DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ПЕСМЕ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 131, 132, 133  Next

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
сложна браћа
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 Jun 2012 15:29    Post subject: Reply with quote

Акцијаш ДС wrote:
Генерално гледано, нама као трибини треба много озбиљнија свест кад је у питању певање.

Баш тако.Посебно за овакве пјесме,за које је потребно да се 'удубиш' у то што пјеваш,да схватиш поенту тих стихова и да просто уживаш у њима.Можда неком смета ритам и то што је 'успаванка',али ријечи су врхунске,као и порука која се упућује.Проблем је што доста људи је у фазону,ма не свиђа ми се ова пјесма,нећу да пјевам и тако.Кад будемо пјевали пјесме због клуба и трибине(не кажем да то не радимо сада),па каквог год ритма биле,тада можемо рећи да смо на добром путу,а не да пјевамо неку пјесму зато што нам се свиђа или зато што настаје тад лудница и сл.На нам је да направимо лудницу од нас то зависи,а не од пјесме.Што се тиче конкретно ове пјесме,тек након више слушања и пјевања,схватиш да то може да звучи савршено,а и,као што неко рече,пјесма је заразна,брзо улази у уши.
Деки РС
ДЕЛИЈА сениор

PostPosted: 19 Jun 2012 15:30    Post subject: Reply with quote

Добро, чекајте да ми њу прво отпјевамо па онда да коментаришемо. Није исто када пјева пар људи или 6, 7 хиљада.
Back to top
View user's profile Send private message
Стефан 1991
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 Jun 2012 16:39    Post subject: Reply with quote

Песма је одлична, у њој се помиње све што ми иначе певамо Звезди, само што је то сада спојено у једну песму! Битно је само да сваку реч изговарамо у ритму, који одговара оригиналу, односно да се не жури!
немус
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 Jun 2012 16:39    Post subject: Reply with quote

Песма уопште није успаванка, много добар ритам и текст, већ замишљам транс уз њу.

Али јако, јако је битно да када је будемо учили на трибини да је отпевамо како треба и да исправан ритам уђе људима у главу. Е тада ћемо урадити праву ствар.
Да се не понови од рођења мог, где је мелодија другачија скроз, и мишљења сам да би требали то да исправимо, да се са шипке покрене као да је учимо опет, одлична је мелодија.
Back to top
Sindikalac
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 Jun 2012 16:50    Post subject: Reply with quote

Стефан 1991 wrote:
Песма је одлична, у њој се помиње све што ми иначе певамо Звезди, само што је то сада спојено у једну песму! Битно је само да сваку реч изговарамо у ритму, који одговара оригиналу, односно да се не жури!

Због овога би можда било боље да се пева "за грб гините" или "за грб ви гините"... И док слушам песму и када је певам у себи мислим да је лакше и мелодичније отпевати овако него углављивати "погините"...

Ништа злонамерно текстописцу, само мали предлог. Laughing

А емоција од овога не може бити чистија и јача!
Rajko Mitic
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 Jun 2012 16:59    Post subject: Reply with quote

[quote="Немања ЦЗ"][quote="Генералштаб"]http://www.youtube.com/watch?v=DrPhiPRdefE[/quote]

Превише се понављај један, те исти текст... То је моје мишљење...[/quote]

Па никако људима да се "удовољи". Да има три стиха, неко би сигурно написао "е брате, смара ме толика песма, погубе се људи, није то за трибину", а овако "пуно се понавља". Е па није него. Колико имамо песама што немају више од једног стиха који понављамо у недоглед. Ја разумем да је ово форум, али не мора баш да се напише шта ти прво падне на памет. То је моје мишљење.
Back to top
NajveciLopov
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 Jun 2012 20:22    Post subject: Reply with quote

Мени лично се ова песма веома допада. Речи упадају тачно у центар, а и певљива је. Е сад треба је пробати отпевати па ако не иде ништа, али не треба ни одмах одустати ко за црвено беле боје је крв у мојим венама...
Исто треба кориговати да не почнемо погрешно да певамо као на пример: Од рођења мог није проШо или код црвено беле боје је крв....А можда треба уместо И можда треба тако да пробамо видимо и то је то. [/b]
nesaob24
ДЕЛИЈА

PostPosted: 19 Jun 2012 20:32    Post subject: Reply with quote

Ово ће да звучи много добро. Певушим је цело поподне. Мислим да ће моћи да се пева десетак петнаест минута без престанка јер је јако мелодична а недопушта ти да престанеш некако тера те да певаш у круг. Нека само браћа са трибине лепо навежбају па ће многима мишљење да се промени.
Back to top
Локо Норте
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 19 Jun 2012 21:42    Post subject: Reply with quote

Ово је једна од мелодија које може да се пева 45 минута без престанка, и као таква треба да нам буде испит после паузе колико смо као трибина напредовали по том питању. Песма је мелодична, има емоцију и страст, она је веза између оних доле на терену и нас. Покажимо емоцију, страст, инат, пркос, Звездаштво... Једна песма- једно полувреме!
Back to top
шумски_коњ
ДЕЛИЈА

PostPosted: 19 Jun 2012 22:10    Post subject: Reply with quote

а јебига људи,не може свима да се свиђа,нормална ствар...наше је да сви дамо све од себе да свака песма на Северу грми и звучи како треба,нема ту много филозофије....
Back to top
ultrazonfaultrazonfa
ДЕЛИЈА сениор

PostPosted: 19 Jun 2012 23:24    Post subject: Reply with quote

ал ће ово да грмиииии већ видим пада киша, севају муње, скидају се маијце, скакање, нико не гледа терен, сви у трансу 45 мин ауууу одлична песма Very Happy Cool
Back to top
Генералштаб
Стара гарда

PostPosted: 20 Jun 2012 07:52    Post subject: Reply with quote

ultrazonfaultrazonfa wrote:
нико не гледа терен

А шта гледамо?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Панчевац
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 20 Jun 2012 10:22    Post subject: Reply with quote

[quote="Фрикинг"]Мелодија је заразна и речи су добре.
Управо то! Одличне речи и мелодија, у песми је зажето све оно што захтевамо од њих и на који начин их водимо ка томе.
Back to top
ultrazonfaultrazonfa
ДЕЛИЈА сениор

PostPosted: 20 Jun 2012 18:07    Post subject: Reply with quote

Генералштаб wrote:
ultrazonfaultrazonfa wrote:
нико не гледа терен

А шта гледамо?

муње Laughing
Back to top
НеизмернаВер
ДЕЛИЈА јуниор

PostPosted: 22 Jun 2012 13:57    Post subject: Reply with quote

Песма по мени врло квалитетна, дирљива, избацује емоције, што је најважније, после одређеног времена може да подигне целу трибину и направи епицентар лудила Exclamation
Back to top
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 131, 132, 133  Next

View previous topic :: View next topic
Page 115 of 133

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum