DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 209, 210, 211  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KOHAH
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 15 Oct 2002
Posts: 304
Location: Београд

PostPosted: 03 May 2009 08:43    Post subject: Reply with quote

Генералштаб wrote:
Патриота wrote:

А пре 200 људи у копу нас је било по 20 000...али добро, није ствар у повећавању и смањењу људи, него треба да се људи навуку на стадионе. Нешто треба да их привуче. Ти људи што не мрдају дупе нису ни свесни шта раде, не знају они колико штете клубу, и колики шамар задају истом. Пре је фудбал привлачио људе, па кад су већ привучени, навијање и цела атмосфера их заувек ту закопа. Данас ништа не може ни први пут да их доведе на стадион...прост не постоји разлог. Када сте задњи пут негде чули ''први пут на маракани''?! Ја нисам скоро, а пре 20 година, свака утакмица је имала 100 нових човека, и слоган први пут је одјекивао широм Србије. Неки од тих људи доживотно остану ту где су први пут пронашли себе, неки не, али број се обнавља, расте, не престаје...данас је тешко навести неког да се прикључи, помогне,...свако гледа своје дупе, и никога нико и ништа не занима. Организација и рад наше трибине је на завидном нивоу, али није до нас, него је до људи са испраним мозговима пуним мислима ''ма ја сам најпаметнији''. Не треба стати, заувек ћемо покушавати, и када не буде било никакве наде, али ја сам просто разочаран одговором народа, овим срамни одазовом и бесконачном непоштењу према највећем клубу са овик простора. Нема престанка, непа посустајања.

ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА!

Све је то тачно што си написао..имамо тежак задатак.Много је битно да то наши људи схвате...да имају представу коју тежину има ово што радимо...да би још озбиљније сви пришли овој причи.
Трагедија је и то што Делије раде посао за који неко, у ФК Црвена звезда, прима плату. Дотле је дошло браћо, а сутра нема ни хвала да ти кажу. Тана прича о "држава треба да реши проблем са навијачима", а Делије Звезди доводе публику на стадион.
Извињавам се што се јадам, уместо да бодрим. Преко својих разочарења, преко својих унутрашњих колебања, преко свих непријатности морамо да истрајемо у овоме. Звездаши, не посустајте. Поред свих недаћа, апелујте и зовите људе да дођу на стадион. Утакмица се игра док судија пиштаљком не одсвира крај.

До победе!!!
_________________
Хуссе интернет петшопТим: Megak
okoje *
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Kordunas
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 18 Feb 2009
Posts: 628
Location: Sever Marakane

PostPosted: 03 May 2009 09:41    Post subject: Reply with quote

Прошлог викенда против Борца смо повели једног другара који је био први пут на Маракани и одушевио се,доћи ће и сл викенд због добре атмосфере на Северу!Мислим да већ од данас треба да се окренемо следећој утакмици на Маракани и како довести што више људи,како им објаснити да је сада најважније,а не да остају код куће и гледају Манчестер,Барсу,опијају се по крају,а кад их сретнеш пуна им уста Звезде...И чини ми се да треба истаћи на сваком месту(летку,плакату,форуму,фејсу) да је улаз на Север 100 динара,јер такав смо народ да то многима значи и да им је цена карте пресудна...
_________________
ВОСТАНИ СЕРБИЕ!
Back to top
View user's profile Send private message
Света
ДЕЛИЈА


Joined: 22 Sep 2008
Posts: 238
Location: Шабац

PostPosted: 03 May 2009 16:14    Post subject: Reply with quote

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=05&dd=03&nav_id=358565


Тас на ваги!Надам се!За само нашу Звезду црвену!
_________________
Од рођења мог,није прошо' без имена твог,ни дан,ни година,Звездо Црвена!
Back to top
View user's profile Send private message
Психоделија
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 01 Mar 2009
Posts: 45

PostPosted: 03 May 2009 21:24    Post subject: Reply with quote

Ако је ово тачно,а ускоро ћемо и сазнати,одличн вест.
Тек сада се види ко воли Звезду и коме је најтеже да гледа шта нам се дешава са клубом!!!А то су исти они људи које је наша бивша управа терала са Маракане,знате на шта мислим.Свакако одличан потез било би добро и ако би ми ту могли нешто да уридимо,али полако.Ово треба да нам буде мотив да будемо истрајнији,бројнији,јачи.Ајмо бре сада Делије,на муци се познају јунаци!!!
Back to top
View user's profile Send private message
МедакIII
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 14 Nov 2008
Posts: 576
Location: Београд

PostPosted: 04 May 2009 09:18    Post subject: Reply with quote

После среде и за нас најважнијег меча на такмичарском плану до сада у овој сезони,имамо првенствену утакмицу на нашој маракани.мислим да није потребно говорити колико је она битна за наставак наше акције и доказивање да је карабурма била само лош дан за нас.због тога људи мора се почети још данас са позивањем људи да дођу и да подрже клуб када је у најтежој ситуацији.зато делије телефоне у руке,плакате,цимајте другаре,познанике ма све којима је звезда у срцу.
још нешто би било добро,да се сазна што пре када је утакмица.да ли ће због купа да се игра у недељу(што би било боље јер поједини људи раде суботом) или као по распореду да буде субота.знам да је лига каубојска и да раде како и шта хоће али...
ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Idemo delije
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 11 Dec 2007
Posts: 753
Location: 11050

PostPosted: 04 May 2009 14:57    Post subject: Reply with quote

Gospodin Dobrivoje Tanasijević - Dan Tana, predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji je nedavno podneo ostavku na tu funkciju, predstavljaće naš klub na Regionalnom sastanku Evropske klupske asocijacije, koji će se 14. maja održati u Pragu. Sastanak radne grupe ove asocijacije, čiji je predsednik Joan Laporta i koja ima 103 člana sa pravom glasa, a među kojima je i predstavnik Fudbalskog kluba Crvena zvezda, gospodin Dobrivoje Tanasijević - Dan Tana, kao ravnopravni član, sa mandatom od 3 godine, obuhvatiće brojna fudbalska pitanja za područje Južne Evrope.

Istovremeno, važno je napomenuti da je celokupna organizacija u okviru FK Crvena zvezda, bez obzira da li se radi o predstavnicima Radne zajednice, koji su u stalnom radnom odnosu ili članovima Uprave kluba, koji su u ostavci, apsolutno i svakodnevno sve svoje profesionalne obaveze ispunjavaju i daju doprinos normalizaciji situacije u FK Crvena zvezda i pripremanju i organizaciji Skupštine kluba, koja je zakazana za 8. jun. Pored Generalnog sekretara Saše Kozića i Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda u ostavci, Dobrivoje Tanasijević - Dan Tana, svakodnevno dolazi u Klub i pomaže sportskom direktoru, Generalnom sekretaru i tročlanoj komisiji da se što bolje pripremi i organizuje Skupština FK Crvena zvezda


Господин наставља да нас брука чак и по европи... Embarassed Embarassed Embarassed
_________________
Донирај,помози!
ФОНДАЦИЈА ДЕЛИЈЕ
105-3206-14
Back to top
View user's profile Send private message
Победник
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 06 Jan 2009
Posts: 250

PostPosted: 04 May 2009 15:33    Post subject: Reply with quote

Бивши играчи на "Маракани" у уторак

Бивши играчи ФК Црвена звезда обратиће се јавности у уторак у 13.45 на стадиону како би пружили подршку играчима и клубу у ситуацији у којој се налази.

На конференцији за медије говориће Драгослав Шекуларац, Ратомир Дујковић, Владимир Петровић Пижон, Иван Аџић и Владан Лукић
. О чему би бивши играчи могли да говоре на конференцији за медије Б92 је најавио још у недељу текстом " Играчи за спас Црвене звезде".

Да је финансијска ситуација у клубу алармантна познато је већ неко време, међутим размере беспарице биће познате тек уласком значајније финансијске "ињекције" у клуб.

Београдски дневни лист "Борба" преноси, навијачи су 1. маја "посетили" клуб и дали рок Саши Козићу да напусти клуб до краја празника. Иако је из Звезде тражена помоћ полиције како би се запослени у клубу заштитили од незваних гостију попут менаџера који покушавају да разним притисцима добију од службеника папире којима се потврдује да су "њихови" играчи слободни - МУП није показао жељу да макар једну патролу пошаље на "Маракану" и заштити запослене у клубу.

Београдски дневник преноси и да у клупској амбуланти више нема лекова, завоја, чак ни фластера. Клупски лекари шаљу фудбалере који се повреде код пријатеља како би им била пружена најминималнија здравствена нега.

Последњег дана априла отказ је дало професионално обезбеђење, а од понедељка "Маракану" неће обезбеђивати ни Удружење пензионисаних припадника МУП-а које то ради деценијама. Са "Маракане" одлази један по један службеник, а питање је дана када ће све фирме које је Звезда изнајмљивала за обављање појединих послова престати са радом.

Спортски директор Илија Ивић се тек јуче вратио у Београд уз Атине где је провео првомајске празнике. Уз екипу је остао само тренер Чедомир Јаневски који из помоћ Коромана, Лазетића и Милијаша покушава да организује екипу и да како - тако часно заврши првенство.
Back to top
View user's profile Send private message
Ултрас Ментал
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 26 Apr 2009
Posts: 281
Location: на зипи...

PostPosted: 04 May 2009 16:37    Post subject: Reply with quote

Видео сам пар тагова " Сви на стадион " у потпису ДС89, на петљи, код Арене... Чак на једном месту, није стало све великим словом, па пише СВИ НА СТАДИон Very Happy

Нема везе, само напред са акцијом... МОБИЛИЗАЦИЈА ТРАЈЕ!
Back to top
View user's profile Send private message
Kordunas
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 18 Feb 2009
Posts: 628
Location: Sever Marakane

PostPosted: 04 May 2009 16:38    Post subject: Reply with quote

Ево ја сам покушао да саставим текст за летак,ако ваља ви га користите или мало допуните,измените па да штампамо и делимо,лепимо...

Делије,Звездаши,симпатизери наша Црвена Звезда се налази у најтежој ситуацији од свог оснивања,нашем клубу који сви волимо и којим се поносимо је потребна огромна подршка у следећим мечевима.Масовним појављивањем на стадиону помоћи ћемо клубу како грлом и длановима,тако и финансијски куповином карата.Није довољно изјаснити се као Звездаш,а појавити се на стадиону 2 пута годишње,Звезда се воли свакога дана,бодри сваке суботе без обзира на резултате и противника!Београђани,Звезда је у вашем комшилуку,град са 2,5 милиона становника мора да даје велику подршку најтрофејнијем клубу,клубу који је СИМБОЛ БЕОГРАДА и СРБИЈЕ,клубу који нам је донео много радости и среће,чији музеј је препун трофеја и који је проносио СЛАВУ НАШЕГ ГРАДА И НАШЕ СРБИЈЕ ШИРОМ ЕВРОПЕ!Зар ћете му сада окренути леђа када грца и дави се,а ви пролазите поред њега свакога дана и гледате све то!?Звезда је Север,Звезда је сваки онај играч који је прошао кроз клуб,Звезда је сваки онај човек који се радовао њеним победама и плакао од среће након пенала у Барију,Звезда је сваки онај човек који седи код куће и радује се победама и тугује када Звезда изгуби,Звезда је сваки онај човек који данас чита новине и тугује због трагичних наслова о нашем клубу,Звезда су сви они који су крочили на Маракану да је бодре,зато сви ви који седите код куће,блејите у крају,у кладионици,у кафићу,читате те исте новине дођите да бодримо наш клуб и у добру и у злу,будимо СВИ ЗАЈЕДНО део промена,део навике да се долази на стадион јер осећамо да тако треба чинити,да је то једина исправна ствар у овом тренутку,да је то позитивна ствар којом чинимо много за СПАС ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!Улазнице за Север су 100 динара,остале трибине су мало скупље,наше мало-Звезди ће да значи много,зато СВИ НА СТАДИОН!
_________________
ВОСТАНИ СЕРБИЕ!
Back to top
View user's profile Send private message
Idemo delije
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 11 Dec 2007
Posts: 753
Location: 11050

PostPosted: 04 May 2009 16:57    Post subject: Reply with quote

Кордунаш, леп је текст, свака част за труд, али оволико откуцати не би се звао летак, него билборд. Very Happy
_________________
Донирај,помози!
ФОНДАЦИЈА ДЕЛИЈЕ
105-3206-14
Back to top
View user's profile Send private message
Kordunas
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 18 Feb 2009
Posts: 628
Location: Sever Marakane

PostPosted: 04 May 2009 17:06    Post subject: Reply with quote

Па брате летак није исто што и плакат,ово стаје на папир и то по 2 могу да се штампају на А4 формату,ја сам само покушао да помогнем,можете га ви скратити,изменити,мени свеједно,можете искористити неке делове па саставити још бољи,то је небитно,битно је да нешто урадимо по питању масовног доласка на стадион,ово и треба да буде заједнички труд свих нас,а не да се 20 људи цима око целе ствари...
_________________
ВОСТАНИ СЕРБИЕ!
Back to top
View user's profile Send private message
николаБГ
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 12 Mar 2005
Posts: 968

PostPosted: 04 May 2009 20:41    Post subject: Reply with quote

Кордунаш добар текст, али не за летак, јер на летку свака реченица мора да убоде у центар и да пре свега СВЕ БУДЕ САЖЕТО. Људи не читају дугачке текстове, једноставно
Back to top
View user's profile Send private message
Маркони
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 13 Feb 2009
Posts: 54

PostPosted: 04 May 2009 21:47    Post subject: Reply with quote

Добар је текст, ево предлог како да допре до осталих људи, нека свако ко има штампач одштампа лепо ово и крене да убацује по зградама у оне сандучиће на улазима, већа је вероватноћа да ће неко прочитати него да на нету избацујемо та саопштења и позиве.
_________________
ПРАВДА за Уроша!!!
Back to top
View user's profile Send private message
urosh.nbgd
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 20 Apr 2009
Posts: 48

PostPosted: 04 May 2009 22:10    Post subject: Reply with quote

Idemo delije wrote:
Pored Generalnog sekretara Saše Kozića i Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda u ostavci, Dobrivoje Tanasijević - Dan Tana, svakodnevno dolazi u Klub i pomaže sportskom direktoru, Generalnom sekretaru i tročlanoj komisiji da se što bolje pripremi i organizuje Skupština FK Crvena zvezda





Ово је, реално, за сваку похвалу !!
Back to top
View user's profile Send private message
Генералштаб
Стара гарда


Joined: 21 Sep 2004
Posts: 13147

PostPosted: 04 May 2009 22:29    Post subject: Reply with quote

Ма шта је за похвалу????
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 209, 210, 211  Next

View previous topic :: View next topic
Page 17 of 211

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop