DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

УРБАН, САВРЕМЕН?!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Crazy north
View previous topic :: View next topic  
Author Message
радован
Стара гарда


Joined: 07 Apr 2003
Posts: 2043
Location: Нећу да ти кажем ћелави!!!

PostPosted: 29 Dec 2006 14:22    Post subject: Reply with quote

Још једна ставар у вези глобализације.....опасности која долази са запада.
ТУ се прича о слободама бла бла бла....а све је у ствари кавез.

"не бојим се смрти и боли, бојим се кавеза и времена које ћу провести док се не навикнем на решетке, а онда ће ми воља и снага за јунаштвом нестати"
Back to top
View user's profile Send private message
Амбасадор
Ветеран


Joined: 09 Mar 2004
Posts: 1046
Location: Пимлико

PostPosted: 29 Dec 2006 15:29    Post subject: Reply with quote

radovan wrote:
Дечко је паметан, рекао је неке паметне ствари....типа бусање у груди стварима за које не знају ни шта представљају....тотално не познавање културе историје итд.


Да, он је велики познавалац историје и културе, кад изједначава Четнике у муџахедине, као да су једно другоме пандан.

"Жеља му је благостање запада" - а дечко није у животу изашао са Балкана, а камоли осетио живот и "благостање" запада, а изражава љубав према тим "вредностима". То је много горе него ти што се "бусају у груди" а не знају историју.

А што се тиче осталог, слажем се с Радованом. Very Happy
_________________
Мила мајко не жени ме млада,
кад ме жени Рачића бригада.
Back to top
View user's profile Send private message
п дубаи
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 30 Mar 2006
Posts: 941
Location: Догодине на Газиместану!

PostPosted: 29 Dec 2006 15:59    Post subject: Reply with quote

Ambasador wrote:
Да, он је велики познавалац историје и културе, кад изједначава Четнике у муџахедине, као да су једно другоме пандан.



Да их само он изједначава... Знамо да усташка и муџахединска јавност већ годинама раде на томе да убризгају народу у главу то да су Четници били зли, брадати злочинци. Знамо да упорно повлаче паралеле између Четника и усташа, Драже и Павелића итд. То што њихова јавност ради ме не чуди али ме из дана у дан све више шокира наша јавност и наши медији што упорно прате тај модел, што упорно блате нашу историју и наше јунаке. Ееееееј бре па јел он зна да су Четници били Краљева војска, јел он зна ко је био Дража Михаиловић, ко је био Драгослав Рачић? Јел он зна да су скоро све Четничке војводе храбро погинуле или били стрељани од стране комуниста и усташа? Он се у усуђује да такве људе и такве јунаке који су животе дали за Србију пореди са Динком Шакићем или неким муџахедином из Ирана. Никад они то не раде отворено, не пореди их он отворено у тексту али то се примети између редова. Иста је ствар са свим другим западним медијима. Никада нису директни већ подсвесно прогуравају своје урбане, модерне, кул, толерантне болести. Марчело, срамота си за своју нацију ЕВРОПСКИ ЧОВЕЧЕ!!!

Може нас и да боли курац за све ово. Ипак је он у нашим очима један небитни репер. Али замислите колико људи ово чита, колико људи гледа тај јебени Б92 и колико им исти испира мозгове сваки дан. Страшно, иде нам земља у курац кад је медиј који се највише прати У92. Не би ме чудило да ускоро на њиховом програму све више слушамо изразе покупљене од њихових усташких колега као нпр. "великосрпска агресија" "домобрански рат" или "четниче хорде". Семе вам се затрло свима!
Back to top
View user's profile Send private message
БиП
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 06 Dec 2005
Posts: 258
Location: Београд, Краљевина Србија

PostPosted: 29 Dec 2006 22:44    Post subject: Reply with quote

Ма у праву је Марчело, сигуран сам да би се и моји пријатељи увредили ако бих истицао своје националне ставове...

...када бих се дружио са муџахединима Rolling Eyes
_________________
Колумбо, јебем те радозналог!!!
Back to top
View user's profile Send private message
petar-DELIJE024
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 20 Jul 2004
Posts: 668
Location: у сред среде

PostPosted: 30 Dec 2006 00:32    Post subject: Reply with quote

Проблем је у томе што има толико људи који се бусају у груди да су им већ поплавеле, па долази до генерализације и стереотипа, на исти фазон на који су сви навијачи стока... А проблем је и у томе што људи којима је доста свог могућег бусања претерују. Погледајте овај текст.. Дечко се насрао к'о фока, стварно је претерао. Слажем се ја да има много људи који се декларишу као ултра гига мега Срби, а не знају Оче наш нпр. , али да кад истакнеш заставу своје државе и будеш етикетиран, и још испаднеш шовиниста(тако испада по њему), заиста не могу да укапирам. Тужно ми је када видим да се честити Срби, стављају у исти кош са таквим будалама. Не сматрам ја њега ни за издајника, нити за страног плађеника али је, брате мили, претерао стављајући све људе са израженом националном свешћу у исти кош са моронима који немају благе везе са српством.
_________________
У борби истине и лажи, правде и неправде, неутралност значи помагање зла!
Back to top
View user's profile Send private message
MC MaC
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 17 Sep 2006
Posts: 863
Location: Променљива

PostPosted: 30 Dec 2006 13:51    Post subject: Reply with quote

У најкраћим цртама то вам је мали буђави искомплексирани ретоња.
Ко га је видео-зна.
Са овим је баш лепо употпунио моје мишљење о њему.
_________________
http://www.youtube.com/watch?v=UQfR2xMX3to&feature=related
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BodoniuS
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 29 Aug 2005
Posts: 420
Location: Београд

PostPosted: 30 Dec 2006 17:14    Post subject: Reply with quote

Кад већ помињемо четнике, није ствар у Дражиним честитим четницима и ЈВО, већ о неким који су учествовали у последњем рату и који НЕ ЗАСЛУЖУЈУ да називају себе четницима.
Укаљали су образ јуначког четничког покрета и требаће још много времена да се тај исти образ опере.

Додуше, Едо Снајка претерано сере кад изједначава четнике и муџахедине.
_________________
Поново долази наша ера!
Back to top
View user's profile Send private message
paul_bsr
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 07 Dec 2006
Posts: 5

PostPosted: 30 Dec 2006 23:07    Post subject: Reply with quote

p dubai wrote:
Зар је могуће да у Београду има све више и више клинаца који су у фазону тренерке са мало задигнутим ногавицама да се виде беле чарапе icon_zid И ти такви који су у том клош фазону долазе на нашу трибину, и то су углавном деца која се "ложе на север" јер мисле да тиме себи дижу репутацију и да су због тога опаснији. Е такви клошари су у стању и да избоду и да праве друге не-навијачке глупости.



...pa jbg...90e se vracaju...ali to sto kazes si upravu...to sto misle da su jaci ako su na severu!!!!!
_________________
Viva La Las Padina's
Back to top
View user's profile Send private message
ултраБГ
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 02 Jul 2005
Posts: 310
Location: Београд

PostPosted: 30 Dec 2006 23:32    Post subject: Reply with quote

Прочитајте овај текст, врло је занимњив, то је одговор једног репера на онај тект из марчеловог блога.

Говно је најтраженија намирница у Србији, неки је једу да би живели, а неки живе да би је јели, па нам је потрошачка корпа јако јефтина узимајући у обзир њен већински садржај. Ова прва врста
људи је много опаснија од друге, јер је њима живот у директној кореспонденцији (да користим модерне термине, као прави модеран човек, да не кажем Србин, да не бих увредио фанове утемељивача "великог брата") са горе наведеном намирницом, па је конзумирају у великој мери, а чак ни Динкићева парола "купујмо домаће!" их не би поколебала у том обреду, јер је ипак питање
живота и смрти. "Бунт" - јако лепа реч, која заправо у данашње време представља симболику омладине и њене "демократске опредељености", па је сама реч искоришћена као добар изговор за сваку мисао која се коси са ставовима неистомишљеника. Но бунт је понекад само маска, која покрива лице лицемера, ал се на њој увек нађе отвор за усне, кроз који се могу обављати одређене радње, а да притом задржиш емоцију маске.
У ери "великог брата", "секса и града" и осталих "висококултурних" вредности, које унапређују нашу културну баштину и уносе нову ноту у симфонију живота једног неоствареног 30-годишњака, који у цвету своје младости промовише неке нове "урбане врхове", недостижне нама обичним смртницима, имамо случај уметника, утемељивача "слободног размишљања", који представља једну "слободну Србију",
доступну свакоме ко цени његову уметност, али тако недостижну онима који се баш и не слажу са том визијом. Велика је уметност, стати између две стране, бити неутралан, а опет заступати неки свој став, који је врло флексибилан, да употребим још модернију реч -компромисан, и тако бити, што би народ рекао, "на прст у дупе" са свима и ником се не замерити. Но доста сам био апстрактан, време је да пређем на тему овог састава... Амин

"Посејдон" - клуб у коме сам имао прилике да наступим, пред широким аудиторијумом, који је нестрпљиво исчекивао наступ Марчела, Београдског Синдиката као и Бед Копија. Организатор те вечери је био Паја Кобазз, који је тај наступ искористио за промоцију своје робне марке "Четникс", која је изазвала пометњу на просторима бивше Југе, некад захваћене грађанским ратом, потпуно разумљиво, јер неком од саме помисли на ту реч није до шале, а да не залазимо у политику. На бини је била окачена, поред натписа "Четникс", застава републике Србије, ал је на инсистирање Марчеловог менаџера скинута одатле, са образложењем да у комбинацији са поменутим натписом изгледа увредљиво по друге народе бивше нам републике, где се одржавају гаже. Натпис "Четникс" се није могао уклонити, јер је нелогично уклонити име организатора концерта, али име организатора је свим учесницима било познато од раније, па се и
могло све то очекивати унапред. То наравно ником није засметало, па чак ни свесрдном браниоцу "братства - јединства", који у Бања Луци виче: "За Републику Српску и Србију!", а у Мостару репује "Сузе",
држећи се панично сламке спаса, тј својих пријатеља из Босне и Херцеговине, који му представљају оправдање за све што учини и изусти. Неке ствари се срећом никада неће променити, као ни "Бамби Плазма Кекс", па можемо очекивати прегршт дивних концерата, на коме ће се публици бирати списак песама у зависности од њиховог националног идентитета, тако ће нпр "Кућа на промаји" бити задња на репертоару у Загребу и обрнуто у Бања Луци или Београду, ал то је само песма, кажу: "ко пева, зло не мисли", али изгледа да реповање и певање немају везе једно с другим. "Толеранција" - то је оно на шта се позивају дежурни "кул ликови" у недостатку било ког другог аргумента, који би био довољно убедљив да оправда скидање заставе са бине, чија присутност не ремети ништа иако није неопходна. Коме смета застава републике Србије у сред главног града исте? Некоме ко ће сутра да купи карту за церт у Сарајеву? Не бих рекао. Љубав за своје, не производи мржњу за остале, ако је иоле искрена. Данас ће се у Србији многи људи повести за речима интелектуалца, верујући у искреност свега што напише, не познавајући ниједан сегмент његовог приватног живота, ал слепо верујући у све што он каже, јер важи за паметну личност и одлично се служи језиком, као главним оружјем у борби са неистомишљеницима, а то је највеће идолопоклонство, јер се народ
окреће за новим "просветитељем нације". У моменту кад је Феђа из Београдског Синдиката скандирао да се застава враћа, осећао сам се као највећи шљам ове земље, који се ограђује од свог порекла и слепо прати "идејног вођу" чији се поступци директно везују за целокупну екипу, а пошто се ни дан данас не питам за мишљење, па чак ни за оно, ко ће да буде гост на нашем заједничком издању и због чега, онда стварно желим да се оградим од мишљења
мог драгог пријатеља, који ме једном оставио на цедилу и нестао, ко разуме, схватиће... Тај исти драги пријатељ, пљујући све што се односило на заставу и догодовштине везане за тај догађај, се фино оградио од Паје и Синдиката, образлажући то као њихову искреност у свему што чине, што баш и није његов лични став, но треба задржати пријатељски однос са свима који сутра могу бити од користи, то је ваљда и став једне угледне телевизије, која у борби против српског кича и шунда прибегава америчком кичу и шунду, али данас је кул бити кул, производ се мора продати, "show must go on". Ако неко мисли да је Флип-Флоп малоумни бескичмењак и марионета за стицање лаких поена, грдно се вара. Неки ће у екипу ући као шофери, аниматори и сви они који дају љубав за овај "нови талас", који је требало да буде нешто друго, а не ходајући циркус. Но брод сви напусте кад он тоне, док су једра широм раширена и ветар добро служи, сви су ту да подрже идолопоклонство и све док то чине, пожељни су у екипи. Слава пролази и одлази, разумем људе, сви јуре неки свој циљ, слепо трче ка успеху, али после оствареног циља, шминка се ујутру скида. Извините што више нећу да се шминкам, гадим се сам себи. Ко разуме, схватиће... Желим вам све најбоље.

PS Напомињем да моји гени потичу баш из БиХ, где су људи велики у сваком смислу те речи, па сам ето и ја, јебига, порасто на 1,92, и извињавам се свима којима то смета и ако им је то проблем.

Волео бих да ово прочитају и б92 подгузијаши, ако је то могуће, па да потврде своју демократску опредељеност, тако што ће ово пустити на тај њихов сајт и потврдити право гласа и слободе мишљења.

Живела Србија!
Back to top
View user's profile Send private message
WheelChairHooligan
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 67
Location: У пм

PostPosted: 02 Jan 2007 19:51    Post subject: Reply with quote

То је писао Флип-Флоп? На основу свих Марчелових песама, одавно сам закључио да је патриота, тако да ме је овај његов текст непријатно изненадио, мислим да је ово једина његова грешка, човек је у великој заблуди. Надам се да ће на време схватити где греши, мислио сам да боље разликује неке ствари... Свашта... Мислим да он уопште није у том "урбаном" фазону, већ је у заблуди као и многи Срби, а до те заблуде су их довели комунисти, као и Срби који се одвратним текстовима и паролама спуштају на ниво усташа и балија (најбољи пример је Баја Мали Книнџа, не знам много о њему, али сам прочитао неке ужасне текстове које православац, частан и поштен Србин никад не би смео да напише. Ако га поштујете због тога што се борио за нашу земљу или тако нешто, онда је то у реду. Кажем, не знам много о њему, само сам прочитао пар текстова, али није у реду спуштање на ниво споменутих непријатеља).

Иначе, шокантна је чињеница да нико од јавних личности није критиковао идиотарију звану "Велики Брат", као и то да је обичан народ олако прихватио ту болештију. Ја сам разочаран.. Најгоре је то што ће да емитују још две сезоне... Срамота! Evil or Very Mad Шта је овом народу? Rolling Eyes

Свако добро.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
MGF
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 13 Aug 2006
Posts: 392

PostPosted: 02 Jan 2007 20:21    Post subject: Reply with quote

ultraBG wrote:
Прочитајте овај текст, врло је занимњив, то је одговор једног репера на онај тект из марчеловог блога.

Говно је најтраженија намирница у Србији, неки је једу да би живели, а неки живе да би је јели, па нам је потрошачка корпа јако јефтина узимајући у обзир њен већински садржај. Ова прва врста
људи је много опаснија од друге, јер је њима живот у директној кореспонденцији (да користим модерне термине, као прави модеран човек, да не кажем Србин, да не бих увредио фанове утемељивача "великог брата") са горе наведеном намирницом, па је конзумирају у великој мери, а чак ни Динкићева парола "купујмо домаће!" их не би поколебала у том обреду, јер је ипак питање
живота и смрти. "Бунт" - јако лепа реч, која заправо у данашње време представља симболику омладине и њене "демократске опредељености", па је сама реч искоришћена као добар изговор за сваку мисао која се коси са ставовима неистомишљеника. Но бунт је понекад само маска, која покрива лице лицемера, ал се на њој увек нађе отвор за усне, кроз који се могу обављати одређене радње, а да притом задржиш емоцију маске.
У ери "великог брата", "секса и града" и осталих "висококултурних" вредности, које унапређују нашу културну баштину и уносе нову ноту у симфонију живота једног неоствареног 30-годишњака, који у цвету своје младости промовише неке нове "урбане врхове", недостижне нама обичним смртницима, имамо случај уметника, утемељивача "слободног размишљања", који представља једну "слободну Србију",
доступну свакоме ко цени његову уметност, али тако недостижну онима који се баш и не слажу са том визијом. Велика је уметност, стати између две стране, бити неутралан, а опет заступати неки свој став, који је врло флексибилан, да употребим још модернију реч -компромисан, и тако бити, што би народ рекао, "на прст у дупе" са свима и ником се не замерити. Но доста сам био апстрактан, време је да пређем на тему овог састава... Амин

"Посејдон" - клуб у коме сам имао прилике да наступим, пред широким аудиторијумом, који је нестрпљиво исчекивао наступ Марчела, Београдског Синдиката као и Бед Копија. Организатор те вечери је био Паја Кобазз, који је тај наступ искористио за промоцију своје робне марке "Четникс", која је изазвала пометњу на просторима бивше Југе, некад захваћене грађанским ратом, потпуно разумљиво, јер неком од саме помисли на ту реч није до шале, а да не залазимо у политику. На бини је била окачена, поред натписа "Четникс", застава републике Србије, ал је на инсистирање Марчеловог менаџера скинута одатле, са образложењем да у комбинацији са поменутим натписом изгледа увредљиво по друге народе бивше нам републике, где се одржавају гаже. Натпис "Четникс" се није могао уклонити, јер је нелогично уклонити име организатора концерта, али име организатора је свим учесницима било познато од раније, па се и
могло све то очекивати унапред. То наравно ником није засметало, па чак ни свесрдном браниоцу "братства - јединства", који у Бања Луци виче: "За Републику Српску и Србију!", а у Мостару репује "Сузе",
држећи се панично сламке спаса, тј својих пријатеља из Босне и Херцеговине, који му представљају оправдање за све што учини и изусти. Неке ствари се срећом никада неће променити, као ни "Бамби Плазма Кекс", па можемо очекивати прегршт дивних концерата, на коме ће се публици бирати списак песама у зависности од њиховог националног идентитета, тако ће нпр "Кућа на промаји" бити задња на репертоару у Загребу и обрнуто у Бања Луци или Београду, ал то је само песма, кажу: "ко пева, зло не мисли", али изгледа да реповање и певање немају везе једно с другим. "Толеранција" - то је оно на шта се позивају дежурни "кул ликови" у недостатку било ког другог аргумента, који би био довољно убедљив да оправда скидање заставе са бине, чија присутност не ремети ништа иако није неопходна. Коме смета застава републике Србије у сред главног града исте? Некоме ко ће сутра да купи карту за церт у Сарајеву? Не бих рекао. Љубав за своје, не производи мржњу за остале, ако је иоле искрена. Данас ће се у Србији многи људи повести за речима интелектуалца, верујући у искреност свега што напише, не познавајући ниједан сегмент његовог приватног живота, ал слепо верујући у све што он каже, јер важи за паметну личност и одлично се служи језиком, као главним оружјем у борби са неистомишљеницима, а то је највеће идолопоклонство, јер се народ
окреће за новим "просветитељем нације". У моменту кад је Феђа из Београдског Синдиката скандирао да се застава враћа, осећао сам се као највећи шљам ове земље, који се ограђује од свог порекла и слепо прати "идејног вођу" чији се поступци директно везују за целокупну екипу, а пошто се ни дан данас не питам за мишљење, па чак ни за оно, ко ће да буде гост на нашем заједничком издању и због чега, онда стварно желим да се оградим од мишљења
мог драгог пријатеља, који ме једном оставио на цедилу и нестао, ко разуме, схватиће... Тај исти драги пријатељ, пљујући све што се односило на заставу и догодовштине везане за тај догађај, се фино оградио од Паје и Синдиката, образлажући то као њихову искреност у свему што чине, што баш и није његов лични став, но треба задржати пријатељски однос са свима који сутра могу бити од користи, то је ваљда и став једне угледне телевизије, која у борби против српског кича и шунда прибегава америчком кичу и шунду, али данас је кул бити кул, производ се мора продати, "show must go on". Ако неко мисли да је Флип-Флоп малоумни бескичмењак и марионета за стицање лаких поена, грдно се вара. Неки ће у екипу ући као шофери, аниматори и сви они који дају љубав за овај "нови талас", који је требало да буде нешто друго, а не ходајући циркус. Но брод сви напусте кад он тоне, док су једра широм раширена и ветар добро служи, сви су ту да подрже идолопоклонство и све док то чине, пожељни су у екипи. Слава пролази и одлази, разумем људе, сви јуре неки свој циљ, слепо трче ка успеху, али после оствареног циља, шминка се ујутру скида. Извините што више нећу да се шминкам, гадим се сам себи. Ко разуме, схватиће... Желим вам све најбоље.

PS Напомињем да моји гени потичу баш из БиХ, где су људи велики у сваком смислу те речи, па сам ето и ја, јебига, порасто на 1,92, и извињавам се свима којима то смета и ако им је то проблем.

Волео бих да ово прочитају и б92 подгузијаши, ако је то могуће, па да потврде своју демократску опредељеност, тако што ће ово пустити на тај њихов сајт и потврдити право гласа и слободе мишљења.

Живела Србија!

Знаш ли можда гдје се налази тај блог са марчеловим текстом?
_________________
Мршти ми се пуб и његов ортак дрот
Back to top
View user's profile Send private message
MGF
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 13 Aug 2006
Posts: 392

PostPosted: 02 Jan 2007 22:19    Post subject: Reply with quote

Ево нашао сам и тај марчелов блог, само да издвојим један цитат...

Quote:
Branio sam celu akciju na jednom bosanskom forumu iz razloga što ZNAM da to jeste samo zezanje i da zbog toga niko ne treba da se uzbuđuje i povređuje. No, kad su me Edo Maajka i Frenki drugarski pitali da li bi nama bilo smešno da oni naprave majice Mudzahedins, tu je bio kraj. Jbg, ne bi bilo smešno ni najmanje.


Које поређење... Rolling Eyes
_________________
Мршти ми се пуб и његов ортак дрот
Back to top
View user's profile Send private message
mr.proper
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 21 Jul 2005
Posts: 97
Location: круг двојке

PostPosted: 02 Jan 2007 22:25    Post subject: Reply with quote

Пошто ја вероватно нисам најкомпетентнији да причам о тој теми немојте моје мишљење узети као репрезентативно,али морам да кажем да после прочитаних текстова о том догађају мене ипак помало обузима бес и заиста бих волео да тог малог љигавца поног гнојавих гована сретнем негде и у духу најсветлије традиције нашег народа,да се брани кад је нападнут,да му јебем милу мамицу искомплексирану и педерску,јер ипак ове друге'-прве србије има још довољно да би могла да се обречуна са празноглавим дегенерицима који по своје мишљење иду у Загреб или Сарајево где са поносом могу да одћуте то да су по корену и крви Срби,што по срцу и осећањима сигурно нису!

Извињавам се на речнику!
И још једном му јебем мајку милу!
_________________
добро дошли у земљу ћирилице
Back to top
View user's profile Send private message
Stella e basta!
ДЕЛИЈА


Joined: 28 Dec 2004
Posts: 152

PostPosted: 03 Jan 2007 01:03    Post subject: Reply with quote

p dubai wrote:
Знамо да усташка и муџахединска јавност већ годинама раде на томе да убризгају народу у главу то да су Четници били зли, брадати злочинци. Знамо да упорно повлаче паралеле између Четника и усташа, Драже и Павелића итд.


Нажалост ово није баш тачно. То су почели да раде још 1945., не усташе и муџахедини него моји и твоји рођаци, комшије, пријатељи, Срби са Косова, из Крајине итд., сви они који су били заведени комунистичким злом (и још увек има много таквих).

То је узрок свих наших несрећа данас (мислим на комунистичку варку која је обузела огроман део српског народа).


Да пређем на другу тему. Желео бих да ми неко објасни, каже ако зна, нешто више о момцима из Бг. Синдиката. Не слушам баш ту музику па нисам сигуран да ли су момци баш национално опредељени или само тако привлаче масу? Знам ону песму где пљују Хрвате, Борку, геј-параде а онда их после видим да снимају спот на Б92.

Значи занима ме да ли су националисти, да ли су имали неких потеза, гестова којим би то потврдили?
Back to top
View user's profile Send private message
Stella e basta!
ДЕЛИЈА


Joined: 28 Dec 2004
Posts: 152

PostPosted: 03 Jan 2007 01:12    Post subject: Reply with quote

radovan wrote:
Дечко је паметан, рекао је неке паметне ствари....типа бусање у груди стварима за које не знају ни шта представљају....тотално не познавање културе историје итд.


Немој на основу овога да закључујеш да је паметан. Није то он сам закључио, изјаве овог типа су већ постале клише.
То је добро позната ствар свима, већ јако дуго, само што сви ти идиоти (НВО, разноразне ''демократе'' и сви остали антисрби) понављају то као папагаји.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Crazy north All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

View previous topic :: View next topic
Page 6 of 10

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop