| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
RIKO ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 15 Jun 2012 22:24 Post subject: |
|
|
|
| ја сам прочитао и јел сам рекао нешто поводом тога?? Ја сам само рекао да је ово са резервацијам фарса и то је чињеница.. мени само смета што сте то обрисали.. ако је нешто чињеница то не можеш помутити... И да су рекли поделићемо карте коме ми хоћемо ја бих то размео.. ал овако испадне као да праве лудим људе са сезонским, а као што рекох тешко да су могли да резервишу више од 400 карата... значи сви знају да су карте углавном подељене зашто то сакривати, јел то лоша ствар по делије као групу? А навијач сам већ дужи низ година, не идем на сваку утакмицу ал трудим се да одем на сваку у којој сам у финансијској и временској могућности.. |
|
| Back to top |
|
 |
Генералштаб Стара гарда
|
Posted: 15 Jun 2012 22:30 Post subject: |
|
|
|
Наравно да је лоше да се прича било шта што има везе са нама.Да смо желели јавно би објавили нешто...овако...све има своје...не требају сви да знају све!
гробари и данас не знају дал нас је Жика увео пауком на трећу утакмицу,или нас је командант жандармерије увозио у џиповима!Не могу никако да дођу до те драгоцене информације...што би им ми овде то писали?
Тако и за ову ствар...што би писао да је нешто фарса...ако ћеш том "фарсом" само да урадиш добро и за клуб и групу...и не писањем овде само штитиш интерес и једног и другог!А уз све то...са тим картама Делије никакве додирне тачке нису имали!
И једини разлог брисања неких коментара је тај што неко види у напред ситуацију и тачно зна да мора да црта људима нешто што је толико очигледно,и онда покушава на сваки начин да избегне то(брисањем),јер зна на крају да ћа бити онако како и јесте...а само ће неко дебело истрошити живце,да по 100 ти пут објасни да су 1 и 1..2! |
|
| Back to top |
|
 |
RIKO ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 15 Jun 2012 22:47 Post subject: |
|
|
|
| ја размем тебе генерале као члана групе, ал разми и ти мене као човека са сезонском картом.. нисмо сви могли да уђемо, ја то разуме, верујем да си ти био на тој утакмици, ал зашто да не кажемо да је ово са резервацијама била формалност, да јесте било више људи који су ушли а да немају сезонску, зашто је то лоша ствар.. Испаде ко да сам ја рекао неистину, то ми смета.. не смета ми што ја нисам био, него што се истина пориче... |
|
| Back to top |
|
 |
Дебели ДЕЛИЈА
|
Posted: 15 Jun 2012 23:00 Post subject: |
|
|
|
RIKO, дај бре човече олади мало, шта си запенио. Када сам јуче рекао да су карте подељене, ти се ухватио за то као да су украдене. Нису ! Људи су звали од раног јутра и то је то, плус што су неке и подељене коме треба. И шта се буниш због тога ? Колико је људи улазило у Пионир задње две против стоке, првенство и финале другу утакмицу,а да нису дали динара једног ? Пар хиљада ! А захваљујући коме ?
Генералштаб, могао би мало да спустиш лопту на земљу, немаш тапију на мишљење ЗВЕЗДАША, не ултраса, па да их напушаваш како се ко јави. Не воле они Звезду мање од тебе, само гледају неке ствари другим очима. То је то, даљу дискусију не желим, ако хоћете наставите. |
|
| Back to top |
|
 |
RIKO ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 15 Jun 2012 23:07 Post subject: |
|
|
|
| Дебели wrote: | RIKO, дај бре човече олади мало, шта си запенио. Када сам јуче рекао да су карте подељене, ти се ухватио за то као да су украдене. Нису ! Људи су звали од раног јутра и то је то, плус што су неке и подељене коме треба. И шта се буниш због тога ? Колико је људи улазило у Пионир задње две против стоке, првенство и финале другу утакмицу,а да нису дали динара једног ? Пар хиљада ! А захваљујући коме ?
Генералштаб, могао би мало да спустиш лопту на земљу, немаш тапију на мишљење ЗВЕЗДАША, не ултраса, па да их напушаваш како се ко јави. Не воле они Звезду мање од тебе, само гледају неке ствари другим очима. То је то, даљу дискусију не желим, ако хоћете наставите. | управу си дебели, ја само кажем да је ово са резервацијама била фарса, јефтин трик да би се задовољили људи са сезонским картама и то је то, није ми јасно само зашто се то пориче, иначе раземем да су карте подељене... |
|
| Back to top |
|
 |
Звездин Делиј ДЕЛИЈА јуниор

|
Posted: 15 Jun 2012 23:20 Post subject: |
|
|
|
Ја мислим и да је исправно што су подељене...
Мени је ето мало криво што карте добијају само момци из групе...има и нас који смо редовни колико и они,а ево конкретно против стоке у пиониру нисмо ни знали да се иде,а да смо добили информацију верујем да би дошло још доста нас...такође за железник карте су добиле само групе.
Не кажем да не треба да добијају , далеко од тога , ја сваку групу неизмерно поштујем и свакако да су то заслужили својим активним учествовањем и залагањем на трибини , али само мислим да би поред њих требали и остали да ето добијају неке информације о утакмицама и да се и осталима деле карте,бар онима који су редовни. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RIKO ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 15 Jun 2012 23:32 Post subject: |
|
|
|
| Звездин Делиј wrote: | Ја мислим и да је исправно што су подељене...
Мени је ето мало криво што карте добијају само момци из групе...има и нас који смо редовни колико и они,а ево конкретно против стоке у пиониру нисмо ни знали да се иде,а да смо добили информацију верујем да би дошло још доста нас...такође за железник карте су добиле само групе.
Не кажем да не треба да добијају , далеко од тога , ја сваку групу неизмерно поштујем и свакако да су то заслужили својим активним учествовањем и залагањем на трибини , али само мислим да би поред њих требали и остали да ето добијају неке информације о утакмицама и да се и осталима деле карте,бар онима који су редовни. |
то је то о чему ја причам, нису делије само групе, него сви ми који долазимо а нисмо чланови група не умањујем учешће група, ал не сме се заборавити ни учешће појединаца, који не желе да се поистовећују са групама... |
|
| Back to top |
|
 |
Ljubazni Vodoinstalater ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 16 Jun 2012 00:14 Post subject: |
|
|
|
Јел сте ви стварно толики дебили ил се само правите дебили да људима дижете притисак? Јел ви мислите да те групе имају 3 иљаде чланова? Ако сте редовни, ко што кажете да јесте онда неке ствари не треба да вам се цртају (ваљда). Нисте знали дал се иде на прошлу текму? Па што ниси дошо до Пионира да видиш? Није на крај света, па да не може да се стигне.
Јел сте били данас до хале у железнику? Јел сте пробали да уђете некако?
Људи се постављају као да су центар света. Сви би да седе, ладе јаја, а кад им се јави онда да дођу. Па не иде то тако. Не може све на готово. |
|
| Back to top |
|
 |
Звездинодете ДЕЛИЈА јуниор
|
Posted: 16 Jun 2012 00:16 Post subject: |
|
|
|
| Звездин Делиј wrote: | | а ево конкретно против стоке у пиониру нисмо ни знали да се иде |
За ово само да казем - било је бар 200 људи испред пионира који су досли а да их није нико није позвао, и то без карата, а усли су унутра. Не треба цекати да те неко зове, одес, видис...и углавном се то добро заврси.
И није истина да карте добијају само групе. Добијају они који се стварно потруде за то. И ако не добијес има 101 нацин да се уђе. Ако стварно то зелис.
И РИКО сто прица за људ ван група...како мислис да се изведе то, да се иде по именику и да се зове, не разумем? Ако си ту вец тако дуго, и цесто, као сто прицас, сигурно си упознао неке људе, и они тебе, и остварио неке контакте. Зови, цимај се...нико те неце одбити, ни за информацију, ни за карту.
Јебига ово сад постаде фраза, али то је највеца истина: Прави људи пронађу нацин, ови други оправдање...
П.С. Нисам у групи. |
|
| Back to top |
|
 |
Генералштаб Стара гарда
|
Posted: 16 Jun 2012 06:16 Post subject: |
|
|
|
| Дебели wrote: |
Генералштаб, могао би мало да спустиш лопту на земљу, немаш тапију на мишљење ЗВЕЗДАША, не ултраса, па да их напушаваш како се ко јави. Не воле они Звезду мање од тебе, само гледају неке ствари другим очима. То је то, даљу дискусију не желим, ако хоћете наставите. |
А ти би могао да постанеш модератор овог сајта на месец дана бар-не треба више...па да те питам после тога како ћеш да причаш са оваквима и како ћеш да се постављаш према њима!
То што је неко звездаш...не значи да може да дође овде да силује тастатуру и да се понаша овако како се понаша Рико.А намерно му се сад остављају коменатари,јер међу ових 5000 регистрованих,ко зна колико има сличних њему.Па на једном да направимо пример који ће да послужи за остале.Ово је једини разлог што је остављељно ово што је писао...иначе,само је штету направио групи оваквим писањем,па и Звездашима...својим размишљањем.И таквве глупости никада неће стајати на овом сајту јер смо ми далеко од тог размишљања на колективном нивоу!Покушаш једном да му објасниш лепо...два пута...три...ако не,довиђења!!!То важи за сваког следећег!А ти ако мислиш да треба да му се титрају јаја да се случајно не наљути...то је твоја ствар!Много људи воли Звезду,па не долазе овде да малтеретирају људе!Или су барем разумни кад им се 3 пута за редом објасни нешто!
Овај форум и јесте толико посећен и битан за трибину нашу...баш зато што се зна ред!Тако је било...тако ће и бити! |
|
| Back to top |
|
 |
OlegDS ДЕЛИЈА сениор

|
Posted: 16 Jun 2012 07:50 Post subject: |
|
|
|
| Генералштаб wrote: |
То што је неко звездаш...не значи да може да дође овде да силује тастатуру и да се понаша овако како се понаша Рико.А намерно му се сад остављају коменатари,јер међу ових 5000 регистрованих,ко зна колико има сличних њему.
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
незнани ДЕЛИЈА
|
Posted: 17 Jun 2012 10:15 Post subject: |
|
|
|
Трећа утакмица плеј-офа
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|