи који ће довести ''само'' до тоталне контроле људи, обавезне вакцинације и сл.

Ја сам ти поставио доктора са 30 год. искуства, свештеника и једног од најмоћнијих људи на свету, нисам телеграф, неку приватну телевизију или треће око. Да би могао да се организује онај који можда види нешто у овим вестима, не због кукавичлука. Ја се за ово спремам 10 год. Пре 5 сам писао о томе нешто овде. Да сам наставио, данас би писао о томе како се ефикасно заштити од вируса, и себе и кућу или зграду од 5Г. Постоји решење увек за све. Али то је излазило мало из аршина једине истине о којој ти причаш и то је ок.

Иначе, ја радим и на послу и неке моје ствари после посла, данас сам јео свежу рибу за понети, био у парку два сата, истрчало ми се и куче како треба, овде је 25 степени и нема забране кретања. Бежим од доконости.

Више од храбрости у наредном периоду ће бити потребна мудрост, и мир. И слушање интуиције да се донесу и одлуке које нам можда никад пре тога нису падале на памет.
Back to top
View user's profile Send private message
InWires
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 24 Aug 2007
Posts: 286
Location: тамо ђе се привиђа

PostPosted: 28 Mar 2020 19:36    Post subject: Reply with quote

Грешком сам копирао пост изнад.Хтедох само да исправим Бандинија-ово што кажеш свештеник-то је бивши свештеник.
Back to top
View user's profile Send private message
Bandini
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Mar 2012
Posts: 421
Location: Лисабон

PostPosted: 22 Jun 2020 07:51    Post subject: Reply with quote

https://www.youtube.com/watch?v=aVkB89ONeNg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR33JnFDPSBESsxXza5KyqsQqv235GMB5K32-nDIQlTe3O32yGs-K5pSc2k

Линк о томе како је Трамп национализовао, или пребацио у власништво државе Федерал Рисерв Бенк, након 250 година и након што су то покушали, али нису успели пре њега, неколико других председника. Ево и италијана који о томе причају.

https://www.youtube.com/watch?v=FJCsLRDkz6A

Важност ове вести је непроцењива због тога што омогућава свим другим државама да ураде исто. Чак су прећутно позване да то ураде, и ако Трамп победи на изборима у новембру, могуће је да и неке друге државе ураде исто, знајући да неће бити нападнуте или ''кажњене'' од САД због тога. Од 14.-тог минута је суштина приче у снимку, иако је на почетку обрађена укратко историја банкарске приче и ко су били владари и председници који су покушали, кроз историјз, да се ослободе корумпираног банкарског система.

Трамп је највећи разлог због кога је и направљена цела фрка око вируса који је био опасан, али ни случајно није заслуживао мере какве су предузете, а и због фрке која је направљена са протестима у САД.

Ко је пратио мало ситуацију тамо могао је да види како се у последљих 10-20 год. и у Америци, као и свуда у свету, успостављао нови систем који је рушио све вредности и права људи. Економија, индустрија и системи вредности су уништавани свуда на исти начин, како у Србији тако и у Ита, Франц., САД и сл. , тако да су они који су бомбардовали нас, исти ти који су све америчке фабрике пребацили у Кину, обесправили људе тамо, слободу медија претволи у фарсу, убацили у систем вредности изопачености итд..

Борба није ми против Запада или православци против католика и атеиста, него је глобалисти, хај-тек компаније- против нормалних људи у свакој земљи. Чини ми се да то постаје све јасније..
Back to top
View user's profile Send private message
Bandini
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 03 Mar 2012
Posts: 421
Location: Лисабон

PostPosted: 08 Jul 2020 10:55    Post subject: Reply with quote

У последње време је појачана контрола ума и масовна хипноза свуда по свету, не само преко ТВ-а, него и другим средствима. Само ко је утемељен у души (био верник или не) и вери, може да провали мање или више шта се дешава на планетарном нивоу.

Вучић је јуче најавио вакцинисање 2 милиона људи: војске, милиције, здравствених и шалтерских радника, деце од 3 до 12 год. и многих пензионера. То делимично објашњава нелогичне смрти последњих дана, као и неке оболеле познате личности, задужене за прљаве послове, као што је Чеда Ј., и увођење нових пооштрених мера. Све је спремање терена за вакцинацију, и то сада у тренутку кад вирус скоро потпуно губи снагу.

10 познатих доктора различите стручности са севера Италије, из нејугроженијих делова вирусом (Милано, Бергамо, Падова), је радило детаљну анализу ситуације, и рекли су да је вирус скоро готов и како ствари стоје, ако се не деси неко чудо, не би требало бити 2. таласа. Ево кратког снимка на италијанском: https://www.youtube.com/watch?v=qkbgpC_M-GQ

Ево и снимка са протеста од пре две недеље у Фиренци, на којем су угледни доктори, правници, болничари, разна удружења и 12 000 грађана тражили поштовање Устава и одговоре на питања: зашто нису доступни подаци о случајевима вируса?, зашто је изгласано од парламента да сви укључени у одговор на ''пандемију'' не могу бити позвани на одговорност?, зашто није дозвољено било да се раде аутопсије на почетку, које би помогле да се нађе одговор на вирус? итд. Заказан је и нови скуп у Риму.https://www.youtube.com/watch?v=CQ8KVNLZgvw&feature=share&fbclid=IwAR39w8rquEJoFLv4sO34VFwuSJ85ROdPjXLmjoFKYb0nuO4oB3DxzhhalbE

Др. Несторовић је једини код нас који је говорио ствари како јесу, иако је деловао неозбиљно на почетку (сви који га знају кажу да је одличан стручњак), али његове изјаве су све време у складу са неким другим докторима у другим земљама који не причају званичну причу СЗО. Пре неки дан је дао интервју у ком је отворено рекао да су последље смрти много чудне (3'35''-5'00''), а рекао је и да су све мере увођене по препоруци СЗО-а која је рекла да позитивни, асимптоматични случајеви преносе вирус. да би скоро рекла да то није тачно, већ они преносе заразу врло тетко, скоро никад. Значи све мере које су и које ће уништити економију и држе децу ван школа, су потпуно погрешне. https://www.youtube.com/watch?v=dcdliozPXSo&feature=share&fbclid=IwAR2XwYpEhpebsB5zKo3bOSt-Or8cFJIP8jq_wN8Zo7g7jbRn6LZgguK9QlU
Рекао је и доста других занимљиве ствари последњих дана, као и италијани, да је вирус готов и да би све требало да буде готово за 2 недеље, да је било који вид строгих мера непотребан итд...

Има много сумњивих ствари код нас последљих дана. У наредно време ствари сигурно неће бити боље. Затварање очију пред возом који наилази док стојимо на прузи није решење. Логично је да ће све власти које стежу превише и прате причу СЗО и екипе, и које и из својих разлога притискају људе, креирати све веће тензије. Нереда ће бити у многим земљама, као што је било у Америци. Пренеће се у Европу. Биће и велика економска криза.

Људи од којих ја учим, који су из античких традиција много старијих од хришћанства, кажу да ће 2022. и 2023. бити најтеже, много горе него што је сада, а и са доста озбиљних природних непогода, несташица хране. Један од разлога је i Гран Солар Минимун. Хришћанство је ову фазу описало у Апокалипси из Библије. Нестанак друштва каквог га знамо и креирање новог из рушевина старог. Од свесности људи ће зависити колико ће бити болно. Ко ради духовно на себи и труди се да служи богу сигурно је приметио да је јачи, мудрији и свеснији него икад. Све иде до крајности, и позитвно и негативно. У сваком случају, директан пренос је почео. Завршиће се за 3-4, 6-7, 9-10 год.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    DELIJE.net Forum Index -> Срби и Србија All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 75, 76, 77  Next

View previous topic :: View next topic
Page 76 of 77

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop