DELIJE.net Forum Index www.DELIJE.net
Форум ДЕЛИЈА - навијача Црвене Звезде
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Потези нове управе
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Фабрицио
Ветеран


Joined: 04 Jun 2006
Posts: 1379
Location: Трибина "Бранислав Зељковић Зеља"

PostPosted: 25 Aug 2006 11:23    Post subject: Reply with quote

Модератори,закључајте лепо овај топик па да се типови попут овог настија носе у п.м.
Пун ми је вас што жалите за спортским причама...ајде маните се и жигића и јоксе,и пиксија и ко ће где да иде...Много је битније да се исправе ствари које тренутно не ваљају на северу,и да постанемо још бољи...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nasty-Boy
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 21 Aug 2006
Posts: 25
Location: USA

PostPosted: 25 Aug 2006 13:06    Post subject: Reply with quote

@Fabrizio
Sto se tice ispravljanja stvari na severu to stoji,ali ne kontam kako te boli kurac ko ide ko ostaje,mislim da ni jednom navijacu Zvezde nije svejedno kada cita u novinama da ide Bisevac,jer je sada postao igracina.
Barem ja u tom trenutku osjecam bes prema upravi sto mora da proda tako dobrog igraca,nekom Lensu za 2.5 miliona.
Pa nisam ja spominjao prodaju igraca prvi,neko kada sam vidio da se masovno spominje cisto sam izneo svoje misljenje.I drugo kakva je nova uprava ne mjeri se samo time da li ce ostaviti grb,da li ce mijenjati tradiciju i sl,nego i kako radi sa igrackim kadrom.Sada moze doci neki trener koji ce ostaviti sve isto,reci tradicija se ne treba prekidati i sl,i pricati kako niko od turaka nece prelaziti u Zvezdu,i onda proda sve igrace koje iole vrijede,i sada recimo treba postovati takvog covijeka i reci da on vrijedi i da radi za dobro CZ.Mislim nije da nije bitno ovo prvo,ali je bitno i drugo.
Back to top
View user's profile Send private message
RayBan
ДЕЛИЈА


Joined: 07 Jan 2005
Posts: 222

PostPosted: 25 Aug 2006 14:01    Post subject: Reply with quote

Alo bre ja sma potegao pitanje "odlaska" igraca ali to nisam postavio da bi mi raspredali sad ko treba da dodje i ko da ode jednostavno sam postavio ovde jer se u ovom Topicu radi o "novoj upravi" i o njihovim potezima u FK i takodje smatram da treba da snosi odgovornost u slucaju slabog rezultata upravo zbog ove rasprodaje igrackog kadra.
_________________
-------------------------------------------------------

Uhvatili panduri klinca kako obija trafiku.
• Mali, najeb'o si! - kaže mu pandur.
A klinac će na to:
• Ma jebaću ti mamu kad postanem ministar!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
песнаја
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 15 Oct 2002
Posts: 519

PostPosted: 25 Aug 2006 14:09    Post subject: Reply with quote

Nasty-Boy wrote:
ni jednom navijacu Zvezde nije svejedno kada cita u novinama da ide Bisevac,jer je sada postao igracina.
.


Shocked Rolling Eyes

sta bre ti pricas???
i sacekajmo prvo te lose rezultate i izostanak trofeja, i do sta kenjanja o pojacanjima
Back to top
View user's profile Send private message
нешо подгориц
ДЕЛИЈА


Joined: 03 Feb 2006
Posts: 240
Location: Подгорица

PostPosted: 26 Aug 2006 07:24    Post subject: Reply with quote

Ja moжда и превише вјерујем Пиксију, aли опет под његовим руковођством се виде неки кораци према напријед.
Жели да улаже у Звезду, али човјек је почео из дебелог минуса,мора да продаје... Confused
_________________
Правда за Уроша !
Back to top
View user's profile Send private message
БиП
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 06 Dec 2005
Posts: 258
Location: Београд, Краљевина Србија

PostPosted: 26 Aug 2006 11:17    Post subject: Reply with quote

Као што рекох, трећа гарнитура сама по себи делује безопасно, али је још један у низу корака који имају за циљ полаку замену профила људи на трибинама. Када саберемо трећу гарнитуру, барјаке са латиничним грбом и "nike" знаком, циркус на прослави титуле, огромне спонзорске цепелине, фарбање лица од стране играча итд. , сасвим је јасно који слој људи бива револтиран и одбијан оваквим потезима, а какав бива одушевљен и привучен на стадион. Наша управа суптилно одвија процес који је гробарска управа много бруталније спровела!
На нама је да игноришемо колико можемо такве потезе, и да останемо на правом путу, али некако ћемо морати да се изборимо са најездом симпатизера која се већ може и овде на форуму приметити...
_________________
Колумбо, јебем те радозналог!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Eribo
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 31 Aug 2003
Posts: 94
Location: Норвешка

PostPosted: 26 Aug 2006 15:17    Post subject: Reply with quote

Сто се тиче продаје играча, нормално је да се осећамо као "попишани" када неко оде, ако није типа Криви , Мудринић и тима слични.

Али људи заборављају неке ствари сто де тиче трансфера. Као прво, ово је реалност ,а не "Фудбал Менагер 2006", тако да паре не падају с неба. Као друго, на све "добијене" паре се плаћа порез. Колико у оваквим случајевима тј. где се врти релативно велика лова, и како се то плаћа у Србији, ја немам појма. Али се сигурно плаћа. Као треће, бивше газде тих играца (случај Бишевац), менаџери (случај Жигић) хоће свој део. Као четврто ту нешто и играчи узимају. И када се све сабере и одузме Звезди можда остане половина или 60 % од првобитне суме.

И када новине узму да пишу "Звезда против милана зарадила преко милион еура", онда се сви питају :"Па где су те паре". Јесте можда пазарила. "Пазар" и "зарада" нису исто.
_________________
Небо је плаво, а Звезда црвена !!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Pikey's pride
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 22 Mar 2005
Posts: 78
Location: Увек уз Звезду

PostPosted: 26 Aug 2006 19:04    Post subject: Reply with quote

Изгледа да управи севају јаја за нас важно им је да се стадион напуни да на Север дођу залутали и маторани који целу утакмицу понављају да је овако била гужва и против Ференцвароша Rolling Eyes а информатор ко додатак реклама у новинама непрочитају и баце!И увек исте изјаве управе после "великих" утакмица,продаја играча итд...
Са овом управом и оваквом селекцијом играча чека се само први пораз у "регуларнијој" МСЛ,па да видимо онда да ли су играчи највећи извор прихода за клуб,какве су "менаџерске" способности управе да се нађу финансије из неког другог извора.
Back to top
View user's profile Send private message
В. Зайцев
Ветеран


Joined: 09 Dec 2003
Posts: 1406
Location: Борча-СРБИЈА

PostPosted: 26 Aug 2006 20:33    Post subject: Reply with quote

Што се тиче новоизмишљених клупских боја, као и коришћења латинице (и притисака за које се, видим, чуло) ствари стоје овако. Ми сви овде можемо до сутра да се позивамо на традицију, српство, очување националног идентитета итд, што се тиче ћирилице, а исто важи и за наранџасте дресове. То нам не вреди много, јелте, јер то је само наш глас, захтев, жеља и сл. Јел` тако? Е па није тако! У статуту нашег СД-а, чији је ФК члан, је све лепо написано и прецизно одређено. За све вас који не поседујете статут цитираћу неке делове.


I ОСНОВНЕ ОДРЕДБЕ

члан 5.

а) Боја Спортског друштва је: ЦРВЕНО - БЕЛА
ц) Амблем Спортског друштва је круг усправно подељен на два поља, од којих је једно плаве боје у коме се налази ћирилични натпис СД, а друго са усправним линијама црвено-беле боје. У кругу се налази штит дијагонално подељен на црвено и бело поље, а у средини штита уграђена звезда са 5 кракова.
д) Логотип Спортског друштва је ћирилични.

Одлуку о промени ознака доноси скупштина двотрећинском већином од укупног броја чланова скупштине.

III ПРАВА, ОБАВЕЗЕ И ОДГОВОРНОСТИ КЛУБОВА - ЧЛАНОВА СД

Члан 16.

Клубови - чланови СД у оквиру реализације послова и активности Спортског друштва имају следеће обавезе:

- да носе назив и ознаке Спортског друштва у складу са статутом Спортског друштва...


Ето вам документовано. Пошто се наш председник клуба јавно изјаснио да су нови дресови његова идеја мени то говори следеће:

- Толико је безобразан да мисли да може да иде против клупског статута, или
- Нема појма о свом послу, има сараднике који такође немају појма где раде, шта раде, шта су њихове обавезе и шта морају да испоштују.

Мени није јасно да неко може да буде толико безобразан и да нам тако гура прст у око. Јебала их и латиница и наранџасти дресови. Јебела их и делта спорт и најк. Јебо их онај ко је смислио оне дебилне најк заставе са латиничним грбом. Тај грб и тај дрес мени апсолутно ништа не значе јер нису моји и не представљају моја уверења и оно што волим.

Не знам колико пратите званични сајт, али... Прелистајте мало по архиви вести и обратите пажњу какве су шалове давали играчима који су потписивали за нас. Па ја стварно не знам колики ментол треба да будеш да би тако нешто урадио.

Па онда будалаштина на финалу купа која се десила јер је оне идиотске мајице радио возач. Ту се не ради само о управи. Није могуће да баш ниједан наш играч не зна колико смо купова освојили. Срамота бре! Па циркус на прослави титуле прошле године... Ја разумем да неко хоће да направи спектакл, али ако нешто не знаш да урадиш, нађи брате некога ко зна свој посао. А не да је мене на трибини срамота због свега онога што се дешава на атлетској стази.

Да не помињем како се односе према људима који су задужили клуб, према нашим бившим асовима, према обичним малим људима који раде у тој нашој Звезди. Ваљда је то тако нормално. Докопаш се власти и онда гураш своје (пријатеље, рођаке...).

Претходна управа је била таква каква је била, али они се бар нису мешали у оно шта не разумеју и нису гушили нове идеје због тога што нису долазиле од њих. Јел знате шта ови раде? Типичан пример је чланство у клубу. Старији са форума се вероватно сећају како је то некада функционисало. Елем, управном одбору је на руке донет комплетно урађен програм и сва папирологија шта и како треба урадити. Значи, прочиташ папире због правне регулације, убациш диск у комп, кликнеш на сетап и то је то. Имаш професионално урађен програм који ће водити евиденцију о свим члановима. Уколико ме сећање не вара, постојала је и опција да се у евиденцију убаце сви чланови од `46. па наовамо, мада је то небитно јер је програм првенствено био намењен да бисмо водили чланство на званичном сајту (то вам је она ставка у менију: мултимедија > е сезона). И шта се деси? Одговоре да им то не треба јер они хоће да почну све од почетка, од нуле!? Па извини, мајку му јебем, а где смо то сада?!? На неком врху или шта? А у ствари се испоставило да су одређени чланови УО стопирали ствар јер им је сметала помисао да би у неком будућем делењу акција клуба (када се донесе тај фамозни закон о спорту) сви ти навијачи, који би на неки начин били чланови клуба, могли да учествују у тој подели акција. То су најобичнији ситносопственички интереси. Никоме од њих није било до бољитка клуба!

Што се тиче распродаје најбољих играча... Овако бих и ја могао да водим клуб. Мало, мало па се прода неко. Овде милка, тамо три, ове две ипо... А дуг нам остаје исти. Извините господине председниче, али тако се клуб не води! Боле мене паја што је тојота дала 40 аутомобила фудбалерима. Јебе ми се баш за то. Ја од спонзора очекујем кеш. Па кад тојота да 5 милки по сезони онда можемо да размишљамо о томе да им дамо једну трибину да се рекламирају (ал` пре тога да среде семафор и озвучење). Ако менаџерлук не може да намакне лову на други начин сем продаје играча... Извини, али теби онда није место на врху нашег клуба. То је једноставно. Или знаш да направиш лову или не знаш. Ако не знаш... Ћао!

Све у свему... Нисам задовољан овом управом!

Извињавам се свима због дужине поруке. Ухватила ме емоција.
Back to top
View user's profile Send private message
Bojan
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 25 Jun 2005
Posts: 97
Location: Tu sam a ti me nevidis

PostPosted: 26 Aug 2006 20:40    Post subject: Reply with quote

Svaka cast Vasili icon_notworthy Sve sto si napisao stoji na mestu,kakvo bre crno menjanje grba u latinici(sory sto pisem latinicom,nije moj kopm),zanima me,tj.mislim da bi vodje trebale da naprave skori susret sa Piksijem,jebem li ga,gde su sve te pare bre.
_________________
............Stop Represiji nad navijacima..........
Back to top
View user's profile Send private message
v
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 10 Jan 2006
Posts: 15
Location: centar

PostPosted: 28 Aug 2006 07:51    Post subject: Reply with quote

Quote:
Претходна управа је била таква каква је била, али они се бар нису мешали у оно шта не разумеју и нису гушили нове идеје због тога што нису долазиле од њих
.

Претходна управа није ни имала идеје сем како себи да стрпају паре у џеп, зато и јесмо ту где смо. Џаја је продао некој баби из Аустрије право на коришћење Звездиног грба, а паре које добију од продаје шалова, реквизита...директно се сливају на његов рачун, клуб нема динара од тога. И за то је Пикси крив?

Quote:
Што се тиче распродаје најбољих играча... Овако бих и ја могао да водим клуб.


И ко има користи од тих пара, Звезда или претходна управа, Ћаласан, Аца Булић и други менаџери? Колико процената ће Звезда добити од Жигића а колико Ћаласан и Џаја? Колико ће Звезда узети пара од Бишевца а колико Аца Булић? Како је Влада Стојковић отишао из клуба? Зашто је претходна управа правила овакве уговоре штештне по клуб? Такви су уговори Басте, Миловановића, Перовића. И Трајковић и Рашковић кад оду већи део пара ће отићи Божовићу, газди Зете. И за то је Пикси крив?

Quote:
Све у свему... Нисам задовољан овом управом!


Зашто, због наранџастих дресова? Претходна управа је уништила клуб, у минусу смо 10 милиона евра, због дила Џаје и "менаџера" од продаје сваког играча клуб узима максимум 30 % , а ти причаш о наранџастим дресовима? И Пикси је крив за то?
Back to top
View user's profile Send private message
В. Зайцев
Ветеран


Joined: 09 Dec 2003
Posts: 1406
Location: Борча-СРБИЈА

PostPosted: 28 Aug 2006 08:39    Post subject: Reply with quote

v wrote:
Quote:
Претходна управа је била таква каква је била, али они се бар нису мешали у оно шта не разумеју и нису гушили нове идеје због тога што нису долазиле од њих
.

1. Претходна управа није ни имала идеје сем како себи да стрпају паре у џеп, зато и јесмо ту где смо. Џаја је продао некој баби из Аустрије право на коришћење Звездиног грба, а паре које добију од продаје шалова, реквизита...директно се сливају на његов рачун, клуб нема динара од тога. И за то је Пикси крив?

Quote:
Што се тиче распродаје најбољих играча... Овако бих и ја могао да водим клуб.


2. И ко има користи од тих пара, Звезда или претходна управа, Ћаласан, Аца Булић и други менаџери? Колико процената ће Звезда добити од Жигића а колико Ћаласан и Џаја? Колико ће Звезда узети пара од Бишевца а колико Аца Булић? Како је Влада Стојковић отишао из клуба? Зашто је претходна управа правила овакве уговоре штештне по клуб? Такви су уговори Басте, Миловановића, Перовића. И Трајковић и Рашковић кад оду већи део пара ће отићи Божовићу, газди Зете. И за то је Пикси крив?

Quote:
Све у свему... Нисам задовољан овом управом!


3. Зашто, због наранџастих дресова? Претходна управа је уништила клуб, у минусу смо 10 милиона евра, због дила Џаје и "менаџера" од продаје сваког играча клуб узима максимум 30 % , а ти причаш о наранџастим дресовима? И Пикси је крив за то?


Нисам знао да је Пикси ангажовао адвоката да га брани на форуму Laughing

1. Прво пажљиво прочитај шта сам написао за идеје па онда коментариши. Што се тиче Џаје, грб није продат већ је на неки временски рок дато право на коришћење. Не кажем да је то добар пословни потез (мени лично се нимало не свиђа), али то није исто. Ти си изгледа Џајићев финансијски саветник када знаш где иду те паре, а?

2. Влада Стојковић?!? Да ли ти уопште знаш када је Влада дошао у клуб? И пошто се толико бусаш да познајеш догађаје иза кулиса, `ајде лепо испричај свима овде како је и зашто Влада отишао из Звезде. Мене је срамота због тога и могу само да кажем јебем ти овакву управу!!! За све остале, оно што је писало по новинама нема благе везе са истином. Уговоре осталих играча вероватно ниси ни видео па ми није јасно зашто их уопште помињеш.

3. Види дечко, наранџасти дресови су само једна од ставки које ме иритирају. Поноваљам ти, пажљиво прочитај све што сам написао и пробај да схватиш. И дуг нам је 8 милки, а не 10. И за годину и више, колико је Пикси на челу, није смањен ни за цент! И да, као председник клуба веома је крив за то! Он ако је планирао да клуб финансира продајом играча, боље да није ни долазио!
Back to top
View user's profile Send private message
v
ДЕЛИЈА јуниор


Joined: 10 Jan 2006
Posts: 15
Location: centar

PostPosted: 28 Aug 2006 09:19    Post subject: Reply with quote

Quote:
Прво пажљиво прочитај шта сам написао за идеје па онда коментариши. Што се тиче Џаје, грб није продат већ је на неки временски рок дато право на коришћење. Не кажем да је то добар пословни потез (мени лично се нимало не свиђа), али то није исто. Ти си изгледа Џајићев финансијски саветник када знаш где иду те паре, а?


Видим да и ти знаш за тај уговор, као и већина редовних на северу, па ме занима зашто њега не коментаришеш? Мени више смета отимање пара од стране бивше управе, него наранџасти дресова.

Quote:
Влада Стојковић?!? Да ли ти уопште знаш када је Влада дошао у клуб?


Влада Стојковић је Звездино дете, дечко који је прошао све селекције и продат је у Земун од исте те управе коју браниш. Та иста управа је склопила дил да га "купи" од Земуна а касније га прода и подели паре. У томе су и помогли "менаџери" који су "пријатељски" убедили Пиксија да га прода.

Quote:
Уговоре осталих играча вероватно ниси ни видео па ми није јасно зашто их уопште помињеш.


Које уговоре? Уговор сваког играча који је доведен за време бивше управе је штетан за клуб а добар за њих и за менаџере са којима се тале.

Quote:
Он ако је планирао да клуб финансира продајом играча, боље да није ни долазио


Први пут у историји знамо колико пара добијамо од спонзора, од Најка 1 200 000, од Апатинске пиваре 600 000 евра. Кад си ти чуо колико пара су давали спонзори за време бивше управе. Јел цео стадион причао како је Цветковић узео 50 000 марака за уговор са Адидасом?

Ова управа продаје играче који имају приватне уговоре са бившом управом и менаџерима, а не са клубом, и то подржавам. Јел Звезда треба од њих да направи играча а други да покупе кајмак?
Back to top
View user's profile Send private message
Apatiners
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 28 Mar 2005
Posts: 494
Location: na reci

PostPosted: 28 Aug 2006 09:32    Post subject: Reply with quote

U nekim stvarima se slazem sa Vasilom,medjutim to oko rasprodaje igraca mi nikako ne ide u glavu.Pa prodani su Dudic koji je najveci blam svetskog prvenstva,za Zigica je uspeh sto je ovoliko zadrzan,Jankovic ni sam ne zna kad je odigrao dobru utakmicu,Lukovicu je bilo vreme da ide,a s'obzirom koliko sam se naslusao o aroganciji i bahatosti Stojkovica prosto me ne cudi sto je prodat(naravno tu ne mislim na novine i Piksijeve izjave).Na njihovo mesto su dovedena u vecinom slucaja pojacanja Georgijev,Gaj,Trisovic.Pa jos kad se setim kako je groblje pre dovodilo najbolje igrace lige,a mi se nadali u Spalevica,Orahovca,Krivokapica.Za vreme Piksijevog mandata je dosao Trajkovic kao najbolji igrac ligi,Djokic-najbolji strelac lige,Milijas-standardni mladi reprezentativac.Tako da sto se tice rada na fudbalskom(sportskom) polju trebamo biti prezadovoljni u odnosu na raniju upravu.
E sad za latinicu,cirkus i narandzaste dresove je druga stvar.Ali to me malo podseca na one navijace koji ne pevaju kad na terenu gubimo,zasto da je nas briga sto se uprava blamira kad mi furamo svoj fazon na najbolji moguci nacin.
Back to top
View user's profile Send private message
ana
ДЕЛИЈА сениор


Joined: 15 Oct 2002
Posts: 579
Location: Red&White Caffe

PostPosted: 28 Aug 2006 10:22    Post subject: Reply with quote

Vasili Zaitsev wrote:
Јел знате шта ови раде? Типичан пример је чланство у клубу. Старији са форума се вероватно сећају како је то некада функционисало. Елем, управном одбору је на руке донет комплетно урађен програм и сва папирологија шта и како треба урадити. Значи, прочиташ папире због правне регулације, убациш диск у комп, кликнеш на сетап и то је то. Имаш професионално урађен програм који ће водити евиденцију о свим члановима. Уколико ме сећање не вара, постојала је и опција да се у евиденцију убаце сви чланови од `46. па наовамо, мада је то небитно јер је програм првенствено био намењен да бисмо водили чланство на званичном сајту (то вам је она ставка у менију: мултимедија > е сезона). И шта се деси? Одговоре да им то не треба јер они хоће да почну све од почетка, од нуле!? Па извини, мајку му јебем, а где смо то сада?!? На неком врху или шта? А у ствари се испоставило да су одређени чланови УО стопирали ствар јер им је сметала помисао да би у неком будућем делењу акција клуба (када се донесе тај фамозни закон о спорту) сви ти навијачи, који би на неки начин били чланови клуба, могли да учествују у тој подели акција. То су најобичнији ситносопственички интереси. Никоме од њих није било до бољитка клуба!



Саопштење ФК Црвена звезда, Мај 2005. :

“Klub iz Ljutice Bogdana zvanično je pokrenuo dugo najvljivanu akciju "Članstvo u FK Crvena zvezda u godini jubileja". Naime, po ugledu na najveće evropske klubove crveno-beli žele da dođu do precizne evidencije o broju članova, a cilj akcije je i animacija novih člnova.
U ovom veoma ozbiljnom i dugoročnom poslu Zvezdino rukovodstvo se obratilo za saradnju i Republičkom zavodu za statistiku. Za potencijalne, nove članove Crvene zvezde predviđena su tri tipa članstva: premijum (članarina 6.000 dinara), standard (članarina 1.200 dinara) i "ja sam zvezdaš" (članarina 120 dinara). Svaka od ovih kategorija podrazumeva i određene beneficije, odnosno prava i obaveze.
Svi koji žele da postanu članovi moraju popuniti formulare, koji se mogu naći na Zvezdinom sajtu, u Zvezdinoj reviji, prostorijama kluba, u Red Star šopu i na blagajni kluba.”



Пиксијева изјава након седнице УО, Март, 2006. :

"Једна од тачака дневног реда била је и решавање свих питања везаних за чланство у клубу. Донели смо одлуку да се пројекат поновног формирања обнови, када је чланство у питању и када је реч о формирању клубова навијача. Желимо да у сваком тренутку знамо тачан број навијача. На неки начин крећемо од нуле и чека нас велики рад на том пројекту, али верујем да ћемо на најбољи начин то питање вратити под окриље клуба",", истакао је Стојковић и додао да ће бити формирана комисија која ће се бавити овом проблематиком, као и доношењем правилника о чланству.

Одлично Васил, што си поменуо питање чланства у клубу. Ово питање је јако битно за будућност нашег клуба. Јер будућност сваког клуба зависи од његових чланова. Заиста ми не иде у главу, да нова управа није у стању годину дана да обезбеди формуларе за чланство? Људи, па то су неке основне ствари... Shocked

v wrote:
Јел Звезда треба од њих да направи играча а други да покупе кајмак?

Зависи шта сматраш кајмаком. Шлаг на торти су успеси тима у међународним такмичењима. Успешно водити фудбалски клуб, значи створити сјајан тим и зарађивати од победа у такмичењима. Победе у тамичењима би привукле и огромну публику а то значи још већу зараду. Трговином белим робљем може да се бави свако.
_________________

Свануло је изнад цркве Св. Марка...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DELIJE.net Forum Index -> Навијачке приче All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Next

View previous topic :: View next topic
Page 12 of 19

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Delije shop